Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Een broertje voor Belle.

U leest om dit moment het verhaal Een broertje voor Belle gepost door Janneke. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Janneke
Gepost op: 2006-10-29

Verhaal:

Een broertje voor Belle
“Dag schoonheid�. Zo had hij mij de eerste keer begroet. Met zijn vrouw, die in verwachting was, dat had ik direct al gezien, was hij naast ons komen wonen. Ik kwam wel bij hen binnen, want hij hielp mij wel eens met wiskunde. Ze kregen een dochtertje, Belle. Ik vond dat zo lief en romantisch. Ik mocht hen erg graag. Gerard was heel aardig, gaf mij vaak complimentjes als: “Je wordt steeds mooier, weet je dat� of “Als ik nog eens mocht kiezen, nam ik jou�. Dat waren natuurlijk grapjes.
Belle was misschien nog maar een half jaar toen het gebeurde. Inez zou nog even een boodschap doen voor de winkel dicht ging. Ze werd geschept door een auto die door rood reed.
Ik vond het zo zielig voor Geard en Belle dat ik direct aanbood te komen helpen. Eerst paste zijn moeder vaak op, maar ze kreeg een hernia; daardoor moest ik steeds vaker inspringen.
Hij regelde het zo geregeld dat als ik uit school kwam, hij naar zijn werk ging. Hij werkte dan een deel thuis en ging aan het eind van de middag of ’s avonds naar zijn werk. Hij werkte dan van een uur of drie tot ’s avonds laat. Ik kon het prima combineren met school, want ik maakte als ik oppaste mijn huiswerk. Zo langzamerhand nam ik de moederrol over. Omdat hij een goede baan heeft, kreeg ik gewoon betaald. Ik wilde het eerst niet, maar hij zei dat ik anders in de supermarkt moest werken. Dat was toch een prima oplossing?
Mijn moeder vond dat ik te vaak bij Gerard was, dat ik mijn vriendinnen verwaarloosde, nooit een vriendje had, niet uitging. Maar ik vond de meisjes uit mijn klas maar oppervlakkige giebels en de jongens zo kinderachtig… Ik was inderdaad vaker bij Gerard dan thuis, want uit school ging ik direct naar hem toe en als hij laat thuis kwam, sliep ik daar. Hij had de logeerkamer ingericht, zodat ik een eigen kamer had. Belle en ik aten bij mij thuis. Gerard at op zijn werk en mijn moeder deed de was. Er kwam twee keer in de week ’s ochtends een mevrouw om het huis schoon te maken. Het ging me hel goed af om voor Belle te zorgen.
In het begin moest ik nog wel veel aan mijn moeder vragen, maar ik leerde snel.
Natuurlijk was het en verdrietige tijd voor Gerard, maar ik merkte na een paar maanden dat hij over het verdriet heen kwam. Hij lachte weer wat meer en begon me af en toe te plagen. Het leek wel of we elkaar een beetje aan het uitdagen waren. Ik deed er zelf ook bewust aan mee, hoor, want ik liet mijn buik wat meer bloot, mijn bloesjes stonden wat verder open en ik zocht wat kortere rokjes uit. Niet dat ik hem bewust wilde verleiden, maar ik dacht dat hij Inez wat zou vergeten. Misschien was dat wel onnozel gedacht. Ik liet per ongeluk de badkamerdeur open als ik in mijn ondergoed stond en liep per ongeluk bij hem binnen. Hij maakte weer complimentjes, nam een lekkere parfum voor me mee.
Ik geef het maar eerlijk toe. Ik was verliefd. op Gerard, maar ook op Belle en op dit leven in een gezinnetje.
Ik durfde het niet toe te geven en al helemaal niet aan Gerard te vertellen. Ik voelde me schuldig tegenover Inez.
De volgende vrijdagavond wild ik hem verrassen. Hij had gezegd dat hij om acht uur thuis wou zijn. Mijn vader en moeder waren weg, ze kwamen pas zaterdagavond terug.
Ik had met Belle gespeeld, haar in bad gedaan, dan hoefde Gerard dat straks niet meer te doen. Ondertussen had ik iets lekkers klaargemaakt. Nou eigenlijk mijn moeder voor ze wegging. Ik hoefde het alleen maar warm te maken, maar toch. Op de tafel had ik kaarsen gezet en ik had een fles wijn open gemaakt. Ik had de parfum die ik van hem kreeg, gebruikt en het bloesje aan gedaan met het diepste decolleté.
