Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Een hele leuk moedertje 1.

U leest om dit moment het verhaal Een hele leuk moedertje 1 gepost door Marciano. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Marciano
Gepost op: 2010-11-14

Verhaal:

Een hele leuk moedertje 1
Ik moest vroeg in de supermarkt zijn omdat ik later die dag afspraken had staan. Uiteraard kon ik het een en ander niet vinden en ik liep als een kip zonder kop door die supermarkt te zoeken toen ik haar tegenkwam. Ze had lang zwart haar en droeg een zwart leren jack, halflang met daarover een draagzak met een slapende baby erin. Daaronder een kort strak spijkerrokje over haar niet al te kleine billen en grijs-zwarte sporty boots. Ze duwde een lege wandelwagen en ik botste bijna tegen haar zoontje van ongeveer 2 jaar op. "Dat is mijn mama" zei hij tegen me en voordat ik het wist antwoordde ik "Dan heb je wel een hele leuke mama!". Ik keek haar aan en ze lachte schalks terug. Er begon iets te groeien in mijn broek en ik kreeg het behoorlijk warm. Ik vond gelukkig snel wat ik zocht maar bij het afrekenen kwam ik haar weer tegen. Nu sprak ik haar direct aan. "Leuke laarzen" zei ik. "Dank je" antwoorde ze met een hese stem. "Maar ze zijn wel wat versleten" zei ik. Ze knikte en vertelde me dat ze als alleenstaande moeder het niet zo breed had maar wel graag laarzen droeg. Ik stelde voor dat we vanmiddag dan een nieuw paar voor haar zouden gaan uitzoeken. Ze begon te stralen en pakte meteen haar telefoon om een vriendin te bellen die op haar kinderen zou kunnen passen. We spraken om 2 uur bij haar thuis af...

Om twee uur belde ik aan en een andere wat oudere vrouw deed open. Ze stelde zich voor als de vriendin van maar ik had me af laten leiden door haar lange zwarte laarzen die tot over de knie kwamen. "Je mag me ook wel aankijken hoor" fluisterde ze terwijl ze met haar hand onder mijn kin mijn ogen over haar borsten heen naar haar gezicht liet dwalen. Het was een hoogblonde rijpere vrouw met een strak jurkje waarop ze een kort leren jasje droeg en daaronder die geweldige laarzen... "Zoek voor haar ook maar eens van deze hoge schachten uit" fluisterde ze in mijn oor en kuste me daarna als groet.

Terwijl ik de lippenstift van de blonde stoot van mijn wangen veegde kwam ik binnen en Larissa, zo heette ze, stond me al op te wachten. "Gaan we?" vroeg ze. "Ik heb er zo'n zin in!". Ze had een zwart leren rokje aangetrokken met daarover hetzelfde halflange leren jack en daaronder de versleten maar sportieve kuitlaarsjes. We zoenden elkaar op de wangen maar mijn derde zoen deed ik op haar lippen terecht komen. Ze beantwoorde met geopende mond en we stonden al snel te tongen. "Mmm" hoorden we achter ons kreunen. "We gaan snel weg voordat het Kiki teveel wordt", giechelde Larissa.

Bij het winkelcentrum aangekomen wilde ze meteen naar een van de discounters afbuigen maar ik leidde haar naar een wat exclusievere damesschoenen zaak. Al snel kwam de verkoopster, een jongedame van ongeveer 25 jaar, in een kek mantelpakje met daaronder een paar chique bruine knielaarzen in glad leer met een klein hakje. Met een air alsof ik dit regelmatig deed vertelde ik de verkoopster dat mevrouw nieuwe hoge laarzen nodig had. Ze glimlachte naar me en gaf me een knipoog. "Natuurlijk mijn heer. Uw wens is mijn bevel" en met haar kontje wiebelend boven haar bruine laarzen liep ze naar Larissa.

