Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Duitse stagaire.

U leest om dit moment het verhaal Duitse stagaire gepost door RDW. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: RDW
Gepost op: 2011-6-7

Verhaal:

Duitse stagaire
Hoi allemaal. Ik ben een man van 19 jaar en dit gebeurde mij allemaal vorig jaar rond eind mei. Ik maak men echte naam niet bekend dus zal verder gaan onder de naam Tom, en noem de Duitste stagaire Katja.

Vorig jaar ergens begin maart, lieten men ouders me weten dat er eind mei een duitse zou komen logere omdat deze stage kwam doen bij men ouders hun werk en ze gave zich dan op als vrijwilligers om voor haar wat te zorgen.

Ze was 1 jaar ouders als mij en noemde Katja. Ik had al wat contact opgezocht via facebook en msn om haar zo al wat beter te leren kennen. In de tijd dat ze nog niet bij ons was, hebben we gewoon wat over vanalles gesproken dus hobby's, interesse en nog wat onderwerpen.

Eind mei kwam ze dan eindelijk naar ons toe. Ik zat jammer genoeg midden in men examenperiode en overdag was ze dus mee gaan werken. Wat ik zag was niet mis. Ongeveer 1m68, bruin krullend haar, mooi figuurtje en ik schat een kleine C-cup.

Ze sliep op de logeerkamer en in het weekend ging ze weer naar huis. Ze bleef van woensdag tot vrijdag en daarna weer van maandag tot dinsdag.

Dinsdag was men laatste examen, namelijk Frans. Omdat zij goed was in Frans, Duits en Engels, stelde ze voor om me te helpen. Natuurlijk ging ik hier op in.

Het was de laatste avond dat ze hier was. We begonnen dus aan het Frans rond 20u s'avonds. Het ging redelijk vlotjes en toen ik alles begreep bedankte ik haar en zei ze dat het graag gedaan was.

Nadat ik haar bedankte, vroeg ze mij wat ik van haar vond. Ik zei: je bent, lief, vriendelijk, knap en leuk. Ze glimlachte en ze zei dat ze mij ook wel leuk vond. We keken eens diep in elkaars ogen en kuste elkaar ineens op de mond. Het was heerlijk. Het leek of de tijd bleef stilstaan. De deur van men kamer ging op slot zodat we niet gestoord konden worden.

Zij had zich terwijl al klaargelegt op men bed. Ik ging er bij liggen en we kusten verder. Ze begon te strelen over men broek en voelde men harde lul. Ik zat te strelen over haar borsten en voelde dat haar tepels al goed hard waren geworden.

Haar hand ging ineens weer omhoog en ze deed men t-shirt uit waardoor men borstkas bloot werd. Ik ging dan ook maar wat verder en deed haar blousje uit en haar bh. Ze stibbelde niet tegen en ik besloot maar wat aan haar tepels te zuigen. Ik kon merken dat ze het heerlijk vond door haar kreunen. Niet te luid natuurlijk want 1 verdieping lager was men broer nog aan het studeren voor zijn voorlaatste examen.

Ik ging stilletjes aan naar onder toe en deed eerst haar shortje uit. Ik stak men hand in haar slipje en voelde dat ze een mooi kaal kutje had. Ik ging verder en stopte er 2 vingers in. Ze kreunde nog wat neiger en vroeg om door te gaan. Vervolgens stopte ik, deed ik haar slipje uit zodat ze volledig naakt lag en begon haar zachtjes te beffen. Ze was al goed nat en smaakte heerlijk. Na een paar minuten kwam ze voor de eerste keer klaar die nacht. Nu is het mijn beurt zij ze.

Ze liet me rechtstaan en zij ging ook rechtstaan. Na nog een lekkere tongzoen duwde ze me weer op het bed. Ik zat gewoon terwijl zij rustig men broek en men boxershort uitdee. Ze ging op haar knieën zitten en begon me langzaam af te trekken. Terwijl begon ze me te kussen in men nek en ging langzaam lager en lager. Toen ze aan men grote lul kwam gaf ze er eerst een paar kleine likjes aan. Vervolgens een paar kusjes en toen nam ze hem volledig in haar mond en begon volop te pijpen. Zo goed was ik nog nooit gepijpt. Ze begon zachtjes en ging langzaam dieper en dieper. Ze probeerde men hele spel in haar mond te krijgen. Heerlijk zo'n deeptroath. Ik zei dat ik klaar ging komen. Ze pakte hem uit haar mond en zij: doe maar, ik slik wel. Haar mond ging weer over men lul en ik kwam stevig klaar. Ze slikte alles mooi door.

Nadat alles binnen was nam ze even een slok water om alles wat beter naar binnen te spoelen. We gaven elkaar nog een lekkere tongzoen en waren klaar voor ronde 3. Ze legde zich op men bed weer neer met haar benen gespreid. Neuk me zei ze. Dit liet ik me natuurlijk geen 2 keer zeggen.

Ik ging op haar liggen en stak men lul in haar kutje. Ik begon zachtjes en voerde langzaam het tempo op. Ze begon te kreunen van harder en harder. Toen ik hevig lag te stoten pakte ze me stevig vast en begonnen we wat te worstelen. Zij wou bovenop en de leiding nemen maar ik liet dit niet zomaar toe. Na zo wat te spelen liet ik haar eindelijk doen. Zo kwamen we in het standje "cowgirl" terecht.

ik lag neer en zij zat recht op nen lul. Ik had een mooie kijk op haar borsten en nam deze ook gewillig vast. Zij plaatste haar handen op mij borstkas en begon stevig te rijden. Toch vertraagde ze plotseling en het werd me al snel duidelijk waarom. Ze kwam klaar en voelde haar kutsappen over men lul stromen. Daarna begon ze weer stevig verder te rijden. Wat kon die meid geven zeg.

We waren nu toch al een goed uurtje bezig en ik merkte dat ze moe aan het worden was van het rijden dus stelde ik voor om van positie te veranderen. Toen zei ze dat ze graag langs achter genomen wordt. Ze kroop van me af, liet me rechtstaan en zette zich gereed op men bed om het in doggystyle voort te zetten.

ik zette me achter haar gereed en nam haar stevig vast. Ik stak hem erin en begon direct hevig te stoten. Ze kreunde het uit van genot. Na wat hevig stoten kwam ze voor een derde keer klaar, niet kort daarop kwam ik ook klaar.

We hebben nog wat zacht naspel gedaan, vervolgens kleede ze zich langzaam aan, gaven we elkaar nog een stevig tongzoen en gingen we naar beneden. Zij melde men ouders dat het studeren goed ging en dat het morgen wel goed zal gaan. Ze ging gaan slapen en ik kroop ook maar in men bed. Voor ze haar kamer in ging gaf ze me nog een knipoog.

Later komt een vervolg
Aantal keer bekeken: 35022
Waardering: 7.03 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online