Hij keek verrast toen hij binnenkwam, vroeg mij waarom. Ik zei dat hij het verdiende om weer eens te genieten. Ik zag tranen in zijn ogen. We speelden nog even met Belle en brachten haar dan naar bed. Gerard vond het heel vertederend hoe ik met Belle omging.
“Je bent heel geschikt om moeder te zijn�, zei hij.
Belle was moe, ging lekker slapen.
Gerard zette een muziekje op en we gingen aan tafel. Ik zag dat hij geroerd was door mijn voorbereiding. We praatten ernstig, maar daagden elkaar ook een beetje uit. Over de toekomst, bijvoorbeeld. Zou Belle opgroeien zonder moeder?
Gerard zei, en hij meende het: “Janneke, ze heeft door jou de beste moeder die ze maar kan wensen�.
Ik vond het heel lief van hem om dat te zeggen en ik was er ook trots op.
“Als je en paar jaar ouder was, was ik vast verliefd op je geworden�.
Ik durfde niet te zeggen dat het nu ook al wel mocht. Maar we plaagden elkaar er wel mee. Hij overdreef dat hij bijna twee keer zo oud was als ik, maar ik zei dat meisjes veel verder zijn in hun ontwikkeling dan jongens.
“Lichamelijk en geestelijk, Gerard�.
Omdat ik mijn wijn wat snel dronk, durfde ik wat meer te zeggen.
Toen Gerard even bij Belle ging kijken, maakte ik snel mijn decolleté nog wat dieper.
Bij een mooi nummer , trok hij mij van mijn stoel. We dansten, eerst een beetje van elkaar, maar bij langzame muziek, dansten we close. Ik voelde zijn lichaam. Mijn borstjes werden hard. Wat gebeurde er met mij?
Verlegen stonden we tegenover elkaar.
“Oei, de wijn stijgt ons een beetje naar het hoofd�, zei Gerard. “Dit moeten we maar niet weer doen�.
Onder het afruimen en afwassen hadden we veel plezier, we raakten elkaar steeds aan. Op de bank voor de televisie, voelde ik dat ik rozig was geworden van de wijn.
Ik deed alsof ik in slaap viel, liet mijn hoofd tegen zijn schouder zakken. Voorzichtig legde hij een arm om me heen. Zijn hand lag in de buurt van mijn borstje, ik bewoog net zo lang tot hij de zijkant mijn borstje raakte. Het leek alsof het per ongeluk ging. Ik maakte knorgeluidjes om hem te laten denken dat ik sliep. Ik voelde zijn hand af en toe een beetje bewegen. De strelingen zorgden ervoor dat mijn tepeltjes stijf werden. Dat was een lekker gevoel. Ik legde – natuurlijk per ongeluk – mijn hand tegen zijn been.
“Wil je niet naar je bed?� vroeg Gerard na een poos. Ik deed of ik wakker schrok.
“O, sorry�, zei ik quasi slaperig, “ik ben in slaap gevallen, zeker�.
“Je kunt hier wel blijven slapen; er is toch niemand bij je thuis�.
We keken nog even bij Belle. Ze sliep lief.
Ik deed mijn korte nachthemdje aan en er met opzet niets onder. Ik liep de kamer in om Gerard goede nacht te wensen. Hij keek naar me en aarzelde, stond op. We stonden tegenover elkaar.
“Welterusten. Ik vond het heel bijzonder vanavond. Dank je wel�.
Hij kuste me. Omdat we beiden wat zenuwachtig waren, half op de mond. We moesten erom lachen.
Moest ik nu initiatief nemen? Ik durfde niet. Een beetje teleurgesteld ging ik de kamer uit.
In mijn bed kon ik de spanning niet kwijt. Het leek wel of ik zenuwachtig was. Wat moest ik nu? Begon Belle maar te huilen, dan had ik een goede smoes om Gerard nog eens te zien.
Het onweer redde me. Ik zag een lichtflits. Even later hoorde ik in de verte gerommel. Nu had ik een goede smoes. Ik stapte uit bed.
“Ik ben bang voor onweer�, zei ik met een benepen stemmetje.
Ik kroop tegen Gerard op de bank. Hij legde zijn arm weer om me heen.
De spanning tussen ons was voelbaar. Beiden wilden we elkaar wel aanraken met onze handen, maar we durfden niet.
Het onweer ging over en Gerard zei dat ik nu gerust naar mijn bed kon.

