Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Een roerige tijd.

U leest om dit moment het verhaal Een roerige tijd gepost door mannon . Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: mannon
Gepost op: 2008-3-18

Verhaal:

Een roerige tijd
De duinen waarin ik lag waren hoog, ik keek een behoorlijk eind over het strand. Niet ver van mij vandaan lag een gezin te zonnen. Twee jongens van een jaar of 17, en een meid van een jaar of 12. Pa en Ma waren druk aan het discuteren, waarover kon ik niet horen.
Zij lagen er al voordat ik kwam, dus ik had uit voorzorg mijn bovenstukje van mijn bikini maar aangelaten. Ik wilde geen moeilijkheden veroorzaken.
Ik lag daar op mijn buik heerlijk te zonnen. Af en toe viel ik even weg, in slaap. Op zich heerlijk maar ik wilde het eigenlijk niet, want ik snurk een heel klein beetje, en dat wilde ik voor mezelf houden. Ik voelde het zweet druppels over mijn rug loop, het was heel warm. Om wat verkoeling te vinden ging richting de zee, een aardige wandeling maar de moeite waard. Ik vroeg aan de vader van mijn gezin of ze even op mijn spullen wilde letten terwijl ik weg was. Na even heerlijk in zee te hebben gebadderd kwam ik terug bij mijn spullen en zag dat de dochter ook topless rond liep. Nou dan moet ik het ook maar gewoon doen, ik schaam me er tenslotte niet voor. Een mooie cup c en volgens mij een ideaal figuurtje niet te slank maar in mooie verhoudingen. Lang krullend zwart haar en donkere ogen.
Ik droogde me een beetje af, en deed het strikje op mijn rug los. De tweeling had me gelijk in de smiezen, maar ik deed net of ik ze niet zag kijken.
Ik ging lekker op mijn rug liggen bakken in de zon. Al snel kwam er een strandbal richting mij. Pa was aan het ballen met de jongens. Het was een knappe man, mooie brede schouders en een lekker lichaam. Hij had ook een klein strak zwembroekje aan wat niet veel verhulde. Een goed gevulde broek.
De vader verontschuldigde zich dat de bal naar mij toe gekomen was, en vroeg of hij mij een glaasje wijn kon aanbieden. Het is eigenlijk niet zo mijn drank maar ach een beetje vocht kan geen kwaad. De tweeling kwam er ook gezellig bij zitten. Hun ogen hadden heel mijn lichaam stiekem bekeken, voorral mijn borsten waren zeer interessant. En als ik ze dan aankeek werden ze rood tot om hun oren, leuk om zo met die jonge ventjes te spelen. Na een tijdje wat gebabbeld te hebben, stapte hij op en bedankte me voor mijn gezelschap. Niet lang daarna ging het hele gezelschap naar huis, en er was weer rust op de duintop.
Zo alleen daar begon ik een beetje te tollen van de wijn. Het was precies de goede hoeveelheid die ik op had. Ik dacht veel aan het heerlijke lichaam wat die man had, zijn heerlijk geslacht wat in dat broekje gevangen zat. Ineens bedacht ik me dat ik aan het strelen was over mijn lipjes. Het bikini broekje was al aardig nat aan het worden. Koude rillingen sloegen door mijn lichaam. Ik ben niet zo'n exhibionist, maar ik ben ook niet echt preuts.
Ik besloot me nog maar eens in te smeren, en mijn borsten maar eens wat extra. Zo heerlijk die zonnebrand uitsmeren, zodat je jezelf heerlijk kan betasten. Ik masseerde ze heerlijk, en kneep af en toe heerlijk in de tepels. Ook de schaamstreek kreeg een heerlijke beurt. Mijn billen waren als laatste. Ik had net een nieuwe bikini gekocht. Een witte string met strikjes op de heupen. Hij scheen een beetje door als hij nat was maar dat vond ik niet erg.
Na een poosje te liggen dromen over die man, vond ik het welletjes. Ik pakte mijn spullen in, deed een hemdje aan (zonder bikini topje eronder) en liep richting mijn auto.

Thuis aangekomen pakte ik mijn tas uit en wilde de bikini in de was gooien, maar in mijn topje van mijn bikini voelde ik een briefje zitten. Ik maakte het open en las.
Ik wil je graag op een andere manier een keer ontmoeten, je bent overweldigend mooi. Wil je vanavond om 11 uur op de zelfde plek zijn. Sms me even zodat we contact kunnen houden. Theo, en een telefoon nummer.
Het was nu ongeveer 5 uur, dus kon er nog even over nadenken.
Mijn eerste gedachte was dat ik het niet deed. Maar naargelang de avond kreeg ik er steeds meer zin in. Het heerlijke lichaam spookte door mijn hoofd. En aangezien ik alweer een tijdje alleen bent. Ik besloot een sms te sturen.
Ik trok een kort wit rokje aan. Met daarop een witte losjes hangend blouse. Mooie witte sneakers.
