Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Een grens verlegd.

U leest om dit moment het verhaal Een grens verlegd gepost door Merlien. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Merlien
Gepost op: 2011-4-20

Verhaal:

Een grens verlegd
Een grens verlegd.

Ik sliep nog half en lag op mijn zij toen ik een hand over mijn lichaam voelde, van mijn borsten gleed hij over mijn buik en bleef strelen op mijn venusheuvel. Langzaam wreef de hand over de stof van mijn slipje; te weinig om opgewonden te raken, maar te veel om te negeren. Ik liet hem begaan en wachtte wat er komen ging.
Het was vrijdagochtend vroeg, het begin van een lang weekend Het strelen had me niet onberoerd gelaten en ik fantaseerde wat er verder zou gebeuren. Even prettig als voorspelbaar was het dat de hand opeens in mijn slipje gleed en via mijn streepje schaamhaar een vinger door mijn vochtig geworden spleetje liet glijden. Ik rolde op mijn rug en deed mijn benen iets van elkaar om de hand meer ruimte te geven en voelde mezelf langzaam opgewonden worden.
“Ik hou van je’ fluisterde hij in mijn oor, om er direct aan toe te voegen: “ik wil je dit weekend bezitten” en drukte een vinger bij me naar binnen. Ik draaide me om en we tongzoenden alsof we elkaar in geen jaren hadden gezien. Ik haalde zijn inmiddels hard geworden odol uit zijn slip en begon hem te masseren. Opeens duwde hij mijn hand weg en zei: “Nog niet schat, even een paar uurtjes wachten tot we in ons hotel zijn.”
Hij streelde mij gewoon door in mijn natte gleuf en fluisterde dat hij in het hotel een geil vrouwtje wilde aantreffen en al mijn gaatjes wenste te gebruiken. Ik moest van onderen geheel gladgeschoren zijn en ik moest ook mijn kontgaatje voor hem oprekken. De gedachte alleen al wond me op. Ook moest ik een sexy outfit meenemen, kousen, naaldhakken, jarretel en wat speelgoed….
Ik rilde van opwinding en stelde me voor hoe het zou zijn, ik kon niet wachten, maar ik moest wel.

Na het ontbijt zou manlief de bagage in de auto laden en benzine tanken en ging ik uitgebreid in bad, ik streelde mezelf, maar werkte niet naar een hoogtepunt, dat wilde ik bewaren. Ik scheerde mijn lipjes en bilnaad en uiteindelijk mijn smalle streepje schaamhaar. Met mijn vingers voelde ik aan mijn pasgeschoren gladde en gevoelige venusheuveltje en lipjes. Wrijvend door mijn spleetje ging ik verder naar onderen en beroerde ik mijn andere gaatje met een vinger en liet hem er langzaam in wegglijden. Eerst het topje, toen het bovenste vingerkootje en drukte door tot mijn vinger er helemaal in zat. Een heerlijk gevoel en de gedachte dat ik hierin verwend zou worden maakte me week van binnen. Een tweede vinger volgde en het voelde heerlijk.
Na het bad liep ik naar de slaapkamer en bekeek mezelf voor de spiegel. Ik bewonderde mijn eigen kale spleetje en bilnaad en liet weer een vinger in mijn nauwe kontje glijden. Het was wat stroef en liet wat olie er in lopen en wreef het er met m’n vinger in. God wat was dat lekker.
Toen pakte ik de buttplug en rekte er mijn gaatje verder mee op. Het voelde opgevuld, maar na een paar minuten was ik er aan gewend. Met de plug er nog in föhnde ik mijn haren en ik zocht mijn kousen en naaldhakken bij elkaar en stopte ze in de tas even als het altijd van pas komende flesje olie. Toch ook maar een vibrator mee, je weet maar nooit. Ik zocht wat makkelijke kleren uit om aan te trekken tijdens de reis en twijfelde nog om de plug te laten zitten. Het vooruitzicht dat we enkele uren onderweg zouden zijn maakte me opgewonden, maar ook bang. Toch maar er uit met dat ding. Ik waste hem schoon en deed het bij de andere sexy spullen in de tas.
Toen ik beneden kwam zat mijn man in de kamer, “En?” vroeg hij. “Ja” zei ik, “geduld jij, pas als we er zijn” en gaf hem een kus. We dronken samen koffie en gingen op weg. Eindelijk, vrij. Op weg naar een spannend weekend.
Onderweg was een zekere, prettige spanning voelbaar, maar er werd over van alles gepraat, behalve sex.

