Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Een eng geluid: deel 1.

U leest om dit moment het verhaal Een eng geluid: deel 1 gepost door Emma. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: Emma
Gepost op: 2011-1-18

Verhaal:

Een eng geluid: deel 1
Emma is een meisje van 12 die in een dorp woont ‘Zodiac’ genoemd. Haar moeder is vermoord door een oude vriend die haar bedrogen had. Haar vader heeft een eigen bakkerij waar ze heel veel brood, cake en taarten verkochten. En langs de bakkerij staat het huis van Emma. Langs het huis van Emma zijn de bouwwerkers bezig om nieuwe huizen te bouwen. Maar op een nacht gebeurde er iets.
Het is midden in de nacht. Emma word wakker van een raar geluid. Ze luistert er heel goed naar. ”Wat is dat voor geluid?” vraagt ze zich af. ”Ik heb het hier in het dorp nog nooit gehoord”. ‘Het is zo over’ denkt ze maar nee, na een uur hoorde ze het angstaanjagende geluid nog steeds. Emma werd na een tijdje zo bang dat ze naar de kamer van haar vader rende. ”Papa, papa wat is dat voor een eng geluid!?”. Haar vader had het geluid ook al gehoord. ”Ik heb geen idee ” zei haar vader. Emma keek naar buiten. ”Misschien zijn dat de bouwwerkers wel” zegt haar vader. “Papa, die werken niet s ’nachts maar overdag”. ”Dan weet ik het ook niet”. ”Maar als,… , als,….”. Emma kan haar zin niet afmaken want op dat moment ziet ze drie zwarte gedaantes voor hun deur staan. De gedaantes houden iets vast maar ze kan niet zien wat. Op dat moment trapt er een van de gedaantes de deur in en de andere twee gedaantes volgen hem. Emma hoorde ze de trap opkomen. De gedaantes trapten eerst de kamer van Emma binnen en schoten met hun geweren haar hele kamer overhoop. Emma was zo geschrokken dat ze de in de kast van haar vader kroop. Het was wel krap maar het lukte zo wel. Voordat de boeven de deur van haar vaders kamer intrapte riep Emma nog: ”Papa, papa verstop je”. Maar het was te laat. De soldaten trapte de deur binnen en schoten ook de kamer van haar vader overhoop. Zou de vader van Emma dood zijn of heeft hij zich nog net op tijd kunnen verstoppen?

Ik ga straks verder met deel 2!!;)

Aantal keer bekeken: 2263
Waardering: 2.80 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 19 bezoekers online