De parkeerplaats was aardig leeg, het was ook behoorlijk donkere maar met maanlicht kon ik aardig mijn weg vinden. Op de plek aangekomen, knalde mijn hard mijn borst zowat uit. Er was niemand. Ik keek vanaf de top over het strand waar wat jongeren aan het feesten waren. Ineens krijg ik een sms. "je ziet er stralend uit"
"loop richting de zee, iets naar links staat een paal met een verzamel punt."
Na even aarzelen ging ik erop af, in mijn schoenen kreeg ik steeds meer zand, dus besloot ik blootsvoets verder te gaan. Er was niemand te bekennen. Wel hing er een zakdoek. Ja, hoor weer een sms,"knoop de zakdoek voor je ogen en houd die paal vast." Na wat aarzelen deed ik het toch maar, er was niemand te zien dus waarom niet. Na een paar minuten werd ik ineens gekust op mijn mond, ik kreunde een beetje vanwege de spanning. Ik moest met mijn hand rond de paal gaan staan en die werden vast gebonden aan elkaar zodat ik niet weg kon. Een stem zei "als je wilt stoppen zeg je ophouden"
Er gebeurde even niets, ineens werden er foto's gemaakt, ik zag het aan de flits. Shit wat heb ik nu weer aan mijn fiets hangen dacht ik. De blouse die ik aan had werd open gemaakt, en er werd flink in mijn borsten geknepen door mijn bh heen, weer kreunde ik zacht. Al kussend en likkend in mijn nek en bij mijn oor, werd er met een hand onder mijn rokje gerommeld. Al vrij snel hadden de handen mijn string gevonden. Hij werd naar beneden getrokken en de hand ging langzaam via mijn benen omhoog. De handen trokken mijn benen iets uit elkaar, en mijn kontje werd wat naar achter getrokken.
Ik kreeg ineens wat rare gedachten door mijn hoofd. Zou het die man van vanmiddag wel zijn? Is hij alleen? Is er iemand die me ziet?
Maar als vrij snel werden die gedachten uit mijn hoofd gegooid want een hand masseerde heerlijk mijn binnenkant van mijn dijen. Langzaam ging de hand omhoog, en raakte mijn poesje aan. Ik kreunde het dit keer harder uit. Ik voelde het vocht uit mijn kut langs mijn benen lopen. Mijn tepels deden pijn van de kramp. De stem siste me om stil te zijn, maar de rillingen gierde door mijn lichaam. De andere hand maakte mijn bh los, waarna hij vrij hard met mijn borsten speelde. Het rokje werd ook naar beneden getrokken. Ik stond dus alleen met mijn grote blouse aannaakt op het strand aan een paal vast. Rare situatie, maar wel heel geil. De hand had mijn kutje gevonden, ik moest mijn benen verder uit nog verder uit elkaar zetten. Zijn hoofd voelde ik tussen mijn benen komen, hij likte heerlijk aan mijn lippen. Vingers kwamen ook aan bod, ik was heerlijk nat, waar ze dankbaar gebruik van maakte. Ik kreeg het commando om verder naar voren te buigen en mijn kontje heerlijk naar achter te gooien. Ja, heerlijk hij gaat me nemen met zijn heerlijk grote lul, dacht ik nog. Mijn kut werd heerlijk nat gelikt door zijn tong, waarna ik voelde hoe hij zijn eikel tegen mijn kutje aan zetten. En langzaam werd ik gevuld door een dikke lange lul. Toen hij er helemaal in zat stopte hij. Ineens weer een paar flitslichten, er werden dus weer foto's gemaakt. In mijn oor werd gezegd dit voorlopig stil moest blijven staan. Tot 100 tellen en dan de zakdoek afdoen, je hoort van mij.
De heerlijke lul waar ik zo'n zin in had werd er uitgetrokken, een paar flitsen, en het werd stil om me heen.
Ik besloot maar te gaan tellen. Bij 50 vond ik het wel genoeg, deed de doek af en keek om me heen. Niemand te zien. Ik trok mijn kleding weer aan en liep richting de duinen.
Een beetje slingerend van de spanning en het zand kwam ik een visser tegen. "gaat het meisje" zei hij. Maar een beetje beduusd liep ik verder. Eenmaal in mijn auto kwam ik tot rust, het was een onbevredigend avontuur geweest. Met een sms’je bedankte ik de man en vroeg hem waarom het zokort was. Ik kreeg geen antwoord.
De zaterdag erop kreeg ik weer een sms. "Kom naar de parkeerplaats langs de rijksweg richting de maasvlakte." precieze wegaanduiding en naam weet ik niet meer.
Ik smsde terug dat ik eerst wat meer info wilde. Ik kreeg te horen dat ik me geen zorgen hoefde te maken en als ik kwam dat hij dan alles zou uitleggen.