Ik weet niet hoe lang ik had geslapen, maar ik werd wakker van een donderslag.
Ik stapte mijn bed uit en ging naar Gerards slaapkamer.
Hij lag nog te lezen.
“Gerard, ik ben bang. Mag ik naast je komen liggen?�
Hij moest lachen.
“Janneke toch, je kunt niet zo maar bij mij in bed kruipen. Wat zullen je vader en moeder er wel van zeggen�.
“Niemand hoeft het toch te weten Ik zal helemaal aan de kant blijven�.
Hij aarzelde.
“Nou vooruit dan maar, maar je moet me beloven het aan niemand te vertellen en je gaat zo ver mogelijk bij me vandaan liggen, op je buik�.
Ik kroop onder het dekbed. Gerard had een bloot bovenlijf.
Hij las verder, ik deed of ik ging slapen. Ik liet met opzet mijn nachthemdje omhoog kruipen, zodat mijn kontje er een beetje onderuit kwam. Tussen mijn oogharen door zag ik dat Gerard er af en toe naar keek.
Ik hoorde even later dat hij het leeslampje uitknipt.
“Slaap je al?�
“Nee�.
‘Kun je niet slapen?�
“Nee�.
“Waarom niet?�
“Weet ik niet. Ik heb een raar gevoel in mijn buik�.
“Ben je misselijk?�
“Niet echt�.
“Buikpijn?�
“Een beetje. Ik moet ongesteld worden�. Dit laatste verzin ik.
“Zal ik een aspirine voor je halen?�
“Hoeft niet, ik slik nooit aspirines�
“Wat kan ik voor je doen?�
Ik ging op mijn rug liggen en trok tegelijkertijd mijn nachthemdje op.
“Leg je hand maar op mijn buik�
“Helpt dat echt?�
“Ja�.
Gerard legde zijn warme hand op mijn buik.
“Zo goed?�
“Ja, lekker�.
Ik legde mijn hand op die van hem en kneep er even in om hem te laten weten dat het zo goed was.
Ook hij gaf mij een licht kneepje in mijn buik. Met zijn duim streelde hij mijn navel. Het kietelde een beetje, maar wel lekker. Zijn pink raakte nu mijn eerste haartjes, speelde er een beetje mee. Ik duwde heel voorzichtig, bijna onmerkbaar zijn hand een beetje verder naar beneden, ook zijn ringvinger raakte mijn haartjes. Heel subtiel speelden we het spel. We deden alsof we niets door hadden. Ik voelde mijn schaamlipjes reageren. Wie verloor het geduld?
Mijn mond werd droog van spanning. Tergend langzaam gleed Gerards hand verder.
Mijn schaamlipjes waren al nat.
Ik was het die het geduld verloor, duwde de hand naar beneden.
“Janneke, dit mag ik niet�.
“Toe maar, ik wil het graag�.
Dan gleed Gerards middelvinger door mijn schaamlipjes. Ik spreidde mijn benen een beetje en de vinger gleed een stukje naar binnen. Ik duwde de vinger een beetje verder. Even later bewoog hij hem voorzichtig in en uit. Hij streelde daarmee het lekkere plekje boven in mijn spleetje.
“Lekker?�
“Ja, heerlijk�.
Met mijn hand zocht ik zijn piemel. Hij was groot en stijf. Ik ging zijn boxershort in en omvatte hem. Ik begon er een beetje aan te trekken, maar Gerard hield mij tegen.
“Doe maar niet�.
“Waarom niet?�
“Het is niet goed�
“Ik wil ook dat jij het lekker vindt�
“Het is lekker�.
