Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Een heerlijk bad deel 2.

U leest om dit moment het verhaal Een heerlijk bad deel 2 gepost door onbekend. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: onbekend
Gepost op: 2005-7-14

Verhaal:

Een heerlijk bad deel 2
Dennis kwam aan gefietst in korte spijkerbroek en een t-shirt.Hij was de vorige week net 18 geworden. Toen hij zijn zus naakt in de modder zag liggen pakte hij de spijkerbroek en het t-shirt voor haar. Ik heb Nicolle geholpen de broek aan te trekken en haar shirt ook over haar heerlijke borsten aangedaan.
Hierna heb ik Nicolle gevraagd met haar benen uit elkaar gaan te staan zodat ik de broek een heel stuk korter kon knippen.
Ditzelfde heb ik met haar shirt ook gedaan.
Toen ze er zo sexy bijliep is ze modderpoel ingelopen en zich lang uit gaan liggen.
Ondertussen was ik naar dennis toegelopen en zag een hele bult in zijn broek komen. Ik heb hem van achteren beetgepakt en heb zijn kleren uitgetrokken. Wat had hij een lekkere paal. Hij wilde graag vastgebonden worden, en daarna mochten we allemaal vanalles met hem doen.
met zijn drieen hebben we hem volgepist en hebben hem daarna door de modder gerold. Daarna heb ik hem een heerlijke aftrekbeurt gegeven.
Hij kwam boven op mijn smerige lichaam klaar. Na alle orgasmus zijn we in een rivier een stukje verderop gaan zwemmen en hebben elkaar daar lekker schoon gewassen terwijl dennis daar nog een keer goed klaar kwam.
jammer dat dromen niet uitkomen

Aantal keer bekeken: 24247
Waardering: 3.30 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online