Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Een geile stranddag.

U leest om dit moment het verhaal Een geile stranddag gepost door patjebelgie. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: patjebelgie
Gepost op: 2007-8-6

Verhaal:

Een geile stranddag
Hoi wij zijn Patje en Mia, een stel van rond de vijftig. We hebben allebei best nog een mooi figuur en mogen gezien worden. Mia heeft een mooi stel borsten met donkere tepels die stevig vooruit gaan steken als ze geil is. Die tepels zijn overigens super gevoelig waarbij ze bij aanraking spontaan kan klaarkomen. Haar kutje is lekker kaal geschoren en haar navel is versierd met een leuke piercing. Ikzelf ben ook lekker kaal geschoren en heb een mooie lul die in vol ornaat een niet onaardige 18 cm haalt. Wij houden ervan om elkaar te verwennen op de meest onverwachte plekken en liefst zo geil mogelijk.
De zomer heeft dit jaar lang op zich laten wachten. Veel te lang. Toen de eerste zonnige dagen zich eindelijk aandienden konden wij ons eindelijk laten gaan in onze grootste hobby. Naaktlopen. Het is gewoon heerlijk om de zon op je blote huid te voelen op elk plaatsje van je lichaam. Al vrij snel waren we dus vertrokken richting Bredene om daar het naaktstrand te bezoeken.
In Belgie zowat de enige locatie waar je publiek naakt kan lopen terwijl je bekeken kan worden door textiel lovers :-))) .
We zijn best wel een geil stel, dus dat exhibitionistisch kantje er aan is leuk meegenomen. We hebben voor de mannen die komen gluren en voor de textielkoppels met kinderen die net dat stukje strand uitkiezen, zelfs al een naam bedacht. De duinpiepers. :-))) zo noemen we alle mensen die daar aangekleed komen ronddrentelen, zogezegd toevallig uitkomend op het naaktstrand tijdens hun wandeling.
Het was echter die dagen best nog wel winderig en het naakstrand van Bredene is ook wel best klein. Dus echt veel kans om een keer te geil te doen zonder dat er kinderen van ronddrentelende koppels meekijken heb je niet.
We besloten dus onze grenzen te verleggen naar Frankrijk. Mijn vriendin is de website van FKK wezen raadplegen en al snel deden we onze eerste trip.
De stranden die daar voorbehouden zijn voor de naaktlopers zijn gigantisch. Als snel hadden we ons windzeil opgesteld vlak tegen de rand van de duinen en lagen we heerlijk naakt te zonnebaden. Er waren nog wel andere stellen en ook mannen alleen die lagen te zonnebaden, maar die lagen toch allemaal wel minstens 40 meter van ons vandaan.
Al vrij snel kwamen ook daar de eerste duinpiepers. Alleen zijn ze ginds veel onbeschaamder.
Ze komen gewoon tot vlak bij je staan om te kijken in de hoop dat ze iets te zien krijgen.
Ik kon het dan ook niet laten om af en toe het kontje van mijn schatje een keer uitgebreid te strelen, waarbij ik mijn hand liet afdwalen tussen haar benen op zoek naar haar lekker kaal geschoren kutje. Al vrij snel ging haar hand op de meest onverwachte momenten ook op zoek naar mijn lul zodat ik daar bij momenten met een stevige knoert lag.
Hoe meer duinpiepers er voorbij kwamen, hoe geiler ik werd en ook hoe gewaagder ik ging doen. Toen mijn schatje op haar rug ging liggen begon ik tepels te bewerken met mijn tong en tanden wat er voor zorgde dat ze al snel keihard vooruit stonden. Mijn hand zocht inmiddels zijn weg naar haar kutje dat door de behandeling van haar tepels kletsnat was geworden. Ik begon terwijl ik haar tepels verder op temperatuur bracht haar klitje te masseren en liet af en toe een vinger geil in haar kutje verdwijnen. Ik zag de voorbijlopende mannen in een korte bocht achter ons windzeil de duinen in klimmen om van daaruit te volgen wat er gebeurde.
Al vrij snel begon mijn schatje te kreunen van genot en gingen haar beentjes iets verder uit elkaar. Ik verhoogde de druk van mijn tong, lippen en tanden op haar tepels en begon haar kutje te verwennen met twee vingers. Ik begon haar te neuken met mijn vingers er voor zorgend dat ik telkens haar G plekje mee had. Het duurde niet lang of haar rug kromde zich. Ik voelde haar kutje stevig rond mijn vingers knijpen en uit haar mond kwam een luide kreun terwijl ze schokkend klaar kwam.
Toen ze wat bekomen was keek ze me glimlachend aan en noemde me een smeerlap onderwijl omhoog kijkend naar de duinen waar de mannen gehurkt achter de begroeiing duidelijk aan hun lul trokken.
Wacht maar ventje zei ze en het volgende ogenblik duwde ze tegen mijn borst waardoor ik op mijn rug kwam te liggen. Ze boog naar me toe en ik voelde haar lippen rond mijn kloppende eikel terwijl haar hand mijn ballen masseerde en kneep. Ze zoog mijn lul dat het een lieve lust was, af en toe stoppend en omhoog kijkend naar de duinen en dan vragend aan mij of ze wel voort moest doen. Ik kon enkel kreunen van geilheid. Haar tong maakte strelende cirkelbewegingen rond de kop van mijn lul, hem plots helemaal in haar mond nemen tot achterin haar keel. Ik werd hoe langer hoe geiler en heter. Ik begon mijn bekken omhoog te stoten haar zo in haar mond neukend. Ik voelde mijn hoogtepunt komen en toen ze dan ook nog plots een vinger in mijn kont duwde kwam mijn zaad in grote golven te voorschijn. Ze liet me mijn zaad in haar gezicht spuiten. Het hing in dikke klodders op haar kin, wang en aangezicht en toen ze omhoog keer naar de duinen was het aan de kreunende geluiden die uit de duinen kwamen duidelijk te horen dat ook daar veel zaad gelost werd.

Tot zover onze belevenis voor die dag.

Als jullie het leuk vonden hoor ik het wel en dan schrijf ik misschien nog wel eens een belevenis neer.

Je kan contact nemen op patjebelgie@hotmail.com


Aantal keer bekeken: 16248
Waardering: 3.76 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online