Ik ging overeind en knip het leeslampje aan.
“Wat doe je?�.
Ik ging op mijn knieën zitten, trok mijn nachthemdje over mijn hoofd. Gerard keek bewonderend naar mijn lichaam.
“Wat ben je mooi�, stamelde hij.
Ik begon zijn boxershort naar beneden te trekken.
“Niet doen, joh�.
Zijn stijve piemel stond fier omhoog. Ik gaf er een kusje op.
“Kom�, zei ik. Ik ging op mijn rug liggen en duwde een kussen onder mijn kontje.
“Ik wil je graag in me�
“Je bent nog te jong, Janneke. Je moet het bewaren voor je vriend later. Straks heb je spijt�.
“Natuurlijk niet. Ik vind het perfecte afsluiting van deze avond�.
Hij gaf me een kus.
“Nee, we doen het niet; ik wil je geen pijn doen�.
“Lieve Gerard, toe, ik wil het zo graag. Ik wil juist dat het een beetje pijn doet�.
Hij kwam over me heen. Zijn harde piemel wees precies naar mijn kutje.
“Weet je het zeker?�
Ik knikte. Trok zijn boxershort verder naar beneden.
Ik voelde hoe zijn eikel mijn schaamlipjes uit elkaar duwde en hoe zijn harde staaf langzaam een klein stukje naar binnen schoof. Mijn schaamlipjes spanden er omheen. Ik was nat genoeg, maar hij was wel dik.
“Ik zal heel voorzichtig zijn�.
Het was een lekker warm gevoel binnen. De piemel was nu ongeveer halverwege. Ik voelde binnenin weerstand. Hij had mijn maagdenvlies bereikt.
Gerard keek mij vragend aan.
“Echt?�
“Toe maar�, fluisterde ik.
Ik spreidde mijn benen verder en duwde mijn kontje een beetje omhoog. Hij duwde verder. Ik voelde een scheurende pijn binnen in mij. Ik kon een kreetje niet onderdrukken. Tranen sprongen in mijn ogen.
“Zal ik stoppen?�
“Nee, ga alsjeblieft door. Ik wil het zo graag�.
Gerard liet zich helemaal in mij zakken, bleef dan even liggen. De pijn zakte. Langzaam bewoog hij in en uit. Dat deed wel een beetje pijn, maar het voelde ook lekker. Ik begon mee te bewegen.
“Oh, Gerard. Lekker�.
Onze lichamen bewogen in een tegengesteld ritme. Ik duwde mijn benen zo ver mogelijk uit elkaar en mijn kontje omhoog. Zijn stoten werden harder en sneller. Ik voelde dat zijn eikel opzwol en even later voelde ik warme straaltjes mijn baarmoeder binnenspuiten. Ook bij mij binnen gebeurde van alles. De spieren in mijn kutje trokken samen en een heerlijk gevoel kwam vanuit mijn buik mijn kutje binnen. Ik raakte de controle over mijzelf kwijt, wilde alleen maar alles in me hebben. Op het hoogtepunt van mijn orgasme fluisterde ik van alles, het kon me niets schelen.
Gerard bovenop me kreunde. Nieuwe stralen voelde ik binnen in mij. Waren ze van hem of van mij?
Uitgeput bleef hij op me liggen. We kusten elkaar.
Toen hij een tijdje later van me af rolde en we hand in hand bleven liggen, vroeg hij:
“Wat riep je nu allemaal?�
“Oh, dat weet ik niet eens. Het was zo lekker�.
“Je riep iets over Belle en een broertje�.
“Let er maar niet op, ik was een beetje in de war�.