Aangekomen in het hotel checkten we in en brachten onze spullen naar de kamer. We ploften elk neer in een stoel en schonken onszelf een glas wijn in uit een zelf meegebrachte fles. Toen we de eerste slok gehad hadden stond mijn man op en kwam naar me toe; hij kuste me opmijn mond en zijn tong drong dwingend naar binnen. Ik wist wat er gebeuren ging, tenminste dat dacht ik.
“Ik neem een bad” zei hij “en over een half uur wil ik je naakt op kousen en hakken na op bed zien liggen, met je benen opgetrokken en je dijen wijd gespreid.”
Nog voordat ik iets kon zeggen verdween hij in de douche. Ik keek op de klok, het was vier uur in de middag, om half vijf moest ik er klaar voor zijn. Ik deed de vitrages van de hotelkamer maar even dicht, want wat hier gebeurde was privé.
Terwijl ik het water in de douche hoorde spetteren kleedde ik me langzaam uit, zittend op het bed trok ik mijn kousen aan en mijn naaldhakken. Ik ging op bed liggen en warmde mezelf een beetje op met mijn eigen dildo. Ik liet hem trillen en voelde mezelf nat worden, het vocht liep door mijn bilnaad en ik wreef het in mijn kontgaatje.
Ik maakte met mijn mond de buttplug nat en zette hem voorzichtig tegen mijn nauwe gaatje. Au, dat was toch nog stroef, maar de meegebrachte olie bracht uitkomst en bij de tweede poging gleed hij er soepel in. Ik liet hem zitten om aan het opgevulde gevoel te wennen. Weer keek ik op de klok, ik lag al klaar maar moest nog tien minuten wachten. Wat had hij ook al weer gezegd? Benen opgetrokken en dijen uit elkaar. Hij had niets gezegd over een plug. Ik liet hem zitten, als verrassing.
Eindelijk, de douchekraan werd dichtgedraaid en ik keek naar de deur, daar zwaaide hij open en kwam mijn man naar me toe met een handdoek om zijn middel. Hij wierp de doek op de vloer en kwam op me liggen. Hij kuste me vol op de mond en gleed naar mijn borsten, zoog aan mijn tepels en likte met zijn tong over mijn buik naar mijn supergladde heuveltje. Zijn tong maakte een kringetje om mijn klitje zonder deze aan te raken om via mijn tepels weer mijn mond te vinden. Ondertussen voelde ik zijn hand tegen de plug aan drukken en hij gromde tevreden, zo te horen was hij aangenaam verrast.
Plotseling stond hij op en pakte een plastic tasje uit de koffer en haalde er een blinddoek uit welke ik kreeg voorgebonden. Ik zag werkelijk niets meer en rilde van opwinding. Hij pakte mijn handen, legde ze in mijn knieholtes onder mijn opgetrokken knieën door en met twee korte klikjes waren ze geboeid. Ook hij had dus spulletjes meegenomen, maar ik wist niet wat.
Doordat ik zo geboeid lag moest ik met opgetrokken benen blijven liggen,of ik wilde of niet. Ik lag helmaal open en voelde zijn warme adem in mijn kruis. Zijn tong gleed over mijn schaamlippen en groef zich weg in mijn grotje, weer rilde ik van genot. Hij ging door en trok steeds plagend de plug in en uit mijn kontje; ik was drijfnat van onderen. Zijn vingers beroerden een gevoelig plekje in mijn intiemste deel en ik zwijmelde weg en voelde me zo geil als boter worden. Zelden was ik zo nat geweest daar onder. Opeens was hij weg en hoorde iets ritselen, een plastic zakje leek het. Snel wist ik wat het was, toen ik een ijskoude druppel op mijn klitje voelde neerdalen. Langzaam gleed hij met een ijsblokje over mijn kale heuveltje, toen mijn klit en lippen en liet het ijs in mijn kutje glijden. Direct kwam zijn warme tong er overheen, oh wat was dit lekker. Van binnen voelde het koel aan en het gaf een apart gevoel toen hij ineens zijn harde, warme lid in me stak. Hij haalde enkele keren stevig door en begon het gesmolten water uit mijn spleetje te likken, maar zijn tong kon niet ver genoeg naar binnen om alles op te likken.
