Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Een heerlijke verpleegster.

U leest om dit moment het verhaal Een heerlijke verpleegster gepost door Pjetr Doosen. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Pjetr Doosen
Gepost op: 2008-10-18

Verhaal:

Een heerlijke verpleegster
Ik lag in het ziekenhuis te herstellen van een ongeluk. Eigenlijk was ik al beter, maar moest nog een paar dagen ter observatie blijven. Ik voelde me uitstekend en las wat boeken, keek televisie en probeerde de dagen nuttig vol te maken.

Er was regelmatig personeel op de zaal en er was er 1, waarvan ik steeds een bepaald gevoel in mijn buik kreeg. Het was de vrouw van de dominee, ik kende haar al een tijdje. Een beetje verlegen, heel correct, maar ook wel heel erg mooi. Een strak kontje, volle borsten en altijd een vriendelijke glimlach. Op een morgen komt ze de zaal binnen en doet de gordijnen rond mijn bed dicht. Goedemorgen Pjetr, ik kom je wassen, zoals ik iedere morgen stees door verschillende verpleegsters werd gewassen. Of heb je er bezwaar tegen dat ik je was omdat we elkaar kennen. Nee hoor, ga je gang maar.
De manier waarop ik het zei bracht een rood blosje op haar wangen, maar bij mij ook. Ze deed alsof er niets aan de hand was.

Ze deed de lakens opzij en het bed wat omhoog. Zo kan ik er wat makkelijker bij, zei ze. U moet wel uw broek even uit doen. Ja, dat is goed en ontblootte mijn onderlichaam.
Ze pakte de washand en begon mij te wassen. Ik werd er bloedgeil van en het duurde maart kort of mijn penis zwolde op. Rood als een kreeft spande mijn eikel zich en dat kon haar natuurlijk niet meer ontgaan.
U vindt het wel lekker geloof ik, zei ze. Euh ja, eerlijk gezegd wel. En tegelijkertijd merkte ik dat ze langzamer en zachter begon te wrijven. Rond mijn ballen en mijn gehele penis.
Hmm, heerlijk schat. Ja, vindt je het lekker? Hmmm. Zij fluisterde in mijn oor: Je bent een heerlijk mannetje en gaf me een kus op de wang. Ik trilde en alles in mijn lichaam wilde haar pakken. Neuken, neuken en nog eens neuken. Maar ja, de vrouw van de dominee, wie had dat gedacht.
Ze draaide haar kontje een beetje naar me toe en boog zich voorover. Ik kon het niet meer houden en tilde haar rokje op. Wat ik zag was verschrikkelijk mooi. Geen slipje, een prachtig kontje, een heel mooi kutje.
Vindt je mijn kutje mooi, vroeg ze. Heerlijk zei ik en begon haar billen zachtjes te masseren wrijven. Hmmm zei ze en begon met haar mond op mijn penis te sabbelen, terwijl ze heerljk doormasserde met haar warme natte handen.

Toen klom ze op het bed met haar billen boven mijn hoofd. Kom, pak me maar, ik wil je graag aan mijn kutje voelen met alles wat je heb. Kom op geile beer pak mijn kutje eens lekker beet en ik ging ongegeneerd te keer met de vrouw van de dominee.

Toen draaide ze zich om en zei, ik wil nu door jou geneukt worden in mijn kut. Kom op tussen mijn billen jij. En ze begon verschrikkelijk lekker te rijen boven op mij. Ze ontblootte haar borsten en duwde die tegen mijn neus. Wat een vrouw, wat een borsten en wat een heerlijke billen. Ben je ooit zo lekker gewassen en heb je ooit zo'n lekker kutje geneukt, vroeg ze en ik kwam spuitend in haar kut klaar.
Ze ging van me af, fatsoeneerde haar kleding en waste me nogmaals. Ze deed alles weer goed en vertrok en zei zwoel, tot morgen...........

Ik bleef heerlijk voldaan liggen.

Aantal keer bekeken: 6133
Waardering: 7.15 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 13 bezoekers online