Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Drakan en het zijn van dillen deel 5 FINALE.

U leest om dit moment het verhaal Drakan en het zijn van dillen deel 5 FINALE gepost door sven beelen . Dit verhaal is gepost in de categorie sprookjes. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sprookjes?
Categorie: sprookjes
Gepost door: sven beelen
Gepost op: 2011-8-22

Verhaal:

Drakan en het zijn van dillen deel 5 FINALE
De roze vonk vloog verder rond . Bij de cel van dillen.
Wat doe ik hier . Jij mijn jongen zal jou leven geven om mij te redden en ik zal dan weer terug keren en dan ben ik niet te stuiten . Het rare gedaamte verscheen . Meester bellatrix is er voor u . eindelijk . De roze vonk en het gedaamte verween .
Bellatrix ! Dag meester . Oh jij bellatrix . Mag jasaad zeggen .
Wat wil je jasaad ? Arok is weer terug . Arok !!! Jha bellatrix de draak die jou leger doden samen mijn merkus . Merkus hij is dood het ik gehoord ? Ja . Maar nu arok nog . Ik zorg er voor datarok het niet haalt dat zweer ik . Arok ! Arok word wakker!
Nou dat werd wel tijd . Voor dat wij vertrekken . Wat was dat met de feniks en die ridder ? Jij schoot een soort van energie wat was dat ? Dat was een dragon energie elke draak heeft er 1
Dat is zo . Waarom . Elke draak word er mee geboren . Buiten de slechte draken die hebben het niet ! En jasaad wie is dat ?
Dat is de gene die jou broer heeft . Ryne schrok van wat arok zei. Weet jij waar hij zich begint dat weet niemand . Ik heb lang gelden jasaad zijn lichaam doen verloren gaan door the flame
De flame ? Ken je dat niet de orde van de vlam . Nee .
Jasaad zit er achter aan hij wil de vlam hebben . Waarom ? Om weer te leven maat iemand moet zijn leven geven en ryne jou broer is het offer . Wat ?! Dan moeten we verder ! Ja nu meteen
Ryne zette alles op alles en ging direct op arok zitten en ze gingen verder . Daar is het huis !!! Arok land achter een heuvel . Ryne ging alleen naar de zoon van merkus . Ryne kwam de heuvel om zag De oorlogpraters uit het huis komen . Spijtig genoeg zagen ze haar . En vielen haar aan . Ryne nam haar zwaard en vocht verder ze was uit geput . 2 van de 9 waren dood . Ze viel neer . Ze voelde opeens de pijn weer in haar nek . Arok vloog opeens tussen ryne en de oorlogpraters arok spuwde vuur in 1 klap waren ze dood . Ryne ryne ??? Gaat het ? Je … wat ? Je zei ryne en niet meiske . Oh nee het huis . Is in brand gezet snel arok doe iets . Wat kan ik doen ik ben een draak !!! Ryne ging naar ginne en zocht naar merkus zoon . Kuch kuch ryne kreeg veel rook binnen ze kwam naar buiten . En ? Niks ik vind niemand !!! Opeens kwam een jonge man de hok rond mijn huis !!! Wat doen jullie met mijn huis wat hebbe jullie gedaan ?
Deden wij niet waar oorlogpraters . Bent u de zoon van merkus ? Vroeg arok . Ja waarom . Ryne vloog rond de nek van zijn zoon . Hoe noemt u?ik noem neife . Neife merkus is gedood in de oorlog . Ow ja ik zag mijn vader niet vaak dus ik ken hem niet zo goed . Ik woonde bij mijn moeder . Wat willen julie van me . Mijn broer dillen is mee genomen door jasaad en malfidor .Malfidor !!! Die rotzak hij doden mijn familie met zijn draak.
Malfidor is dood . Arok doden hem . Wat u draak . U doden malfidor . En zijn draak . Met de dragon energie . Ryne !!! KAN JE EVEN JE MOND HOUDEN !!! Ik zou zelf ook iets willen zeggen .neife jij moet mee . Naar de volgende bestemming . En waar is dat ? Ryne waar is dat ? Ik weet het is . Ryne kreeg de nare visioen bij de deur de vulkaan . Ryne alles oke . Neife pakte ryne vast . Een vulkaan . Daar moet dillen zijn . Nee ik weet wat jij bedoelt . Wat dan ? Meldor woont daar . Dat lijkt wel op malfidor . Ja dat is zijn broer hij werte samen met jasaas hij weet elke schuil plaats van jasaad .dan moeten wij naar die meldor . Neife en ryne sprongen op arok en vlogen naar vuureiland . Arok stopte aan een ingang van een grot . Meldor !!
