Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Echte Liefde: Bioscoop {1}.

U leest om dit moment het verhaal Echte Liefde: Bioscoop {1} gepost door Wallace. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Wallace
Gepost op: 2010-1-5

Verhaal:

Echte Liefde: Bioscoop {1}
We liepen de bioscoop binnen. Het was erg warm vergleken met buiten. Al een paar dagen had het gevroren, en er lag een dik pak sneeuw. We waren op de fiets naar de bios gekomen, dus iedereen was wel een keer weggegleden.
“Wel weer eens leuk, zo’n gizinsuitje met z’n allen,” zei mijn moeder. “Beter dan de hele dag thuiszitten,” zei mijn vader. Mijn broertje knikte, maar zei verder niets. Hij had het erg koud. “Maar niet in slaap vallen deze keer, goed?” zei mijn vader tegen mijn moeder. Zij had de gave tijdens het spannenste deel van de film altijd in slaap te vallen en pas wakker te worden als dat deel was afgelopen.
We kochten kaartjes en liepen naar zaal 3, en toen zei mijn vader: “Kijk eens wie daar zijn!” Hij wees naar een ander gezin dat ik goed kende. Het waren kennissen van mijn ouders, maar ik had ze al anderhalf jaar niet gezien. Ze hadden een dochter (Alicia) van mijn leeftijd en een zoon (Lars) van mijn broertjes leeftijd.
“Hai Margreet!” zei mijn vader, “En Herman natuurlijk! Waar zijn jullie kinderen.” “Oh, die gingen nog even snel naar de WC,” zei Herman. “Daar komen ze al aan!” En toen zag ik Alicia weer voor het eerst sinds anderhalf jaar. Wat is ze mooi geworden. Ze hard haar bruine krullerige haar lang laten groeien, en had nog altijd dezelfde ogen als vroeger. Een vreemd, onbekend gevoel bekroop mijn maag...
“Hai allemaal!” zei ze. Onze blikken kruisden elkaar. Ze glimlachte, mijn hoofd werd licht. Ik kon ieder moment wegzweven. Ik glimlachte (verlegen?) terug. “In welke zaal draait jullie film?” “Zaal 3!” “Oh de onze ook, leuk! Dan kunnen we met z’n allen er naartoe gaan!” “Ja, kom, laten we gaan.”
In zaal 3 aangekomen bleken we vele rijen van elkaar af te zitten. Ik keek Alicia nog even na terwijl ze naar boven liep. Ze keek terug, glimlachte even en liep toen snel weer verder. Ik kon wel door de grond zakken, zo schaamde ik me...

In de pauze kwamen we gelukkig weer bij elkaar. Na de film besproken te hebben, zei mijn broertje: “Ik wil bij Lars zitten.” Meteen zei Alicia: “Oh, dan ga ik wel bij hen zitten!” Ze keek me even glimlachend aan. Ik was zielsgelukkig, en ik hoopte natuurlijk dat er iets moois zou gebeuren die dag. Er werd omgeroepen dat de film in zaal 3 weer begon, en we gingen terug naar de zaal.
We hadden 2 popcornzakken gekocht. Eentje stond tussen mijn ouders in en de andere tussen mij en Alicia. Tijdens de film wou ik wat popcorn pakken, en Alicia’s hand lag ook in de zak. Ze raakten elkaar aan, en ik schrok en trok meteen mijn hand terug. Ik werd rood, maar gelukkig had zij het niet door. Ik bleef strak naar de film kijken, al had ik sterk het gevoel dat Alicia naar mij keek.

Na de film gingen we samen me de anderen wat eten bij de snackar. Maar mijn buik zat vol vlindertjes, dus ik kon niet eten. Mijn broertje offerde zich op en nam mijn eten, maar mijn aandacht was gevestigd op Alicia. Elke keer als ik merkte dat ze ook naar mij ging kijken, draaide ik snel mijn hoofd bij. Mijn broertje en Lars zaten ons voortdurend ‘tortelduifjes’ te noemen. Ik deed alsof ik het negeerde, maar die vanbinnen hoopte ik dat we dat waren of zouden worden. Was dat maar zo...
Maar aan alles komt een eind, en nadat we gegeten hadden moesten we allemaal terug naar huis. Ik vond het erg jammer, maar we hadden gelukkig wel MSN en nummers uitgewisseld. Zo kon ik in contact blijven.

En dat klopte, want dit gebeurde er 2 uur later:

Alicia zegt: hey :D
Itsme zegt: hoi :)
Alicia zegt: hoest?
Itsme zegt: goed, mj?
Alicia zegt: ook!
Itsme zegt: mooi :D
Alicia zegt: Zin in nieuwjaar?
Itsme zegt: jawel hoor, hoezo?
Alicia zegt: Nou, miss gaan jullie leuk bij ons vieren :D
Itsme zegt: LEUK!
Alicia zegt: Weet ik, heb je nu al meer zin in nieuwjaar?
Itsme zegt: jazeker ;)
Alicia zegt: Okey dan, ik moet eten
Itsme zegt: ok, bye
Alicia zegt: doei kusxx
Alcina is ofline

Nieuwjaar daar! Geweldig! Ik keek nog eens goed naar het MSN gesprek en zag ‘doei kusxx’ staan. Betekent dat wat? Nee, vast niet, alle meisjes doen dat (toch?)
Ik had al zin in nieuwjaar, al duurde dat nog een week...Gebaseerd op waargebeurt verhaal
Gemaakt door Wallace
WWallace@live.nl

Aantal keer bekeken: 2658
Waardering: 7.72 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online