Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Eefje Donkerblauw.

U leest om dit moment het verhaal Eefje Donkerblauw gepost door Eefje. Dit verhaal is gepost in de categorie sprookjes. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sprookjes?
Categorie: sprookjes
Gepost door: Eefje
Gepost op: 2007-9-2

Verhaal:

Eefje Donkerblauw
Eefje donkerblauw hield heel veel van de kleur donkerblauw. ze slaapt in een donkerblauw bed en smeert donkerblauwe jam op haar donkerblauwe boterham ze heeft altijd donkerblauwe kleren aan en donkerblauwe stoelen enzo. ze heeft alles in het donkerblauw. tot op een keer dat ze thomas goud tegenkwam. hij had alles in het goud. Eefje en thomas werden verliefd op elkaar en besloten te gaan trouwen. vanaf nu had eefje een donkerblauw bed met gouden stippen en donkerblauwe stoelen met gouden stippen enzo. een paar jaar laterkregen ze kinderen. kim rood, alex groen, martin geel, dora roos en nog veel meer andere en vanaf die dag leefde iedereen in kleur.

Aantal keer bekeken: 6740
Waardering: 6.67 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2022 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online