Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Een droom in de bus die werkelijkheid werd.

U leest om dit moment het verhaal Een droom in de bus die werkelijkheid werd gepost door Pieta Derksen. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Pieta Derksen
Gepost op: 2008-10-18

Verhaal:

Een droom in de bus die werkelijkheid werd
Ik stond ergens achter in in de bus en had een jurkje aan tot net onder mijn knieen. Bij een halte stapte er een prachtige jonge man in van zo'n 25 jaar. Zelf ben ik al tegen de 40, maar droom nog graag van mooie stoere mannen. Hij had pretoogjes en even kruiste onze blikken elkaar. Hij liep door en ik besteedde er geen aandacht meer aan.
Ik droomde wel verder. De bus hobbelde verder en ik droomde van warme handen, die langs mijn benen omhoog kropen. Ik werd er bloedgeil van en mijn kutje begon nat te worden. Ik deed mijn ogen dicht en stelde me voor dat dat heir gebeurde. Een paar warme handen, die langs mijn been zachtjes masserend omhoog gingen. Onder mijn rokje, over mijn billen, tussen mijn billen en heerlijk over mijn natte kutje. Ik kreunde eventjes en hield snel mijn mond. Toen schrok ik me wezenloos en realiseerde me dat er echt een paar handen onder mijn jurkje zaten. Ik keek naar achter en het was die jonge knul. Mijn lichaam was opeens een en al sex, geilheid en gewilligheid. Ik hield het niet meer. De sappen stroomden langs mijn benen. De jongeman ging achter mij staan en fluisterde. Zo heerlijk ben jij nog nooit gevingerd en er komt nog veel meer. Gelukkig stonden we aan de zijkant en was het druk. Zo kon niemand eigenlijk zien wat er gebeurde en dat wond me vreselijk op.
Hij begon van achteren tegen me aan te rijen en zijn handen verdwenen onder mijn jas op mijn borsten.
Ik voelde dat hij mijn jurkje omhoog schoof en mijn slipje uitdeed. Alles in mijn lichaam gierde, ga door, ga door, neuk me, neuk me, pak mijn kutje en doe het. Ik keek nog even of iemand iets kon zien, maar toen zat zijn penis al tussen mijn billen. Ik boog wat naar voren en en heerlijk diep in mij voelde ik zijn penis. De bus hielp enorm mee bij het neuken, het ging als vanzelf. Mijn handen deed ik achter mij en voelde zijn lekkere billen.
Ik kwam klaar en hij spoot in mijn kutje. Ik was heel voldaan en had een heerlijke busrit gehad.

Aantal keer bekeken: 3988
Waardering: 6.57 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 13 bezoekers online