Later zagen we de bende die we er van gemaakt hadden. Op de binnenkant van mijn benen, op Peters alweer halfstijve piemel en op het onderlaken zat bloed.
“Janneke, ik had dit niet mogen doen�.
“Waarom niet. Ik wilde het toch graag?�
“Ik had wijzer moeten zijn. Hoe moet het nu verder met ons?�
“Dat zien we dan wel weer. Het was heerlijk�.

Gerard viel tevreden in slaap. Zijn hand lag op mijn buik. Ik staarde naar het plafond. Ik voelde dat er nog vocht uit mijn kutje druppelt. Om het tegen te houden duwde ik het kussen verder onder mijn kontje. Kom, spermatozoïden, doe je werk, dacht ik.

Ik werd wakker van Belle. Ze huilde. Ik keek op de wekker. Het was al half negen. Hoe lang was ze al wakker? Voorzichtig stapt ik uit bed. Ik gaf Belle eten en deed haar in bad. Toen Gerard uit bed kwam, lag ze al als een prinsesje in haar maxicosi. Voor Gerard had ik een ontbijt gemaakt.
Hij drukte mij tegen zich aan en streelde mijn buik en borstjes onder mijn nachthemd. Ik liet mijn hand in zijn broek glijden en omvatte zijn grote, stijve piemel.
“Jammer dat ik van binnen even beter moet worden ….�.
Ik duwde hem op de bank en begin kusjes te geven op zijn glimmende eikel. Ik beweeg mijn hand op en neer.
“Niet doen, joh�.
Ik ging gewoon door. Hij masseerde mijn borstjes. Het duurde niet lang of hij begon te kreunen. Straaltjes sperma schoten uit het gaatje in zijn gezwollen eikel. Ik kreeg wat in mijn gezicht, veegde het af met mijn vinger. Belle kraaide van plezier. Ik liep naar haar toe en liet het haar zien.
“Kijk, Belle, je broertje. Dit heb ik ook in mijn buik�.
“Janneke, doe niet zo gek, joh. Kom eens …�.
Ik liep naar de bank en likte ondertussen zijn sperma van mijn vinger.
“Lekker�.
“Nu heb je het al weer over een broertje. Wat heb je?�
“Gewoon, het lijkt me leuk voor Belle, een broertje. Een zusje mag natuurlijk ook�.
“En wie mag dan de moeder zijn?�
Ik wees op mijzelf. “Misschien ik wel. Tenminste, ik heb met haar vader geneukt, dus ik heb de meeste kans�.
“Doe niet zo gek, je zei dat je ongesteld wordt�.
“Ja, maar ik ben het nog niet�.
“En je zei…�.
“Vannacht was ik een beetje in de war. Ik wilde zo graag ….�
Ineens moest ik huilen. De spanning van de laatste tijd kwam eruit.. Gerard nam me in de armen.
“Janneke, wat is er aan de hand met jou?�
Ik duwde mijn hoofd tegen zijn borst, ik moest eerlijk tegen hem zijn, want ik hield van hem.
“Ik ben niet eerlijk geweest�, snikte ik.
“Waarover niet?�
“Dat ik binnenkort ongesteld word�.
Ik hoorde Gerard zuchten.
“Waarom dan niet?�
“Ik wil dat je weer gelukkig wordt�.
“En jij dan? Straks krijg je een kind. Daarvoor ben je nog veel te jong�.
Hij trok me op de bank.
“We moeten maar eens goed praten�.

We gingen die ochtend nog naar de weekenddokter voor de morning-afterpil, maar Gerard beloofde dat ik over een paar jaar de moeder van zijn tweede kind mocht worden. Ik moest eerst mijn school afmaken en hij zou met mijn vader en moeder gaan praten over ons. We waren beiden opgelucht. Ook hij moest bekennen dat hij tot over zijn oren verliefd was op me, maar ook hij durfde het niet te bekennen, omdat ik nog zo jong was. Dat anderen zouden denken dat hij zo snel na de dood van Inez al weer verliefd was, kon hem niets schelen.
Ik zette Belle op de keukentafel, ging er met mijn buik op liggen en tilde mijn hemdje op. We waren er ontzettend geil van geworden. Niks beter worden van binnen. Gerards eikel duwde mijn kletsnatte schaamlipjes van elkaar en zijn dikke staaf drong ruw in mij. Ondertussen zei ik lieve woordjes tegen Belle. Dat haar papa mij neukte … Ze kraaide het uit.
Ik voelde de rand van zijn eikel langs de binnenwand van mijn kutje naar binnen kruipen. Waar mijn maagdenvliesje had gezeten, was het nog een beetje pijnlijk. Ik voelde hoe hij mijn baarmoedermond passeerde. Mijn harde tepels schuurden over het tafelblad. Bij elke stoot zette ik mij schrap om hem op te vangen.
“Oh, toe maar, fluister ik, “Ik kom�.
Belle greep mijn haar.
Gerards zaad schoot opnieuw mijn baarmoeder binnen. Ik kon niet op mijn benen blijven staan, zo heftig was mijn orgasme. Geil en sperma drupten langs mijn benen toen Gerard zich uit mij terugtrok. Uitgeput hing ik over de tafel.
Ik kwam weer wat bij toen ik Belle hoorde huilen.
“Wat is er dan, meid, we moeten nog veel oefenen voor je broertje�.
Ik kreeg een speelse tik van Gerard op mijn blote billen.
“Pas maar op, straks zeg ik tegen de dokter dat ik verkracht en mishandeld ben�.

