Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Een mooie duik in de bloemen.

U leest om dit moment het verhaal Een mooie duik in de bloemen gepost door Ariane. Dit verhaal is gepost in de categorie blunders. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar blunders?
Categorie: blunders
Gepost door: Ariane
Gepost op: 2009-11-15

Verhaal:

Een mooie duik in de bloemen
Ik ging laatst skeeleren met mn schoonzus in het centrum van de stad
En ze was nogal snel, ik voelde me zo sloom

Dus ik dacht laat ik er in 1 keer effe een flinke vaart achter zetten en ja hoor, ik haalde haar in en zij ging oppeens de andere kant op. bleek dat ik met een hoge snelheid op een marktkraampje afging met allemaal bloemen te koop en hatsjéé ik reed er volop in,

Behalve dat mijn knie nu zwaar gekneust is, had ik ook nog flink mogen dokken, maar het was vooral heeeel gegant...Aantal keer bekeken: 5001
Waardering: 7.64 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online