Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

EEn echt gebeurde Love story.

U leest om dit moment het verhaal EEn echt gebeurde Love story gepost door Myriam :). Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Myriam :)
Gepost op: 2010-2-6

Verhaal:

EEn echt gebeurde Love story
Marjanna sta is op!zei mijn mama ongeduldig.Komop we gaan shoppen!Zei ze met een glimlach.Ik trok mijn winterkleren aan en maakte me verder men haar.Ik sprong op de fiets en we kwame eindelijk in t stad aan.Waar wil j heen gaan zei ze met een blije lach.Naar t h&m misschien?Bah ik haatte die winkel dacht ik in me zelf.Kom zei ze.Ik kwam en m'n moeder keek naar eenpaar jassen.Ik verveelde me ze probeerde en probeerde.Mijn ogen rustte op een kind af.Ik dacht eerst het was een meisjee maar nee!Het was een knappe jongen hij keek naar mij en lachte.Ik lachte terug.We vonden elkaar als liefde op het eerste gezicht leuk.Dat was de eerste keer dat mijn hart voor een jongen sloeg!Ik mis hem we hebben sinds die dag nimeer elkaargezien...Het was m'n eerste liefde op 't eerste gezicht en zooo een mooie jongen!!!Hij blijf nog seeds in mijn hart ik zal hem nooit meer vergeten.

Aantal keer bekeken: 3594
Waardering: 3.08 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online