We maakten de boel aan kant. Het laken stopten we in een vuilniszak. Mijn moeder hoefde niet te zien dat ik ontmaagd was.
Ik wilde per se allen naar de dokter, hoewel ik stikzenuwachtig was. Gerard bleef in de auto op mij wachten. De dokter gaf me een beste preek over onveilig vrijen en voorbehoeds-middelen. Ik liet het over me heen komen.
Die avond zat ik met Gerard in het beklaagdenbankje bij mijn vader en moeder. We hadden Belle meegenomen als bliksemafleider. Ze waren er niet blij mee, waren zelfs boos op Gerard, omdat hij beter moest weten, maar ik sprong voor hem in de bres. Ik zei dat Gerard gezegd had dat we het beter niet konden doen, maar dat we er lang over gepraat hadden.
“We houden van elkaar�..
Mijn vader nam Gerard mee de tuin in. Door het raam zag ik hen ernstig praten. Ondertussen praattt mijn moeder met mij. Ze vond, en vindt nog steeds, dat ik te vroeg volwassen werd, dat ik moest genieten van mijn jeugd. Ik zei dat ik juist nu genoot en dat ze blij mochten zijn dat ik geen hangjongere was.
Mijn vader wilde ook alleen met mij praten. We gingen in de tuin zitten. Hij was bezorgd dat ik mijn school niet afmaakte.
“Je bent nog veel te jong om moedertje te spelen�.
Ik beloofde hem dat ik mijn best zou doen op school. Hij zei dat Gerard ook had beloofd dat hij er alles aan zou doen dat ik mijn school afmaakte. Hij zei dat we het beter niet konden doen, maar dat hij het zou accepteren als we echt van elkaar hielden. Ik vloogg hem om de hals en gaf hem een kus.
Mijn moeder riep me later die avond bij zich in de keuken. Ze wilde dat ik aan de pil ging voor het geval we …. De schat.
“Mama, wat denk je wel niet van me, ik ben daar nog veel te jong voor�, protesteerde ik quasi vrontwaardigd.
“Denk je heus dat Gerard en ik…. je weet wel…..?
Ik weet niet of ze mij geloofde, maar later hadden Gerard en ik er een boel lol om.
Ik sliep die avond thuis. De volgende ochtend was ik misselijk van de morning-afterpil. Tegen mijn moeder zei ik dat het komt door de spanningen. Dat ik bang was dat ze boos zouden worden. Maar zodra ze naar de mis waren, kroop ik bij Gerard in bed. Belle lag tussen ons in. Hij streelde mij, want ik was een beetje zielig.

Door de week was het best zwaar. Ik moest naar school, moest op Belle passen, moest huiswerk maken en als Gerard thuis kwam, wild ik nog wakker zijn. We hadden daar wel goed over gepraat. Gerard wilde dat ik door de week op tijd ging slapen, maar meestal lag ik op hem te wachten. Ik wilde elke dag wel met hem vrijen, maar ik hield dat niet vol. We spraken af dat ik de ene avond vroeg ging slapen en de andere avond op hem wachtte.
Mijn vader en moeder accepteerden dat ik in het weekend ook bij Gerard sliep. Ze boden zelfs aan om in het weekend af en toe op Belle te passen, zodat ik even bij kon slapen.

