Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Een ongelofelijke bibliotheekervaring.

U leest om dit moment het verhaal Een ongelofelijke bibliotheekervaring gepost door Pjetr Doosen. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Pjetr Doosen
Gepost op: 2009-5-30

Verhaal:

Een ongelofelijke bibliotheekervaring
Ik was in de bibliotheek op een heerlijke zaterdagochtend. De zon scheen, 25 graden, een heerlijke temperatuur en dag. Ik was op mijn fietsje gekomen en zat op mijn gemak in een boek te bladeren toen een beeldschone vrouw van ongeveer 30 jaar naar binnen kwam. Een wit jurkje, prachtig figuur, zonnebril op en nonchalant liep ze langs mij heen het pad in langs de boeken. Ik las verder in mijn boek.
Zij stond even verderop in de boeken te zoeken en beiden waren we op ons zelf bezig. Ik kon het niet laten af en toe naar haar te kijken, zo mooi als ze was. Even later zakte ze door haar knieën en pakte een boek van de onderste plank. Even later keek ik weer even. Het bloed schoot me naar het hoofd en mijn broek knelde onmiddellijk. Zij zat daar namelijk met haar rug naar me toe en haar jurkje iets omhoog. Haar prachtige blote billen, 2 mooie ronde schijven en een heerlijke bilnaad waren ietsje zichtbaar. Ze had haar jurkje bewust iets te ver omhoog gedaan, dat kon je duidelijk zien en was blijkbaar zonder slipje aan hier naar toe gekomen. Mijn handen en vingers trilden van de spanning, zo geil als boter als ik meteen was. Ik kreeg een enorme behoefte om ……..
Ze las rustig door, maar ik…… ik was helemaal van de kaart. Zal ik? Ik liep naar de ingang van het pad, keek schichtig om de hoek alle richtingen uit en zag niemand. Ik liep terug. Wat een verschrikkelijk mooie geile vrouw. Ze las rustig door, maar dit deed ze toch niet zomaar.
Ik waagde het erop.
Ik ging op mijn rug liggen met mijn hoofd naar haar toe. Zij bleef rustig gehurkt zitten lezen.
Langzaam schoof ik op met mijn gezicht naar boven en kwam dicht bij haar billen aan. Ik kon steeds meer van haar kontje en kutje zien. Ze moest het horen, maar bleef rustig zitten. Behoedzaam schoof ik nog wat op en rook haar heerlijke kutje. Ik begon hoorbaar, maar zachtjes te snuiven en genoot van het uitzicht en haar lichaam. Ze bleef onverstoorbaar zitten lezen. Ik schoof nog wat op en mijn neus lag nu recht onder haar warme natte kutje. Ze moest mijn haren en bovenkant van mijn hoofd kunnen zien. Ik raakte bijna haar schaamlipjes en haartjes aan en snoof, ……… en snoof, …….. en snoof, heerlijke luchtjes, zo geil, zo warm en zacht, hmmmm. Toen zakte zij met haar kutje voorzichtig op mijn neus en ik hoorde haar ge-hmmmm zachtjes. Ik voelde me vrij om lekker te gaan sabbelen en haar met mijn tong te bewerken. Pakte met mijn handen haar heerlijke heupen, wreef er lekker overheen en genoot. Fantastisch. Wat een geil wijffie, wat een zachte billetjes, heerlijk wreef ik erover en mijn vinger over haar bilnaadje. Zo waren we een tijdje heerlijk bezig en terwijl ik daar lag, ik weet niet hoe het kwam, maar opeens werd mijn broek opengemaakt, mijn penis werd bevrijd en mijn eikel zal vuur en vuurrood zijn geweest. Ik dacht dat zij het deed, maar opeens gleed er een nat warm kutje over heen. Dit moest een 2e vrouw zijn. Mijn eikel zwelde tot een maximale grootte, wat een moment, wat een bibliotheek is dit. Ik zette het van mij af en genoot. Mijn handen werden op 2 mooie volle borsten gelegd en niet lang daarna spoot ik met een enorme kracht de boel leeg. Heerlijk kwam ik klaar.Aantal keer bekeken: 11662
Waardering: 6.42 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online