Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Echte liefde is onmogelijk. [Deel 1].

U leest om dit moment het verhaal Echte liefde is onmogelijk. [Deel 1] gepost door Samanthaa.. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Samanthaa.
Gepost op: 2011-2-26

Verhaal:

Echte liefde is onmogelijk. [Deel 1]
Taylor was een lieve, slimme scholier.
Ze zat in de 1e en zoveel vrienden had ze niet. Maar zij dacht; Waarom heb je zoveel vrienden nodig ? Zij neemt alleen de trouwste. Een jongen die op haar is; Ayden, hij vind haar leuk. Maar dat zegt hij alleen op msn. Want, je weet wel hoe jongens zijn ;). Taylor vond 'm wel aardig. Maar ze vond 'm niet knap. Bij haar clubje, geen nerdclubje, een vriendengroep, daar roddelen ze en vertellen ze elkaar de grootste geheimen. Taylor luistert het liefst naar vele mensen. Totdat iemand vroeg; Taylor, heb jij eigenlijk een geheim ? En ze begon te vertellen: 'Ik ken een jongen.. Ayden.. Ik ken hem niet in het echt, maar hij is wel aardig....' Begon een ander meisje: 'Ja, en ?', Waarop Taylor doorpraatte: 'Maar ik heb zijn foto's gezien. Hij stuurde het naar me, maar ik vind hem niet knap.', En zo zei Lauren, een van haar beste, vertrouwbaarste vriendin: 'Taylor, je bent superslim, maar je beseft toch wel dat het niet om uiterlijk gaat ?', Taylor was even stil. 'Maar.. Ik neem ook liever een leuk, mooi, aardig vriendje!', Riep Shanta, een gewone vriendin. 'Wacht..' Zei Taylor. 'Ik ben nog niet helemaal klaar met m'n verhaal....', Toen zei Lauren dus: 'Ga dan verder, 't is spannend.' En Taylor vertelde verder: 'Hij geeft me bijnaampjes; schat, lieverd, schatjé.. Ik vind die opmerkingen best schattig, ik noem hem soms ook zo. En het is fijn om met hem te praten, maar niet om hem te zien. Maar door die opmerkingen, vind ik hem steeds leuker. Maar m'n vriendin, m'n chat- vriendin, Annelies, je weet dat ze elke jongen wil. Ze heeft zijn msn ook, ik gaf het haar. Maar toen was ze nog m'n vriendin. Maar ze maakte toen ruzie met mij, en daardoor probeert ze hem van me af te pakken. Elke keer als we groepsgesprek doen begint ze tegen hem te zeggen: 'Hee, schat!' En dat maakt me kwaad. Ik wil haar wel zeggen dat ze dat niet moet doen, maar ze is heel... Gemeen, snap je?' Zegt Taylor. 'Ja, liefde doet pijn, hé'?' Zegt Gwen, mijn vriendin. 'Wie is Annelies?' Vraagt Anna. 'Wie ze ook is, ze is mooier dan jou', En opeens zien we Nancy bij de deur staan. 'Nancy, je hoort niet hier, bij deze club!' Zegt Gwen. 'Daarom wil ik erbij, amateur.', Zegt Nancy. 'Nou, na die belediging kom je er helemaal niet in!' Zegt Anna. 'Nou en, ik heb miljoenen geheimen, en die moet ik kwijt. En waar ik ze kwijt wil, is hier!', Zegt Nancy. 'Waarom hier?!', Zegt Anna. 'Wil je ze weten of niet?', Zegt Nancy. 'Is goed', Zegt Shanta een beetje onzeker. 'Nou dan, laat me erbij!', Zegt Nancy een beetje geërgerd. 'Oke, we laten je erbij', Zegt Taylor. 'Weet je wel wat je doet?', Vraagt Lauren. 'Ja, dat weet ik', Zegt Taylor zelfverzekerd. 'Nou, oke dan..', Zegt Nancy. 'Oke, kom morgen weer, we moeten naar huis...', Zegt Shanta. Iedereen loopt naar huis.


'Heei mam!', Roept Taylor als ze thuiskomt. 'Hoi, lieverd', Zegt haar moeder tegen Taylor. 'En, hoe was 't bij je clubje?', Vraagt haar vader. 'Ja, heel leuk, er kwam iemand bij', Zegt Taylor. 'Oh, leuk, hoe heet ze?', Vraagt haar moeder. 'Nancy', Roept Taylor als ze de trap op rent naar haar kamer. Ze logt zich in op msn, en wat denk je; Ayden is online!
Ze begint een gesprek te voeren met Ayden. Met dubbelklik praat ze met hem.

Taylor zegt:
Heeeeeeeeeeeeeeeeeei, Ayden !!
Ayden zegt:
hooi ttaylor
Taylor zegt:
Hoe gaaaaat ie ??
Ayden zegt:
ja gaat stees beteer
Taylor zegt:
Okeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Ayden zegt:
wie is annelies
Taylor zegt:
Huh ?
Ayden zegt:
annelies, ze zegt dat ze je kent
Taylor zegt:
Ooh, echt geen idee !
Ayden zegt:
ik voeg haar ff toe
Taylor zegt:
Okee ..

ANNELIES IS BIJ HET GESPREK TOEGEVOEGD.

Ayden zegt:
anelies je kent toch taylor zei je
Annelieeeees! zegt:
heeeh jaa!
ik ken haar wel
Ayden zegt:
zzie je taylor??
Taylor zegt:
Uhm.. Ja.. Ik.. Eh..
Annelieeeees! zegt:
ja ze kend me wel maar ze bedoelddd
Ayden zegt:
ze bedoelt wat
Annelieeeees! zegt:
ze bedoeld we kennen elkaar nie in hett echd
Taylor zegt:
Ik ken jou niet !!

TAYLOR IS WEGGEGAAN VAN DIT GESPREK.

Annelieeeees! zegt:
ze heb beetje hersend schuding
Ayden zegt:
ja joh ik snap je helemaal -_-

--------------------------------------

'Lieverd, kom je eten?', Roept Taylor's moeder vanuit beneden de trap.
'Uhh, ja mama ik kom al!', Roept Taylor en ze zet zichzelf op 'Afwezig'.

Taylor komt aan tafel zitten en kijkt sip. 'Wat is er, Taylor liefje?', Vraagt haar moeder. 'Vind je je eten niet lekker?'. 'Nee, dat is het niet', Zegt Taylor. 'Ik, uh..'. 'Zeg maar lieverd, je mag het wel zeggen.', Zegt haar moeder. Taylor's vader eet niet mee, want hij is aan 't werken. 'Mama.. Heb jij ook vroeger wel eens gedacht... Echte liefde is onmogelijk ?', Vraagt Taylor aan haar moeder. Haar moeder ziet dat Taylor zit te huilen, dus troost ze haar. Ze knuffelt Taylor een beetje. Taylor vind het fijn, ze heeft ten minste wel iemand die wél van haar houd.

Aantal keer bekeken: 1754
Waardering: 7.60 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online