Ik hoopte in ieder geval dat ik zou weten wat er allemaal gebeurd was en waarom, maar ook hoopte ik op een stevige neukpartij, want daar was niets van gekomen. Het vreemde was alleen dat hij een tijdstip overdag zei. 2 uur werd ik er verwacht.
Na wat aarzeling besloot ik er op in te gaan.

Een heel kort wapperend rokje en een bikini topje erop. Dat moest het maar zijn. Een string had ik ook maar achterwegen gelaten.
Behoorlijk geil stapte ik in de auto en reed richting de maasvlakte.
Op de parkeerplaats zag ik het gehele gezin staan, de tweeling, de dochter en de moeder. Ik bleef op een afstandje kijken wat er gebeurde. De vader kuste de moeder innig en ook de kleine meid kreeg een knuffel, waarna de twee in een auto stapte en wegreden. De vader maande de jongens in de auto te gaan zitten, en bleef zelf tegen de auto geleund staan wachten.
Ik moest iets doen! Ik stuurde hem een sms’je. "ben je er al" ja kreeg ik terug. Ik reed in de richting van hem. Toen hij zag dat ik het was maande hij mij om naar hem toe te rijden. Ik stond naast hem en deed mijn raampje open. Ik was iets te sexy gekleed om voor die jongens hun ogen uit te stappen vond ik. Hij begon gelijk te vragen of ik het kon vinden, kortom een gezellig gesprek tot mijn verbazing. "mag ik bij je instappen"vroeg hij. Huh ja zei ik. Hij stapte in en vroeg me een stukje verder op te gaan staan met de auto. Het zweet liep ondertussen over mijn rug. "je ziet er geweldig uit"zei hij. Mijn vraag was gelijk wat dit te betekenen had.
"schrik niet, ik ga het je uitleggen."
"Ik heb net mijn vriendin en dochter op de boot afgezet. Ze gaat weer terug naar Engeland.
“En waarom moet ik hier dan heen komen.” “omdat ik me wil verontschuldigen over wat er van de week gebeurt is.” Ik keek vervreemd op, wat was dit nu weer.
“Die tweeling van mijn zochten een andere vriendin voor mij zonder dat ik het wist.”zij hadden dus dat briefje in mijn tas gedaan. Ook hadden ze die opdracht gegeven om daar naar toe te komen. Er schoot een bliksem door mijn lijf, het zou toch niet waar zijn. Dat…..
Aandachtig luisterde ik verder. Hij vertelde dat ze dat voor hem geregeld hadden. Ik moest alleen die dag s’avonds ineens naar een vergadering. Ik wist ook van niets, en de jongens besloten het je persoonlijk te vertellen dat alles niet doorging. Maar toen je daar stond waren ze helemaal weg van je. Zij hebben dus ook die volgende sms’jes gestuurd. Ze konden deze kans niet laten lopen vonden ze. Ik kreeg dus te horen dat ik door een stel jongens van 17 genomen was op het strand.
Omdat je zo genoot van die avond en opging in hun fantasie, wilde ik je persoonlijk spreken.
De jongens hebben met jou hun eerste sekservaring gehad, en eigenlijk vind ik het wel een mooie. Ik vertelde hem dat ik er ook behoorlijk van genoten had, maar eigenlijk niet gedacht had dat het de zoons waren. Hij zei, ik voed mijn kinderen vrij op, maar is geen reden om zo iets te doen. Ik vraag je dus om het de jongens te vergeven. Je weet hoe het is om rond die leeftijd te zijn.
Ik kreeg een brok in mijn keel, niet van verdriet, maar van schaamte. Ik had met twee broers seks gehad op het strand. En nu stond ik tegenover hun vader, die ook nog eens alles ervan wist.
Ik begrijp je als je niets meer van mij of ons wilt weten. En daarom wil ik je een verwen weekend aanbieden in een Health ressort in België.
Ik was perplex van alles wat ik gehoord had gekregen.
Hij stapte uit en liep naar zijn eigen auto, waar de jongens in zaten. Ik besloot na wat aarzeling erachteraan te lopen. Ik wilde de jongens even persoonlijk zien. En vragen over hoe en wat. Theo liet me gelijk de camera zien waarde foto’s op staan. Het ware nog mooie foto’s ook. Erg geil om te zien. Ik zo vast gebonden aan die paal. Theo haalde de geheugen kaart eruit en gaf hem aan mij. Je mag ermee doen wat je wilt, zei hij. Hij stapte in en reed weg.
Daar stond ik dan, in mijn bikini top, korte rokje zonder string, op een parkeer plaats langs de rijksweg.
Spontaan begon ik te huilen terwijl ik naar mijn auto liep. Ik weet niet eens waarom ik huilde, was het omdat ik weer geneukt werd of was het omdat ik “genaaid” was door twee jongens.
Ik ben naar het strand gereden en ging op de plek zitten waar het allemaal begon.
