Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Een drooom die maar voor 1 dag uitkomt.

U leest om dit moment het verhaal Een drooom die maar voor 1 dag uitkomt gepost door ik mag mijn naam niet zeggen want dan komt hij erachter dat ik over hem schreef.. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: ik mag mijn naam niet zeggen want dan komt hij erachter dat ik over hem schreef.
Gepost op: 2009-12-21

Verhaal:

Een drooom die maar voor 1 dag uitkomt
Mathieu is een bescheiden jongen.Qua lichaamsbouw is hij stoer.Alleen is hij een beetje klein.Maar dat is wat ik zo leuk aan hem vond.Die ogen,die korte,witte haartjes,dat snoetje...
Ik was tot over mijn oren verliefd.
Met bevende vingers toetste ik de woorden in:"wil je mijn liefje zijn?"
Het antwoord was:"Ja,maar niemand mag het weten." Ik had geen zin om te vragen waarom niemand het mocht weten want ik had een relatie met de leukste jongen van school!(voor mij dan)
Ik kon het niet helpen om het te vertellen tegen mijn vriendinnen.Die stomme kippen moesten het natuurlijk perse aan Mathieu vragen voor de zekerheid.Zijn gezicht veranderde in één grote donderwolk.Hij schudde wild van nee en keek nijdig naar mij.s'Avonds toen ik thuiskwam had ik een berichtje:"Sorry,maar ik maar het uit" Als ik boos word dan is het mijn gewoonte om degene waarop ik boos ben de huid vol te schelden.Ik maakte hem uit voor onozele dwerg en dreigde zijn nummer te wissen. We hadden een verschrikkelijke gsm-ruzie en hij zei dat-ie de volgende dag op mijn smoel zou kloppen maar daar geloofde ik natuurlijk niets van. Na een uurtje was ik al een beetje afgekoeld en hij
blijkbaar ook want hij sms-te:"Ik snap niet waarom gij mij uitscheld" Ja,hij is een zeer gevoelig type.Ik moest dan mijn exuses aanbieden want ik had eigenlijk geen reden om boos op hem te zijn...
Nu probeer ik het nog steeds om hem te versieren en hem die zogenaamde Jozefien-voor wie hij me liet zitten-te laten vergeten.

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Aantal keer bekeken: 3231
Waardering: 6.11 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 20 bezoekers online