"Gaat u maar even zitten mevrouw" zei ze, "dan ga ik een paar laarzen halen naar uw zin en die pas ik dan even bij u aan.". Larissa werd helemaal verlegen van deze stoutmoedige aanpak maar wees al snel een paar zwarte lakleren knielaarzen aan met de rits op de achterkant van de schacht en een platte hak. "Een uitstekende keuze mevrouw" zei de verkoopster en pakte ze in Larissa's maat. Ze knielde voor de zittende Larissa en begon de versleten sportlaarsjes uit te trekken. Stiekum zag ik haar onder Larissa's rokje kijken en nu was het de beurt van de verkoopster om verlegen te worden. "Is er iets?" vroeg Larissa plagend maar de jonge verkoopster had zich snel herpakt en schoof de zwarte laklaarzen over Larissa's kuiten heen.

Larissa sprong op om er een rondje mee in de zaak te lopen en toen ze langs me kwam fluisterde ze giechelend in mijn oor: "Ik heb mijn slipje maar thuisgelaten". De snol had blijkbaar, net als ik, behoorlijk zitten geilen op die sexy verkoopster! Larissa hield haar nieuwe laklaarzen aan en snel rekende ik de laarzen af maar niet voordat het mantelpakje met de bruine knielaarzen het visitekaartje van de zaak had voorzien van haar naam en mobiele nummer. "Bel me vanavond maar", fluisterde ze ons toe.

Helemaal opgewonden liepen we naar een discounter en kochten daar nog een paar lederen over-de-knie laarzen, gebroken wit, met een hakje van 6 cm voor Larissa. In een boetiekje op de hoek zag Larissa een geweldig sexyh leren jurkje in creme hangen. "Mag ik die ook?" pruilde ze terwijl ze haar hand over mijn kruis wreef. Dat kon ik uiteraard niet weigeren. Maatje 44 zou goed moeten passen en ik mocht van Larissa in het ruime paskamer komen kijken.

Ik was nu helemaal opgewonden samen in het pashokje maar dat was nog maar het begin... "Help me eens even met de rits van mijn jas" plaagde ze me. En terwijl ik de rits opendeed tuurde ik naar Larissa's geweldige in glimmend latex verpakte boezem. "Verrassing!" kirde ze opgewonden. Ze beval me achter haar te gaan staan om haar te helpen met haar rok. Ik voldeed aan haar bevel maar niet voor haar in rood rubber gehulde borsten eens fijn te masseren terwijl ik haar in haar nek zoende. "Straks, even wachten", kreunde ze nu. Ik ritste langzaam haar leren kokerrok open maar voordat ik hem uit kon trekken draaide ze zich om, trok de rok omhoog en duwde mijn hoofd naar haar natte spleetje.

"Lik me hard" fluisterde ze. Ik begon haar zilte grotje hard te likken terwijl ik ook mijn vingers flink rond liet gaan. Met mijn andere hand bleef ik de borsten in het rode latex kneden totdat ze stil maar intensief klaarkwam.

"Maak nu de rits van mijn topje ook maar even los" zei te, terwijl ze tegen de muur van het pashokje nog bij stond te komen. Ik ritste haar topje open en kon me niet meer inhouden toen ik haar volle lichaam in zwarte laklaarzen dat glimmend van het zweet met haar achterhoofd tegen de muur stond bij te komen, zag staan. Ik ritste mijn broek open maar ze sprak me streng toe. "Eerst het jurkje passen, lieverd, dan zien we wel verder!". Ik voelde dat ik in mijn broek al klaargekomen was.

Het witte leren jurkje stond haar geweldig en bood opmerkelijk genoeg, voldoende steun aan haar stevige C-cup. "Zo, en nu mijn witte laarzen nog en dan ben ik klaar om weer terug naar Kiki te gaan". Ik knielde voor haar en met mijn ogen nog steeds gericht op haar licht behaarde spleetje ritste ik haar zwarte knielaarzen uit en haar bijna-witte over-de-knie laarzen aan. Ze boog zich voorover en streelde langzaam de schachten van onder naar boven en trok de schachten zover mogelijk op. Zwaar hijgend vroeg ik haar of ik me nog moest inhouden. "Ja, hengst" antwoordde ze, "we zijn nog niet thuis". En mij een flinke bobbel en een natte plek in mijn broek (die gelukkig niet zo opviel, liepen we terug naar haar auto.

Aantal keer bekeken: 27627
Waardering: 5.77 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online