Toen ik later thuis kwam stond er een sms op mijn mobiel. Theo. Of hij ondanks alles toch nog een keer met mij mocht afspreken? Om te praten, stond erbij.
3 weken heb ik niets laten horen van me. Maar het bleef in mijn hoofd rond spelen. Een knappe man met een goddelijk lichaam. Ik belde hem maar eens op. Een beetje zenuwachtig zei ik dat ik wel even wilde praten met hem. Een restaurant langs de rijksweg richting de maasvlakte. Om 7uur zouden we daar wat gaan eten. Ik zei erbij dat hij dan de kids maar mee moest nemen, zodat ik hun ook eens kon leren kennen.
Om 7 uur precies was ik precies op de locatie. Hij zag er knap uit net pak aan, de jongens had waren ook netjes gekleed, strak voor zich uit kijkend.
Ik kwam gelijk met de deur in huis om het ijs te breken. “en hebben jullie nog meer dames gepikt van je vader”
Een schuchter nee kreeg ik als antwoord. Allebei met een rood hoofd natuurlijk. En ach ik kan wel moeilijk blijven doen maar wat heb je eraan. En dan het was een heerlijke ervaring die ik had gehad. We bouwden een gezellig gesprek op, een glaasje wijn erbij. Om een uur of 11 gingen we naar buiten. Een beetje tipsy pakte ik Theo bij zijn kontje en kneep er eens lekker in. Hij draaide zich om en keek me recht in de ogen aan. Pakte me vol op mijn mond, allemachtig wat kon die man vurig en heerlijk kussen. De jongens waren doorgelopen naar hun auto. Onze wegen hoeven zich hier niet te splitsen zei hij met zeer geile ogen. Dat was toch wel een heerlijke zin die ik van hem hoorde. Stiekem hoopte ik hierop. Maar wat doen we met de jongens dan, zei ik. Ach, die breng ik even thuis, ik woon niet ver hiervandaan. Kijk nu ging het lopen zoals ik wilde. Terwijl hij naar zijn auto liep keek ik naar zijn kontje.
Hij reed de parkeer plaats af , en ik liep naar mijn auto. Ik kreeg een heel geil gevoel over me. Eindelijk de man die ik wilde. Bij mijn auto beland, besloot iets geils te bedenken.
Ik trok al mijn kleren uit in mijn auto en trok alleen mijn lange jas weer aan. Hoge hakken eronder en niemand die wat ervan merkte, en begon in mijn auto te zoeken naar een stuk touw of zoiets.
Een paar minuten later kwam hij de parkeerplaats op rijden. En vroeg of ik het koud had vanwege die jas. Per ongelijk expres liet ik mijn jas open vallen. Hij zag dat ik er niets onder aan had. De jonge heer in zijn broek zwelde op tot een herlijk formaat. Met mijn rechter hand pakte ik zijn lul vast, en kneep er even zachtjes in. We reden verder richting de maasvlakte, waar ik parkeerde op een stille parkeerplaats. Ik gaf hem mijn blouse die hij voor zijn ogen moest knopen. Hij lachte maar deed wat ik hem opdroeg. Ik haalde hem uit de auto, deed allebei de voorraampjes open. Ik zette hem voor de auto in het licht van de koplampen. Ik trok zijn kleren uit, alleen zijn onderbroek liet ik aan. Hij moest op de motorkap gaan liggen op zijn rug. Bond zijn handen aan een sleepkabel, die ik had gevonden, vast door de open raampjes. Daar lag hij dan, bijna naakt op de motorkap, met zijn armen wijd. Zijn onderbroek stond strak van spanning. Een prachtig lichaam met alles zoals je het wil hebben. Een man van half in de veertig. Hulpeloos en een beetje nerveus. Eindelijk was hij dan echt voor mij, geen kids of iets dergelijks.
Met mijn tanden beet ik zachtjes in zijn eikel door zijn broekje heen. Met handen aan elke kant trok ik zijn onderbroek naar me toe waardoor zijn goddelijkheid eruit sprong van vreugde en snakkend naar adem. Hij had een penis van ongeveer 20 cm lang en behoorlijk dik. Een prachtig setje ballen in een heel mooi zakje eronder. Het was mooi kaal geschoren. Ik ging tussen zijn benen staan en pakte zijn lul beet met mijn handen. Ik begon hem te af te trekken. Bukte voorover om met mijn mond te verwennen, hij kreunde het uit van genot. De zak waar de ballen in zitten trok helemaal samen, ik pakte ze beet terwijl ik hard aan zijn heerlijke eikel zoog. Langzaam voelde ik het geil uit mijn kut lopen. Ik wilde hem in me hebben, maar wilde het ook weer langzaam op bouwen. Ik kroop over de motorkap heen, zodat mijn kutje boven mijn zijn gezicht kwam, ik liet me zakken op zijn mond. Zijn tong ging gelijk over mijn lippen, probeerde in me te komen. Ik kreunde hard waardoor hij nog harder zijn best begon te doen. Achter me pakte ik zijn pik beet en trok er hard aan.