Soms kwam Gerard onverwacht vroeg thuis. Ik zat met mijn nachthemdje al aan nog wiskundesommen te maken aan de eettafel. Het lukte niet en daarom hielp Gerard mij.
Hij ging naast mij zitten, maar ik kroop bij hem op schoot. Ik voelde dat hij een erectie had.
Terwijl ik op de sommen ploeterde, streelde hij mijn borstjes en buik. Zijn hand gleed steeds verder naar beneden. Mijn lipjes zwollen op, ik voelde ze nat worden. Gerard streelde ze met zijn vinger. Ik deed alsof ik mij op mijn sommen concentreerde, maar natuurlijk was ik al lang afgeleid. De getallen liepen door elkaar.
“Gerard, zo kan ik geen wiskunde maken�, zei ik hees. Ik drukte een kus op zijn wang.
“Ik maak ze voor je, maar niet voor niets�.
“Wat wil je er dan voor hebben?� vroeg ik onnozel.
“Jou�.
Hij legde me neer op de keukentafel. Het is ons favoriete standje. Hij knoopte zijn broek los en trok mijn slipje naar beneden. In één keer duwde hij zijn grote paal bij mij naar binnen. Ik voelde hem heen en weer glijden. Ik moest mij schrap zetten om de stoten op te vangen. Ondertussen had Gerard mijn borstjes gevonden en kneep in mijn hard geworden tepeltjes. Het was een heerlijke pijn. Ik voelde dat ik klaar ging komen.
“Oh, ik kom�, roep ik.
Ik hoorde hem boven me kreunen en in me voelde ik zijn warme stralen.
Hijgend bleven we zo staan. Hij zoende me in mijn hals.
“Oh, Gerard. Lekker�.
Toen hij zich terugtrok, voelde ik vocht uit mijn kutje lekken.
Ik lag boven op mijn wiskundeschrift; daar zaten nu allemaal vlekken op, Gerards sperma, vermengd met mijn geil.
Gerard droeg me naar bed, hij zou mijn wiskundesommen afmaken.
De volgende dag moest ik mijn schrift laten zien. Ik denk niet dat mijn wiskundeleraar door had wat voor vlekken het zijn.
Mijn klasgenoten dachten dat ik een saai leven had, maar dat was helemaal niet zo. Wie krijgt nou een orgasme onder het maken van wiskundesommen? Ik, dus. Gerard en ik gingen steeds vaker uit. Hij vond dat ik ook zonder hem uit moet en dat deed ik ook wel eens. Op het consultatiebureau had ik een meisje leren kennen dat al heel jong moeder was geworden. We gingen wel eens samen winkelen. Mijn moeder paste ook wel op.

In de winter voor mijn examen vergat ik met opzet een paar keer de pil. Ik vond dat spannend. Ik vertelde het niet aan Gerard. Een tijdje later werd ik ’s ochtends misselijk wakker, ook mijn borstjes voelden gespannen. Stiekem kocht ik een zwangerschapstest en ja hoor …
Ik was ontzettend blij. Het was voorjaarsvakantie en ik besloot Gerard te verrassen. Nadat ik Belle naar bed had gebracht, versierde ik de voordeur, de hal, de kamer, de trap, de overloop, de deur van onze slaapkamer en ons bed met roze en blauwe linten. Ik ging naakt onder het dekbed liggen. Tegen elven was ik stikzenuwachtig. Ik hoorde Gerard binnenkomen, de trap oplopen.
“Hé, wat is er aan de hand?� vroeg hij verbaasd.
“Uitkleden�, lachte ik. “Helemaal�.
“Er hangen allemaal slingers…�.
“Hebben Belle en ik voor jou gedaan�.
Ik trok hem bovenop me. Ik was geil. Zijn harde staaf gleed gemakkelijk in me. Hij wilde gaan bewegen, maar ik zei: ‘Stop�.
“Gerard, ik moet je wat vertellen. We krijgen een kindje�.
Hij was verbaasd, leek onzeker.
“Dat kan toch niet? Je bent aan de pil�
“Misschien helpt dat niet bij mij. Ben je blij?�
“Natuurlijk, maar jij dan?�
“Ik ben supergelukkig�
Ik voelde Gerards piemel weer hard worden in mijn kutje. Ik wilde van dit moment genieten en heerlijk klaar komen.
“Geef ons baby’je een warm badje�.
Ik schreeuwde het uit toen ik klaar kwam.
“Toe maar, neuk me. Ik ben zo gelukkig�.

