Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Dood,liefde?Grap!.

U leest om dit moment het verhaal Dood,liefde?Grap! gepost door Marie Xx. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Marie Xx
Gepost op: 2010-3-2

Verhaal:

Dood,liefde?Grap!
Anne zit op haar bank te leren.Opeens...Wordt er sms't 'mijn vriendin heeft het uitgemaakt zonder haar kan ik niet meer leven weet dat ik van je hield ik ben bij het station zelfmoord aan het plegen! liefs Mathias ps ik wil mijn lievelingsnummer op mijn begravenis'!!!Anne schrok en snel sprong ze op haar fiets en tipte op haaar gms:DAT MEISJE IS JE NI WAARD IK KOM ER AAN DOE GEEN DOMME DINGEN!!X.In het station zit Mathias met zijn vrienden .Mathias zegt:ZE GELOOFT HET ZE KOMT HIER DIT WORD DE GRAP VAN DE EEUW!!!Anne fietst en fietst ze kijkt niet eens naar de stoplichten.Tot opeens...EEN VRACHTWACHEN HAAR OM VER REED!Iemand belde nog een ambulance maar...Het was te laat!Een van de vrienden van Mathias zegt:He ik hoor een ambulance!Zullen we gaan kijken?Toen ze een goed plekje zochttenom te zien wie het was konden ze niet meer lachen!Hun beste vriendin en hun schuld!!Geen een van de jongens had nog lef om nog naar haar begravenis te gaan!...

Aantal keer bekeken: 2458
Waardering: 5.63 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online