Heerlijk kwam ik klaar hier op de motorkap, op de parkeerplaats. Ik lied me van de motorkap af glijden, Ineens kwamen er koplampen de parkeerplaats op rijden, een auto die even stil stond. Gelukkig had ik mijn jas nog aan over mijn schouders. Trok de jas goed, sloeg hem een beetje dicht, en ging voor het naakte lichaam staan wat nog op de motorkap lag. De auto kwam op me af rijden en vroeg of ze iets voor me konden doen. Het was een jong stel die waarschijnlijk ook opzoek waren naar een rustig plekje. Op dat moment zagen ze de man liggen. En wisten ze eigenlijk genoeg, en reden ze verder. Theo vroeg wie het was en of ze me gezien hebben. Wijs hield ik mijn mond dicht.
Nadat ik hem losgemaakt had, stapte we samen in de auto. Hij reed naakt terug richting zijn huis. Dat was makkelijker zei hij. Tijdens het rijden pakte hij mijn hoofd, en leidde de richting zijn lul. Ik zoog hem terwijl hij aan het rijden was. Lange halen tot diep in mijn keel. Hij kreunde zacht, zijn rechter hand ging op zoek naar mijn kontje. Hij trok de jas opzij en pakte mijn billen beet. Zijn vinger ging langs mijn tussen mijn billen heen. Hij plaagde me rond me mijn poepgaatje. Rillingen door mijn lichaam. Hij stopte een vinger een beetje naar binnen, waardoor ik harder aan zijn lul begon te zuigen. Heerlijk reden we naar zijn huis.

Hij woont in een mooi droomhuis. Met oprit en een leuk stuk grond eromheen. Zelfs een zwembad in de tuin. Hij maande me om erin te gaan, terwijl hij wat te drinken gaat halen. Ik trok mijn jas en pumps uit, en ging met een mooie duik het water in. Het water was heerlijk koel. Ik liet me drijven op mijn rug. Mijn borsten, buik en venusheuvel staken mooi het water uit. Ik had gelijk keiharde tepels. De tuinverlichting ging aan, waardoor er een heerlijk geile sfeer kwam. Theo komt het huis uit met twee glazen en een fles champagne. Hij gaat in vol ornaat op de duikplank staan. Hij kijkt hoe ik rond drijf in zijn zwembad. Met glazen en fles springt hij vlak naast in het water. Omarmt me en begint me heel vurig te tongen. Hij duwt me richting de kant, en zet de glazen en fles neer achter me. Ik draai me om en wil de glazen vullen. Ik voel zijn hand tussen mijn benen, en steekt zijn duim in mijn kutje. Heerlijk vingerend kust hij me in mijn nek. Ik ril van geilheid. Er gaat ook meer naast het glas dan erin. In mijn ooghoeken zie ik twee koppies tussen de gordijnen van de slaapkamer van die tweeling. We worden bekeken zeg ik onopvallend tegen mijn verwenner. Hij kijkt op en vraagt aan mijn of ze mag roepen. Ik twijfel over die vraag. In mijn gedachte gaan de raarste gedachte door me heen. Ze hebben me tenslotte al een keer genomen, maar het kan toch niet en vader en zijn tweeling tegelijker tijd?!!! Maar ja het is wel een droom van me om door meer mannen verwend te worden. Maar eigenlijk wil ik het niet zien. Ok op voorwaarden.
Ze mogen erbij komen maar dan wil ik niet weten wie wie is. Theo verbaast en zegt: O je bedoelt dus dat ze ook met je mogen spelen. Ja jij niet dan. Theo “nee, ik dacht gewoon een drankje te drinken. Wij blijven gewoon een beetje onderwater.” Dat maakt dan ook niet meer uit ze hebben me ook al meer dan naakt gezien.
Theo loopt naar binnen en roept de jongens erbij. De eerste springt in zijn onderbroek gelijk in het water. De ander komt zenuwachtig naast me op de rand van het bad zitten. Ik sta in het water met mijn armen op de kant. Hij ziet verder niets van mijn naakte lichaam. Ik begin een beetje een gesprek met hem. Hoe heet je? Peter. En je broer? Freek. Hoe oud zijn jullie? Sinds een week 18. Dus jullie waren nog 17 toen jullie me te grazen namen. Ja sorry, krijg als antwoord. Even later komt Theo naar buiten gelopen in een t shirt en korte broek. Jongens gaan Julie even weg zodat Francien even het water uit kan komen. De jongens gehoorzamen netjes en gaan even naar de garage. Aan mijn armen trekt Theo me helemaal uit het water. Hij heeft in zijn handen een t shirt en korte broek. Ik trek het shirt aan. Ik krijg complimenten voor mijn voorruit priemende tepels. Doordat mijn lichaam nog nat was, wordt het t shirt behoorlijk doorzichtig. Dat is helemaal hoe ik het wilde zei Theo plagend. Het broekje is wel wat dikker maar weer zo wijd en kort, dat je als ik zit mijn poesje zo ziet zitten. De jongens komen op het teken weer netjes terug. We gaan met zijn alleen rond de waterkant zitten. Freek duikt meteen het water weer in. Zijn onderbroek is nog nat, ik zie terwijl hij langs loopt, dat zijn Willie er behoorlijk groot uitziet. Ik ga op de rand van het zwembad zitten met mijn benen in het water hangend. Theo komt naast me zitten en we nemen een slok champagne.