Vol trots zag ik mijn lichaam veranderen. Mijn borsten werden voller en ik kreeg een buikje. Ik liet het Gerard en Belle zien. Mijn examens deed ik met een bol buikje, maar mijn klasgenoten hadden nog niets door. Bij de diplomauitreiking viel het ineens op dat ik zwanger was. Verbaasde blikken, en veel hilariteit en gefluister in de zaal. Na afloop komen klasgenoten bij me. Ze hadden wel gezien dat er iets aan me veranderd was, maar hadden niet gedacht dat ik in verwachting was. Een van de jongens zei lachend, dat hij wel gezien had dat ik grotere borsten had gekregen. Op het examenfeest was ik het middelpunt van de belangstelling.

Na de zomervakantie liep ik hoogzwanger met Belle in de buggy te winkelen. Het levert verbaasde blikken op. Ogen die zeggen: “die is er wel erg jong bij’. Een paar weken later werd Tim geboren. Ik had er alle pijn voor over. De verloskundige vond dat ik het prima heb gedaan, geen kik. Trots liet ik mijn ouders Tim zien. Wat hebben ze een zorgen over mij gehad, terwijl het helemaal niet nodig was. Ik ben immers gelukkig?

We zijn nu een superleuk gezinnetje. Ik heb Gerard en mijn ouders beloofd dat ik volgend jaar verder ga leren, maar dit jaar wil ik genieten …..
Het is een heerlijk gevoel in mijn kutje als Tim uit mijn borsten drinkt. Hij is een wonder. Gerard werkt nu gewoon overdag, want ik ben thuis.
Natuurlijk wordt er over mij geroddeld, maar ze moesten eens weten hoe gelukkig ik mij voel en dat je helemaal geen domme doos hoeft te zijn als je kinderen wilt opvoeden. Ik heb heus wel tijd om interessante dingen te lezen en naar goede programma’s te kijken op televisie. Gerard wil ook dat ik mij ontwikkel en dat ik later een leuke baan krijg. Ik ben mij zelfs al aan het oriënteren op een opleiding en ondertussen ben ik nog lekker jong. Als de kinderen slapen, genieten Gerard en ik volop van elkaar en niet op die onhandige manier zoals mijn vroegere klasgenoten. Hij vindt het heerlijk om verleid te worden en ik vind het heerlijk om hem te verleiden.
Laatst zaten we met z’n tweeën naakt op ons bed. Tim dronk uit mijn borst en Gerard wilde de andere borst proberen. Toen het lukte, werd hij er zo geil van, dat hij mij het liefst onmiddellijk wilde neuken.. Ik had ook zin. Ik legde Tim op zijn rug op het bed en ging op mijn knieën over hem heen zitten. Zo kon hij liggend drinken. Gerard ging op zijn knieën achter mij zitten en duwde zijn keiharde lul in mij. Ik was toch al nat, omdat ik dat altijd word als uit mijn borsten wordt gedronken. Ik voelde de warme lul door mijn kutje heen en weer glijden. Tim bleef rustig drinken. Ik moest mijn best doen om de harde stoten te weerstaan.
Mijn lichaam voldeed aan twee oerinstincten: ik ontving het zaad van de vader en gaf melk aan zijn zoon. Die gedachte wond mij zo op dat ik een gigantisch orgasme kreeg. Ik dacht dat ik gek werd van genot. Ik had het gevoel dat Gerard mij helemaal sufneukte. Met en schreeuw kwam hij klaar.
Toen we weer gewoon zaten, tegen onze kussens en Tim weer gewoon aan mijn borst dronk, droop het zaad nog uit mijn kutje. Ik liet het Gerard zien. We besloten dat we nog nooit zo lekker waren klaargekomen.

Natuurlijk kan ik dit niet allemaal aan mijn ex-klasgenoten vertellen. Ze weten dus niet half hoe lekker het is een kind te hebben, ook al ben ik nog zo jong.


Aantal keer bekeken: 32103
Waardering: 8.17 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online