Met een witte wolf pluim kwam een krijger te voor schijn die zijn gezicht niet liet zien . Arok oude vriend lang geleden .
Weet het mijn vriend . Maar hier is vuur eiland moet jasaad zijn . Weet jij waar ? Hij heeft er maar 1 op dit eiland en dat is ? In de vulkaan . Ik had gelijk . Dit zijn ? Ow arok draait zich om en hij verween weer . Ryne en neife ! Julie moeten naar binnen . Waarom ? Julie gaan de vuur steen halen die julie beschermt tegen vuur . Oke kom je ryne ? Ja . AroK jij blijft hier . Ryne hou met hand vast . Deze vloer is stuk . Bij elke stap valt er wel een steen . Ryne viel door het gat bij de laaste steen . Neife trekte haar naar boven . Bedankt hoe kan ik jou ooit bedanken . Met nu achter je te kijken . Ryne draaide haar om en zag de steen EN malfidor er staan . Jij zei da hij dood was . Was hij ook . Denken julie nu echt dat ik zo makkelijk te pakken ben !!!sukkel!!! Wow ! Wat is er ryne ? Heb en dejavu . De ridder richten zijn zwaard op ryne . en een grote vlam vloog uit het zwaard . Neife duwde ryne aan de kant . Hij richten het zwaard op neife . Ryne pak de steen snel ! Ryne liep zo snel mogelijk . Hij schoot een vlam naar ryne . Ryne liep er onder door . En pakte de steen . Hij schoot weer . En kracht veld liet het vuur rond ryne gaan . Hij bleef schieten . Neife pakt de malfidor lang achter en wou hem op de grond krijgen . Ryne kwam uit de vlammen gelopen met het zwaart op de ridder gericht en stak recht door het hard van de ridder . De ridder lag op de grond . Ryne wou de help af doen . Maar neife hier haar tegen . Waarom ? Je gaat nooit meer slapen als je zijn gezicht hebt gezien ! Het is geen tijd voor grappen ! Het is ge… maar het was te laat . Ryne had nog nooit zo iets gruwelijk gezien . Vel afgetrokken verbrand neus weg je zag schedel . Ryne nam het zwaard en gingen weg . Ryne gaf de steen aan neife en het familie zwaard . Hier jij krijgt de spullen . Neife pakt ryne vast en gaf een teken van liefde . Ryne duwde hem weg . Neife daar is geen tijd voor . Neife lachte . Ze waren aan de deur opening . Ze keken rond voor arok maar geen arok . Een vleermuis vrouw viel hen aan .
Wij komen in naam van bellatrix om julie te doden . Waar is arok . Arok !!! Die is veilig op weg naar jasaad . Op dat schip daar . Oh nee arok . Wat zij julie ? Wij zijn demorens het leger van belletrix . Ryne richte het zwaard op ze demorens en schoot voor op ze . 1 bleef 1 het vuur en de ander nam neife beet neife lied het zwaard en de steen vallen . Het bos brande hevig . Maar ryne kon niks doen want ze had neife vast maar opeens lied ne neife recht naar beneden vallen ryne moest toe kijken hoe hij terecht kwam op de rosten ryne was woedend . Ze kwam nu op ryne af lang achter jij zal mijn niet krijgen gij takkewijf ! Ryne draaide haar om en schoot recht naar haar vuur . Ze viel neer in het zand ! Ryne wist dat ze nog leefde dus stak ze door haar hard het zwaard van haar vader . Ze moest kiezen of wel de bood volgen en de schuilplaats vinden of wel naar neife gaan en afschijd nemen . Maar 1 ding weten we zeker . Ryne staat er deze keer alleen voor ……………………………………………
------------------------------------------------------------------------------
Wat zal het vervolg brengen wat gaat ryne kiezen
Zal arok het halen en leeft neife nog en zal ryne het halen
Wat zal de orde van de vlam ons brengen en waar ging meldor heen en is alles voor niks geweest !!! Lees het 2de deel
-----------------------------------------------------------------------------


Aantal keer bekeken: 3617
Waardering: 0.53 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2022 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online