Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Een dagje aan zee.

U leest om dit moment het verhaal Een dagje aan zee gepost door Johan Ibbrechts. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Johan Ibbrechts
Gepost op: 2006-11-15

Verhaal:

Een dagje aan zee
Een dagje aan zee.


En zeggen dat ik eerst kwaad was op mijn jongere broer! Tegen ons moeder zeggen dat hij eerst nog wat zonnevitaminen wou opdien vooraleer voor zijn eerste jaar naar de unief te gaan en tegen mij zeggen dat hij goesting had om wat meiden in bi- of monokini te begluren. Ik dacht: “als je volgend jaar op kot zit en je doet zoals je oudere broer, dan heb je het niet meer nodig om te begluren, want dan heb je wekelijks verschillende meiden die naakt onder je pikstoten liggen kreunen.�

Meer ja, wat kleine Frank wil moet grote Johan van ons ma maar voor lief nemen en dus lagen wij die zonnig warme doch winderige dag aan zee. Veel was er niet te zien tot mijn broer mij plotseling uit de lectuur van mijn boek haalde: “broertje ik geloof dat we daar moeten gaan helpen�. Hij wees naar linksvoor waar op geen dertig meter van ons een mooie brunette een strijd met de wind aan ging om een windscherm recht te zetten, maar daar niet in slaagde. De wind speelde hierbij met haar rokje en liet zo geregeld haar kleine slipje aan het niet zo talrijke publiek zien. Ja, die meid zag er allesbehalve slecht uit, dus volgde ik Frank tot bij haar en met ons tweetjes stond dat windscherm gauw recht.

“Kunnen we nog iets voor je doen, schoonheid?� vroeg Frank.
“Nee,… of ja, misschien wel� sprak ze: “zoals je dankzij de wind wellicht kon zien heb ik mijn bikinibroekje nog niet aan. Als jullie elk met een grote handdoek voor mij staan kan ik dat wellicht comfortabeler in orde brengen.�
Frank terug: “we mogen dan toch wel even over die handdoeken gluren he?�
“Eerlijk gezegd ik zou vreselijk geaffronteerd zijn indien je dat niet zou doen!� was het antwoord dat aan duidelijkheid niets te wensen overliet: die meid had er zin in en het zou geen heksentoer worden om haar te versieren.

Wij dus elk met een grote handdoek voor haar. Haar bloes en rokje gingen elegant uit en op het ogenblik dat ook haar beha uitging kwamen twee eerder kleine borsten te voorschijn die echter met een brede donkerbruine tepel bekroond waren. “Mooi hé?� zei ze: “die mag het ganse strand bewonderen, doch nu een extraatje voor twee sympathieke en behulpzame kerels.� Ook haar slipje ging uit en ze liet een geschoren kutje zien, dat lichtjes openstond en glinsterde van haar sappen. Ze draaide zich om terwijl ze haar slipje weglegde en liet hierbij haar zachte ronde kontje zien in de richting van Frank; doch ik kreeg ook mijn deel van het uitzicht toen ze zich wat draaide om haar monokinibroekje te nemen, hierbij haar kont bijna tot tegen mijn middel omhoog stekend. Het was niet het enige dat omhoog stak, ook bij mij stak er iets vervaarlijk de kop op. Ze trok echter haar broekje aan en draaide zich verleidelijk glimlachend naar ons om. “Waarom komen jullie er hier niet gezellig bijliggen? Ik ben Herlinde en steeds blij dat sympathieke mannen te ontmoeten.� Ook wij stelden ons voor en aanvaardden gretig het voorstel.

We haalden ons materiaal en handdoeken en gingen naast onze mooie Herlinde plaatsnemen. Zij had inmiddels een spuitbus zonnebrandolie uitgehaald en vroeg: “zouden jullie misschien mijn rug willen insmeren?� De branie van mijn jonge broertje verraste mij sterk toen ik hem hoorde zeggen: “waarom enkel maar de achterkant? Aan de voorkant zitten er mijns inziens interessanter zaken om in te smeren!� Een slecht idee bleek ze het niet te vinden want terwijl ze zich op haar buik draaide antwoordde ze: “als jullie eerst goed de achterkant doen, laat ik jullie misschien wel de voorkant doen ook!� Ik nam dadelijk haar rechterkant voor mijn rekening en Frank de linkerzijde. De rug was al niet niks, doch onnodig te zeggen dat haar billen het middelpunt van onze belangstelling vormden. We gingen zelfs eens onder het elastiekje door met onze handen, dit tot jolijt van een stevige zestiger die van op enkele meter van ons de activiteiten belangstellend gadesloeg.

Toen ging Herlinde op haar rug liggen en konden we eindelijk aan de voorkant beginnen. Dat haar borsten hierbij op onze belangstelling konden rekenen zal niemand verbazen, doch ook hier namen we beiden haar dijen onder handen en gingen we eens speels onder haar broekje op zoek naar haar nat speetje, terwijl ze zachtjes onder onze aanrakingen kreunde. Mijn jongeheer ging algauw op zijn volle sterkte staan en ik was niet kwaad dat ik met mijn 15 centimeter niet over een superformaat beschik. Bij mijn broer – zeker 4 cm. groter geschapen – kwam hij echt op enkele millimeter na uit zijn zwembroek piepen.