Hij fluisterde in mijn oor dat ik op mijn handen knieën moest gaan zitten en mijn sappen wilde proeven, maar dan moesten eerst de boeien af. Eén hand werd losgemaakt en toen ik op mijn handen en knieën lag ging deze meteen weer vast. Hij kwam met zijn hoofd tussen mijn benen liggen en terwijl hij mijn hoofd op zijn penis drukte slurpte hij het gesmolten ijsblokje vermengd met mijn spleetvocht naar binnen. Ineens duwde mijn hoofd van zijn penis, gleed van het bed af, kwam achter me staan en schoof zijn harde lul zo bij me naar binnen. Heerlijk warm voelde dat na dat koude ijs en ik bewoog ritmisch met hem mee. Ondertussen trok hij weer langzaam aan de plug die nog steeds in mijn kontje zat. Net toen ik op weg was naar een hoogtepunt hield hij weer op. Hij lachte minzaam en fluisterde me toe dat hij me ging gebruiken, in al mijn beschikbare gaten en op een manier zoals hij dat wilde. Wat kon ik zeggen? Ik lag er weerloos bij en klaar om gebruikt te worden en ik genoot er van, het kon me niets schelen wat hij met me deed, zolang hij maar met me bezig was.
Weer rilde ik, maar de plug in mijn kontje begon te irriteren; ik besloot er iets van te zeggen en hij mocht er uit. Weer hoorde ik iets ritselen, wat kwam er nu weer uit tevoorschijn? Ik voelde een koude straal mijn nog openstaande kontje, en toen een vinger om de olie er in te wrijven. Ook mijn man had de olie gevonden en liet het in mijn droog geworden kontje lopen. Het voelde als een weldaad en mijn kontje kon even bijkomen. Ik hoorde hem om het bed heen lopen en moest hem pijpen. Toen zijn lul hard en nat was kwam hij achter me staan en ik verwachtte hem in mijn ingevette kontgaatje, maar hij duwde hem weer in mijn natte spleetje. Ik voelde een vinger in mijn kontje en toen iets hards er tegen aan drukken. Zijn lid zat al in mij dus wat was dat dan? Het was ook geen vinger of een plug, maar het vulde me volledig op. Het voelde als een soepele dildo en terwijl ik in mijn kutje geneukt werd schoof de dildo (dat bleek het dus te zijn) langzaam in en uit mijn goed geoliede kontje. Ik zwijmelde weg en was aardig op weg naar een orgasme toen mijn man zich terugtrok.
Ik verwachtte dat nu zijn harde staaf eindelijk de plaats zou innemen van de dildo in mijn achterste, maar hij had iets anders in de zin. Ik moest van het bed afkomen en op mijn hurken op de vloer gaan zitten, terwijl ik van het bed afkwam moest ik met mijn geboeide handen de dildo in mijn achterste op zijn plaats houden. Ik leunde met mijn rug tegen de bedrand, zakte door mijn knieën totdat ik op mijn hurken zat en de dildo de vloer raakte. Dat bleek ook de bedoeling want ik kreeg opdracht om langzaam op en neer te wippen en mezelf als het ware in mijn achterste te neuken. Doordat de dildo op de vloer steunde had ik mijn handen weer vrij en daar kreeg ik mijn meegebrachte vibrator in gedrukt. Terwijl ik op en neer wipte met dat grote ding in mijn achterste moest ik mezelf klaarmaken door met de trilstaaf over mijn klitje te wrijven, ik zag nog steeds niets door de blinddoek voor mijn ogen maar voelde dat hij me zat te bekijken hoe ik met mezelf bezig was. Ik was alweer aardig op weg naar een orgasme en had mijn mond daarbij wagenwijd open staan. Dat moet hem niet ontgaan zijn want ineens schoof hij zijn nog steeds stijve pik in mijn mond en ik proefde mijn eigen sappen van daarnet. Gulzig begon ik hem te pijpen, maar even snel als hij er in ging trok hij hem ook weer terug, ik voelde zijn hand de vibrator grijpen en van me af pakken. Hij moet gevoeld hebben dat ik niet ver van een hoogtepunt verwijderd was en fluisterde zacht hijgend: “Wil je graag klaarkomen?” “Ja toe, alsjeblieft” smeekte ik hem. “Mooi” zei hij, “Ik heb jouw sappen geproefd, nu is het jouw beurt.” En hij schoof zijn pik in mijn zuigmondje.
Wat was hij van plan? Ik had een angstig vermoeden, hij zou toch niet…………………..
Hij weet dat ik niet van sperma in mijn mond hou, maar ik kon geen kant op en het kon me ook niets meer schelen. Ik pijpte als een wilde en proefde zijn zoute voorvocht.
Na een paar stoten trok hij zich weer terug en kreeg ik mijn vibrator weer in de handen gedrukt om mezelf naar een hoogtepunt te brengen. Het opkomende orgasme was alweer weggeëbd en ik kon weer opnieuw beginnen. Zijn handen grepen mijn hoofd en mijn mond werd weer gevuld met zijn pik. Ik was gestopt met op en neer wippen en liet de dildo stil in mijn achterste zitten. De trilstaaf deed zijn werk op mijn inmiddels gezwollen klitoris en af en toe drukte ik hem tussen mijn lipjes; ik droomde weg en beeldde me in dat ik door drie mannen tegelijk gebruikt werd, al mijn gaatjes gevuld en volledig weerloos.