De jongens beginnen een beetje met een bal te gooien naar elkaar.
Ik voel de hand van Theo over mijn rug gaan. Hij vraagt zachtjes in mijn oor of ik het naar mijn zin heb. Ineens zie ik Freek in mijn kruis kijken, hij steekt zijn tong uit en zegt dat hij goed uitzicht heeft. Hij roept zijn broer erbij en samen bekijken ze het uitzicht tussen mijn benen. Ach, de wijn, geil en een goede sfeer, laat ik eens gek doen. Ik maan Theo erbij te gaan staan. Ik schuif langzaam mijn benen uit elkaar, en doe het broekje een beetje opzij. 3 mannen die me staan aan te gapen. Wat wil je nog meer. Ik laat me achter over vallen en zet mijn hielen op de rand van het zwembad. Het broekje trek ik maar weer uit, het zit alleen maar in de weg. Mijn benen wijd naar drie mannen, heerlijk geil. Ik roep om commentaar, maar het blijft angstig stil. De mannen staan stokstijf stil te kijken. Ik laat me het water inzakken. Trek het t shirt uit, en loop in het water naar ze toe. Ok nu ga ik jullie maar eens bekijken. Ik duik onder water recht op de lullen af. Ik trek eerst bij Freek zijn onderbroek naar beneden. Een mooie jonge pik priemt richting mijn gezicht. Ik kom boven om naar adem te happen. Ik duik voor de tweede onder en trek de zwembroek naar beneden van Peter. Ja, het is een echte tweeling. Net zo mooi!! Kom boven en geef hem een dikke kus op zijn mond. Ik duik weer onder en trek de korte broek van Theo naar beneden. Het heerlijk om drie van die genots knotsen naast elkaar te zien staan. Ik geef ze alle drie een korte lik over de eikel. Theo gaat ineens het water uit en loopt naar de garage. Hij komt terug met een luchtbed. Hij gooit hem het water in, en springt erachter aan. Hij vraagt de jongens het bed vast te houden. Tilt me op en legt me op erop. Gelijk beginnen de mannen me overal te betasten. Het t shirt wordt over mijn ogen gelegd. Ik zie dus helemaal niets meer en lig naakt op een luchtbed met drie mannen om me heen. Mijn borsten, mijn buik en ook mijn venusheuvel word belaagd door handen. Ik kreun het uit. Een super geil gevoel, ik word natter en natter. Mijn benen worden uit elkaar getrokken. Een hand gaat al snel opzoek naar mijn clit. Ook voel ik een vinger in mijn kutje opzoek naar mijn g spot. Heerlijk is het. Dan ook nog het koele water om me heen. Beter kan niet. Ik voel me heel geil en kreun en draai op het luchtbed. Ik word ineens om gegooid. Ik laat me diep onder water zakken, om even wat tot rust te komen. Als ik boven kom liggen de drie heren naast elkaar op een gedeelte waar het niet zo diep is. Hun lullen komen precies boven water uit. Ik zwem ernaar toe. Pa ligt in het midden. Al staand heb ik een mooi uitzicht over het gewas. Ik ga boven papa staan en laat zijn lul in mijn kutje zakken. Ik begin hem heerlijk te berijden. De jongens naast me pak ik stevig beet, en begin ze af te trekken. Ik vraag aan Freek of hij voor me komt staan zodat ik hem een pijp beurt kan geven. Peter kijkt me een beetje vreemd aan “en ik dan?”. Lachend zeg ik hem dat ik nog een gaatje over heb. Hij begrijpt me gelijk en kruipt achter me. Ik voel hoe hij aan het proberen is om mijn kontje te bestoken. Ik duw mijn kontje wat verder naar achter en hij floept er zo in. Een harde kreun komt uit mijn mond. Het geil giert door mijn lichaam. In een goed ritme word ik geneukt in mijn kut en kont. Ook de lul die voor me staat gaat in het grote ritme mee. Heerlijk zo genomen te worden met drie tegelijk. Het gehijg en gekreun is niet te filmen. Echte mannen hoor die jongens van 18. Ze hebben een goede opvoeding van hun pa gekregen. Het gevoel dat je aan alle kanten mannen hebt, en dan toch de macht over ze hebt. Het zweet loopt met stralen over mijn rug. Ik begin een beetje dizzy te worden. Ik hou het niet meer, ik sta op klappen. Ik kom klaar als een ballon die knalt. Even stopt alles een paar seconden. De geilheid loopt aan alle kanten uit mijn lichaam. Peter schreeuwt het uit als hij klaarkomt over mijn billen. Ook Freek begint zijn lul te trekken om over het hoogste punt heen te komen. Ik kus Theo, die nog steeds me aan het neuken, ik gooi mijn tong in zijn mond. Ik zie zijn ogen groter, het sperma van Freek voel ik in mijn haar en op mijn rug vallen. Theo spuit mijn kutje helemaal vol met witte crème.