Herlinde zag dat laatste en zei tot Frank terwijl ze het topje van haar bikini aandeed: “jij en ik hebben dringend een afkoelende duik nodig� en ze wierp hem iets toe: een condoom in verpakking. “Niet jaloers zijn op je jongere broer� kreeg ik te horen: “nu blijf je bij ons materiaal, doch binnen een tiental minuten kom je jouw broertje aflossen in de branding, meer tijd hoeft niet: we maken er voor het ogenblik toch nog maar een vluggertje van�. Ook mij gooide ze een condoom toe! “Vergeet niet dit straks mee te brengen� riep ze. Ik stond perplex: gingen we nu werkelijk beiden die griet neuken in de golven van de zee? Tezelfdertijd had ik een onwennig maar ook spannend gevoel. Frank en Herlinde zaten inmiddels reeds diep in de zee met het water tot boven hun navel. Ik zag hen tegen elkaar aangeplakt staan en mijn lid werd opnieuw wat stijver bij de gedachte dat de pik van mijn broer nu in dit geschoren kutje van die brunette stak! Ik legde mij nog even op mijn buik omdat niemand moest zien welk vervaarlijk wapen mijn zwembroek herbergde!

Lang duurde het echter niet want enkele minuten later wenkte mijn broer mij reeds terwijl hij uit het water stapte, zijn zwembroek weer in de normale plooi! “Godver, wat een heet wijf!� vertrouwde hij mij in het voorbijgaan toe. Ik zou spoedig ondervinden wat hij bedoelde. Ze trok mij direct mee wat dieper in zee waar ze onmiddellijk haar lippen op de mijne zette, haar tong in mijn mond liet glijden en mijn pik onder water vastgreep en uit mijn zwembroek haalde met de vraag wat ik met mijn condoom gedaan had. Ik had dit nog in mijn hand en ze dook even onder om het aan te doen. Daarna deed ze haar bikinibroekje op zij en stopte mijn lul in haar lekkere grotje. “Ja, neuk mij hard en diep� schreeuwde ze. “ik heb regelmatig stevige palen van lekkere venten nodig diep in mijn kut. Na je broer wil ik nu met jou nog eens lekker ontploffen. Ik liet het mij geen tweemaal zeggen en terwijl ze met haar vinger haar klitje op weg hielp voelde ik dat we het beiden niet lang zouden uithouden alvorens te komen. Ze sprong in mijn armen omhoog op mijn leuter om mij nog dieper in haar te krijgen, en ze begon nog rapper op mij op en neer te wippen. Ik denk dat de dichtste zwemmers geen enkele moeite hadden om te raden waarmee we bezig waren. Zeker niet toen ze met een vrij luide gil klaar kwam en ik enkele seconden later spoot zoals ik sinds lang niet meer gespoten had! “Oef, daar waren we beiden wel aan toe� sprak ze. Ik kon haar geen ongelijk geven. Ik wilde dadelijk uit het water stappen, toen ze zei: “Wacht, we zullen nog eerst die niet gemaakte kindertjes in zee verdrinken.� Intussen had ze mijn condoom verwijderd en ver in de zee geworpen.

Terwijl we iets later met een “onderstel� dat veel meer ontspannen was op de handdoeken terug lagen te zonnen vroeg Herlinde: “Ik hoop dat jullie niet te gehaast zijn. Ik zou jullie namelijk graag straks eens bij mij thuis ontvangen – nu ja ik bedoel in de villa die mijn ouders hier hebben? We kunnen samen enkele sandwiches eten, doch de eerste sandwich moet er dan een zijn waarvan ik het beleg ben tussen jullie beiden.� We vonden dat een prima idee. “Maar toch� zei ze, “wil ik hier nog wat ‘potelen en bepoteld worden’, terwijl het ganse strand kan zien hoe lekker wij het hebben.� Meteen stak ze haar hand onder mijn lichaam en greep ze terug naar mijn kruis. Mijn hand verdween ook onder haar zalige lichaam en was niet verbaasd de hand van mijn broer in het kruis van Herlinde te voelen. Daarom besloot ik – vermits ze toch niet beschaamd leek om zich openbaar te laten betasten – mijn hand over haar rug te laten gaan. Ik liet mijn vingers onder het elastiekje van haar broekje glijden en streelde met mijn vinger in haar reet tot ik haar kleine kontgaatje vond. Ik hoorde ze kreunen en voelde aan het spannen van haar spieren dat ze ook daarvan genoot. Ik trok even mijn vinger terug, stopte hem in mijn mond en liet hem, nat van het speeksel, helemaal in haar aars verdwijnen. “Hm, dat is lekker geil, zo wil ik het straks, maar dan niet met twee vingers, maar wel met jullie twee lekker stevige pikken� sprak ze.

Een zijwaartse blik toonde me dat de zestiger in onze richting lag te kijken en duidelijk van het spektakel genoot. Ik fluisterde dit in Herlinde’s oor die onmiddellijk repliceerde: “Geen bezwaar dat ik eventjes wil gaan zwemmen met deze oudere heer, om zijn jongeheer ook eens zijn portie te geven?� vroeg ze. Nee, natuurlijk niet we konden best de zon in het water zien schijnen en lieten hem ook graag mee genieten van dat zalig hete lichaam van Herlinde. Wij zagen haar zich in het zand bij die man neervlijen en spoedig tot wat kus- en streelwerk overgaan. Terzelfder tijd deed ze teken dat een van ons op het materiaal moest passen. We zagen haar ook aan hem een condoom aanreiken en even later vertrokken ze elkaar kussend naar het water. “En broerlief, nog steeds kittig op mij omdat ik je naar zee meegetroond heb?� zei Frank. Waarop ik: “Nee zeg, zonder jou hadden wij nooit met zo’n superwijf kennis gemaakt! Wie weet wat we bij haar thuis nog allemaal meemaken!�

En wat we meemaakten was inderdaad best een en ander, doch dat vertel ik later in het tweede deel van dit verhaal.


Aantal keer bekeken: 17051
Waardering: 7.07 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online