Ineens kreeg ik een warme, zoutige straal tot achter in mijn keel te verwerken. “En nu doorslikken!” hoorde ik hem dwingend zeggen; ik kon niet anders want hij drukte mijn gezicht tegen zijn kruis en dromerig van geilheid deed ik wat hij me opdroeg en op het moment dat ik een zijn zaad slikte voelde ik een orgasme opkomen en ik kwam pijnlijk lekker klaar. Ik dronk zijn warme zaad zonder het echt te proeven; het was zoveel dat ik twee keer moest slikken om het goedje weg te krijgen. Langzaam keerde ik weer terug in de werkelijkheid en realiseerde me dat ik voor het eerst in mijn leven zijn zaad had gedronken en daarmee mijn grens verlegd had; er was een nieuwe dimensie aan ons sexleven toegevoegd.
Nog nahijgend van alle inspanning mocht de blinddoek af, net als de boeien, de dildo mocht er uit en hij kuste me teder op de mond en begon me te tongen. Zo proefde ook hij zijn eigen zoutige zaad. Wel een half uur hebben we in elkaar gestrengeld zo gelegen en hij fluisterde me vaker op deze manier gebruik van me te zullen maken….Zoete wraak
Na een week hard werken was het weer weekend, een week na ons heerlijke veel te korte weekend in het hotel. Het was zaterdagochtend, weer samen in een leeg huis, weer begon hij me te strelen, maar nu nam ik de regie in handen; ik wilde op gepaste wijze wraak nemen van wat hij de vorige week met mij had gedaan. Al strelend en zoenend en likkend duwde ik hem langzaam op zijn rug en zei dat ik hem wilde blinddoeken. Zo gezegd zo gedaan en hij liet mij rustig mijn gang gaan. Eerst knoopte ik hem de blinddoek voor waarna ik hem begon te strelen en alles behalve zijn half stijve pik beroerde. Zijn handen gingen naar zijn stijve, maar ik verhinderde dat, ik haalde uit ons kistje met speeltjes een paar handboeien en legde zijn handen daarmee boven zijn hoofd vast aan de bedspijl. Met mijn wijd openstaande lippen ging ik boven zijn gezicht zitten en liet me likken zonder verder aandacht aan hem te besteden. Toen ik aardig opgewarmd was ging ik van hem af en liep de kamer uit en liet hem hulpeloos liggen. Stiekem haalde ik uit de keuken een ijsblokje en een wijnglas. Het ijs stopte ik mijn inmiddels aardig opgewarmde spleet en liet het daar zitten. Voorzichtig liep ik weer naar de slaapkamer om te kijken hoe hij er bij lag. “Waar was je?” vroeg hij, maar ik antwoordde niet. Ik nam zijn inmiddels slap geworden geval in mijn mond om hem nieuw leven in te blazen. Hij kreunde van genot. Ik pijpte hem zittend op mijn hurken naast het bed en voelde dat het ijs ging smelten. Met één hand hield ik het wijnglas onder mijn druppende kut en liet het smeltwater vermengd met mijn sappen langzaam in het glas lopen. Onderwijl pijpte ik hem en als hij teveel ging kreunen stopte ik even. Na een minuut of tien was het wijnglas zo goed als vol met een witte, licht transparante vloeistof . Ik hield zijn hoofd iets omhoog en zei dat hij z’n mond moest openen. Ik zette hem het glas aan zijn lippen, goot het langzaam in zijn mond en zei: “Doorslikken! Vorige week vond je het toch ook zo lekker?” Braaf deed hij wat ik vroeg en toen het glas leeg was ging ik in 69 houding op hem liggen. Terwijl hij me likte en de laatste druppels uit mijn spleet slurpte, pijpte ik hem tot een hoogtepunt. Ik liet hem over mijn lippen en wangen spuiten en met mijn gezicht onder het sperma draaide ik me om, ging boven zijn gezicht zitten en trok de blinddoek weg. Boven zijn gezicht en half open mond maakte ik me klaar met mijn eigen dildo, waarbij er af en toe druppels vocht op zijn gezicht en in zijn mond terechtkwamen. Ik ging door tot ik heerlijk klaarkwam en hij genoot er zichtbaar van en likte keurig alles op. We hebben nog even nagenietend naast elkaar gelegen en hebben elkaar toen onder de douche van top tot teen gewassen. Ik had mijn (zoete) wraak gehad en we hadden er beide van genoten.

Merlien


Aantal keer bekeken: 29259
Waardering: 9.63 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online