Zwaar vermoeid val in het water naast hem. De jongens laten zich ook vallen in het water. Uitgeput liggen we een beetje in het zwembad. Zwaar hijgend rusten we uit. Ineens merk ik op dat het al langzaam ligt aan het worden is.
Uitgeput vallen we met zijn vieren op de ligstoelen in slaap.
Ik word gewekt door het zonnetje wat tussen de bomen in mijn gezicht schijnt. Even denk ik dat het allemaal gedroomd heb. Ik kijk om me heen en zie dat alleen Theo er nog ligt. Zwaar snurkend en met een mooie ochtend stijve ligt hij op zijn ligstoel. Het was dus echt!! Een heerlijk gevoel valt over me heen. Ik bekijk nog even het goddelijke lichaam van Theo. Terwijl ik het huis in loop besef ik dat ik dat ik een jogging broek en een trui aan heb. Daar wist ik niets meer van. Het zal wel. Ik ga opzoek naar de keuken, en begin in de keuken een eitje te bakken. Ik zet het ontbijtje bij Theo buiten neer op de tafel. Ik leg zijn mobiel naast zijn oor. Pak mijn spullen bij elkaar en ga richting mijn auto. Terwijl ik de oprijlaan af rij stuur ik hem een sms’je.
Die zondag heb ik verder weinig gedaan. Een beetje dolend heb ik door mijn huiskamer gelopen. Heerlijk gedoucht en wat gegeten.
Het leven ging weer verder. Gewoon weer werken. Ik hoor een week niets meer van de heren. En laat dat eigenlijk ook maar zo.
De zaterdag erop ga ik weer naar mijn vaste stekkie in de duinen. Maar geen bekende melden zich daar. Ik ga maar eens wat afkoelen in het water. Ik loop toples en in mijn nieuwe witte kleine bikini broekje naar het strand. Zoals gewoonlijk zie ik veel blikken van mannen langs mijn lichaam gaan. Mooi gebruind, wind door mijn haar, ik voel me heerlijk. Geen schaamte, de gedachte dat iedereen naar me kijkt geeft me een geil gevoel. Ik kan de wereld aan!!!
De zee is een beetje koud, waardoor mijn tepels heerlijk strak trekken. Ik voel me Bo Derek als ik het water weer uit loop. Alsof het hele strand naar me kijkt. Wat wil je ook, een mooi lichaam, met mooie borsten en harde tepels. Toples en een wit string bikini broekje waar je de haartjes van mijn streepje op mijn venusheuvel kunt zien zitten. De strikjes van mijn broekje dansen een beetje op mijn heupen. Heerlijk toch. Sorry hoor, maar welke man zou niet kijken. Ik ben een beetje te arrogant misschien maar ik moest het even zeggen.

Ongeveer halve wegen het strand, hoor ik ineens een stem mijn naam roepen. Terug op aarde! Ik kijk op en zie het gezicht van Freek. Hij ligt daar met een aantal vrienden en vriendinnen. Hij springt op en loopt naar me toe. Kom er even gezellig bij zitten zegt hij. Ik twijfel heel erg of ik dit nu wel moet doen. Zijn vrienden kijken me bijna kwijlend aan. Ik vraag Freek of ze iets weten van ons verleden. “Nee” krijg te horen, “ dat blijft onder ons”. Na wat aandringen loop ik met hem mee naar de groep. Hij stelt me voor aan een prachtig meisje. Hij zegt heel trots dat het zijn vriendin is. “Zo dus jij bent de vriendin van zijn vader”. Ik ben verbaasd maar speel het spel mee. We praten wat over pikante dingen. Ik krijg van Freek elke keer een lief knipoogje. Na wat bier gedronken te hebben ga ik weer naar mijn eigen stekkie. Freek staat gelijk op en loopt een stukje met me mee. Hij verteld dat zijn vader niet durft te bellen. Hij is bang dat je boos op hem bent, je was zomaar ineens weg. Nou ik ben niet boos hoor. Ik denk nog steeds elke dag aan die nacht. Ik leg mijn hand op zijn kont en knijp er een beetje in. Lig je nog steeds op dat zelfde plekje in de duinen vraagt hij. Ja hoezo. Dan kom ik je zo even insmeren. Ok je weet me te vinden. Hij loopt terug naar zijn vrienden. Na een uurtje, als het zweet weer begint te lopen over mijn rug, voel ik ineens twee handen over mijn benen gaan. Ik kijk op en zie Freek op zijn knieën zitten. Ik vraag hem om wat zonnebrand te gebruiken. Hij gaat heerlijk over mijn rug en billen. Het voelt