Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Een heerlijk bad deel 4.

U leest om dit moment het verhaal Een heerlijk bad deel 4 gepost door onbekend. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: onbekend
Gepost op: 2005-8-21

Verhaal:

Een heerlijk bad deel 4
Nadat we gewassen waren door mariska en dennis was het tijd voor de scheerbeurt door nicolle.
Dennis en ik moesten onder de douche plaatsnemen waar we rond onze stijve palen goed gewassen werden door nicolle. Hierna werden onze palen gechoren met flink veel scheerschuim door nicolle. Dit was weer wat anders voor haar als het knippen van oefenpoppen. Nadat we kaal waren rond onze paal was het de tijd voor mariska om haar kutje te laten scheren. Met een flinke berg schuim erom en de vakkundigheid van nicolle stond zij ook al snel met een kaal kutje in de badkamer. Nadat nicolle zich zelf geschoren had was het volgens haar tijd voor een ander spelletje. Hiervoor moesten dennis en ik op onze rug op bed gaan liggen. dennis links en ik rechts. We werden met onze handen die het dichts tegen elkaar aan lagen vastgebonden aan elkaar, Onze andere hand en been werd aan het bed vastgebonden.
Nicolle begon met mijn pik te spelen en mariska met die van dennis tot we bijna klaar kwamen. Net op dat moment stopten ze weer. Dit ging zo een paar keer door. Wat werden we geil hiervan. Mariska had zin in een frikandel speciaal en ging de keuken in om de maynaise en de currie te halen. Hiermee begon ze dennis zijn paal mee te versieren en later zijn volledig naakte lichaam zodat hij al snel helemaal onder de tattie zat. Wat een heerlijk gezicht was dat.
Mariska had ook de slagroomspuit meegenomen en liet zich door nicolle in haar kutje spuiten zodat dit ook lekker glibberig werd. Nu liet ze haar glibberige kutje over dennis zijn stijve pik heen glijden en begon hem te verwennen totdat ze samen klaar kwamen. Dennis werd losgemaakt door mariska. Nicolle wilde samen met mij vastgebonden worden en daarna kompleet samen ingesmeerd worden door dennis en mariska. Nadat nicolle met haar borsten tegen mijn buik aangebonden was werden de doppen van de mayonaise en de currie eraf gedraaid en liep de tattie over onze naakte lichamen. Nicolle werd van achteren ingesmeerd door dennis en ik door mariska. Na een flinke smeerbeurt en een flinke beurt kwamen we samen klaar.
Hierna was het tijd voor een verfrissende douche.
Onze gewassen kleren waren ondertussen weer schoon en droog en we hebben ons weer aangekleed.
De afspraak was om deze dag nog eens te herhalen.
einde van de heerlijk bad reeks.


Aantal keer bekeken: 10611
Waardering: 3.75 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 21 bezoekers online