Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Een heerlijk bad deel 3.

U leest om dit moment het verhaal Een heerlijk bad deel 3 gepost door onbekend. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: onbekend
Gepost op: 2005-8-17

Verhaal:

Een heerlijk bad deel 3
Nadat we in mijn huis waren aangekomen wilden we gaan douchen. Ik stelde hun voor om ze alledrie eens appart onder de douche te zetten met hun kleren nog aan. Deze moesten nodig in de wasmachine want ze stonken naar de modder waar we in hadden gelegen.Dit vonden ze een goed idee.
Dennis ging het eerste mee naar de badkamer en nam gekleed plaats onder de douche. Toen hij kletsnat was stond zijn grote paal al stijf in zijn broek. Ik pakte de badschuim en schudde wat over zijn kleren heen en begon het uit te smeren. Ook liet ik het in zijn t-shirt en broek lopen.
Met mijn handen begon ik langs zijn buik en rug te strijken zodat alles goed uitgesmeerd werd. Hierna heb ik zijn t-shirt uitgedaan en stak mijn handen in zijn onderbroek om zijn grote stijve pik te pakken. Toen hij zijn broek en onderbroek ook uit had gedaan heb ik hem heerlijk ingesmeerd en hem daarna afgetrokken zodat hij al spuitend klaar kwam.
Ik zei tegen hem dat ik hem best wel zonder zijn schaamhaar wilde zien met een kaalgeschoren pik. Dennis zei dat nicolle voor kapster aan het leren was en dat zij dit klusje best kon klaren.
Mariska was de volgende die kwam dochen. Met haar strakke t-shirt en korte broek aan had zij een heerlijk figuurtje.
Met alle plezier zette ik de dochesproeier op haar kleren aan tot ze kletsnat was. Wat staken haar tepels heerlijk door haar natte t-shirt heen. Ook mariska kreeg een schuimbad over haar kleren heen. Ik deed een flinke scheut op mijn handen en begon haar rug en buik ermee in te smeren onder haar t-shirt. Ze had al geen bh meer aan zodat ik haar borsten ook eens goed onderhanden kon nemen.
Nadat ik haar t-shirt uit had gedaan heb ik 1 hand in haar slipje gestoken en heb haar kutje ook ingesmeerd met schuim. Hierna ben ik haar gaan vingeren en heb haar kleren uitgetrokken totdat ze geheel naakt was. zij vroeg of ik wilde gaan liggen en stond zich boven mij te vingeren tot haar hete sapje over mij heen liep. Wat was dat lekker. Mariska wilde zich ook wel laten scheren door nicolle.
Nadat ik Mariska geheel had gewassen was het de beurt aan Nicolle.
Nicolle werd al geil van de gedachte dat ze met haar kleren aan kon douchen. Ze vond het alleen jammer dat ze niet smerig genoeg was. Ik zei dat ik daar wel verandering in kon brengen en haalde een pak chocoladepudding uit de koelkast en begon dit over haar kleren heen te schudden, Zachtjes smeerde ik haar helemaal in hiermee en liet ook iets in mijn eigen broek lopen zodat mijn eigen paal ook bruin werd.
Later heb ik het ook in haar t-shirt laten lopen over haar borsten heen zodat het wel 2 moorkoppen leken. Nadat ik haar van haar t-shirt had bevrijd zag ik dat ze geen bh aanhad.
Haar hele bovenlichaam glom van de chocoladepudding. Nu was het de beurt om de pudding ook in haar broekje te laten lopen totdat het er aan de onderzijde uitliep naast haar benen op. Deze werden ook door mij ingesmeerd.Nu was het tijd om haar broekje uit te doen zodat ze naakt voor me stond. Wat glom ze heerlijk.
Nicolle wilde zich zo graag aan dennis en mariska laten zien dat ze zich nog niet wilde douchen.
Toen mariska binnenkwam kon ze haar ogen niet van Nicolle afhouden. Wat een heerlijk toetje om eens schoon te likken zei ze.
Dennis had al weer een stijve toen hij zijn zuster daar zo zag staan helemaal ingesmeerd met pudding.
Dat wil ik ook wel zei hij toen tegen mij. Eens kijken wat we straks kunnen doen zei ik tegen hem.
Nu was het mijn beurt om gekleed onder de douche te verdwijnen. Toen ik onder de douche stond draaide Mariska de kraan open en werd ik nat gespoten door haar. Dennis hield mijn handen vast zodat ik niet met mijn stijve pik kon spelen. Toen ik kletsnat was moest ik van Nicolle op mijn rug gaan liggen in bad. Alledrie kwamen ze boven me staan en lieten hun pis over mijn kleren heen stromen. Toen ik smerig was werd ik door mariska uit mijn kleren geholpen tot ik naakt was. Nu begonnen ze alledrie met me geheel in te zepen,totdat ik volledig onder zat. ik werd door dennis en mariska gewassen. Nicolle had ondertussen het pak pudding gepakt waar nog een beetje inzat en knipte dat half open. Ze pakte mijn stijve paal beet en duwde deze in de pudding zodat hij helemaal bruin was. De laatste resjes uit het pak schudde ze over mijn lichaam heen en drukte mij eens
lekker tegen haar aan. Zij was zelf ook nog bruin van de pudding. Wat lekker 2 glibberende lichamen tegen elkaar aan.
Mariska begon ondertussen met het kutje van nicolle te spelen en dennis begon mij te pijpen. Af en toe deden ze wisselen zodat Dennis zijn eigen zuster aan het schoonlikken was.
Ongeveer samen kwamen Nicolle en ik klaar waarna we werden ingezeept door Mariska en dennis samen die ook wel wat voor elkaar voelden.
Hierover later meer in deel 4Aantal keer bekeken: 16403
Waardering: 5.44 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online