werelds! Als hij ook mijn benen gedaan heeft draai ik me om. Even aarzelt hij. Hij spuit wat zonnebrand op mijn buik en begint het uit te smeren. Mijn borsten krijgen een heel lekkere massage. Dan gaat hij verder met mijn benen. Zelfs mijn voeten worden ingesmeerd. Hij veegt zijn handen af aan de handdoek. Ik kijk hem aan en vraag of hij niets vergeten heeft. Wat bedoel je dan? Ik kijk in het rond of we gezien worden, en trek de strikjes los op mijn heupen. Het voorstukje schuif ik naar beneden. Mijn kutje is behoorlijk nat. Het vocht plakt een beetje aan mijn broekje. Ik rijk hem de massage olie aan. Hij begint ben heerlijk tussen mijn benen te smeren. De vingers over mijn heuvel maar al snel ook tussen mijn benen. Zijn vingers glijden heerlijk langs mijn clitje. Af en toe glijd er ook een vinger naar binnen, waardoor ik een beetje kreun. Ik trek mijn knieën op en laat ze uit elkaar vallen. Hij heeft dus vol zicht op mijn kutje. Al snel gaan zijn handen over mijn kutje, zijn vinger richting mijn g spot. Met een hand alle plekjes bedienen. Zijn middel en wijs vinger in mijn kutje, zijn duim over mijn clitje en zijn ringvinger over mijn poepgaatje. De olie maakt me gek ik komklaar midden in de duinen. Geil.
Vertel je vader maar dat hij eens moet bellen. Of heeft hij geen zin meer in mij. Ik zal het doorgeven zegt de opgewonden Freek. Hij staat op en probeert een beetje met zijn petje zijn stijve lul te bedekken. Snel trek ik mijn broekje weer aan en ga lekker liggen bakken in de zon.

De volgende dag heb ik een afspraak met een vriendin van me. We gaan shoppen. Ik wil nieuwe kleding kopen. Na winkel uit en in geweest te zijn, komen we in een hele mooie kleding winkel. Het is hier niet goedkoop maar ze hebben wel hele mooie kleding. Na een beetje rond gelopen te hebben, sta ik ineens oog in oog met Theo. Hij stelt zich voor als de eigenaar van de zaak. En doet net of hij me niet kent. Ik speel het spelletje maar mee. Ik zeg dat ik nog wat rond kijk. Hij geeft me een knipoog en wijst me op de nieuwe collectie lingerie die net binnen is gekomen. Mijn vriendin en ik bekijken de lingerie en pakken wat setjes eruit. Ik vraag hem of deze kunnen passen. We lopen naar de pashokjes en gaan samen in een hokje. Wat een lekker ding zegt mijn vriendin. Ik heb drie setjes bij me en mijn vriendin twee. Ik trek mijn kleren uit en trek het eerste setje aan. Een witte string met jarretels en mooie kousen. Een bh die mijn borsten mooi hoog opzette. In het kleedhokje is geen spiegel, dus ik kijk even tussen de gordijnen door of ik een spiegel buiten het hokje zie. Zodra ik hem zie loop ik naar buiten en bekijk mezelf. Mijn vriendin staat ineens met haar naakte lichaam in een open pashokje. Theo ziet haar staan en verbijt zich op zijn lippen. Hij loopt snel de andere kant op en mijn vriendin trekt het gordijn dicht. Terwijl ik terug loop naar het hokje geeft Theo nog een mooi niemendalletje aan. Het is een catsuite van wit katoen. Mijn vriendin heeft zich in een rode body weten te hijsen. Als je het aan hebt wil ik het wel zien hoor zegt een stem. Tuurlijk. Wie is dat? Vraagt mijn vriendin ik vertel haar dat het de eigenaar is. Dat doen we niet hoor zegt ze. Als we allebei onze setjes aan hebben roep ik hem. Kom maar.
En nog geen tel later staat hij ook in het kleine hokje. Zo das geen kattenpis. Mijn vriendin kijkt me verbaast aan en geef haar een knip oog. Zo knappert, gaan we een beetje lol beleven. Ik pak zijn kruis vast en knijp erin. Zeg als we deze jongeheer nu eens verwennen mogen we deze setjes dan zo meenemen. Een knikje is genoeg om zijn broek los te maken en te laten zakken. Terwijl mijn vriendin staat te kijken geef ik Theo een heerlijke pijpbeurt. Ze snapt er niets van. Hij probeert zijn gekreun zachtjes te houden maar het lukt niet erg. Even later lopen we met twee volle tassen de winkel uit.
Die avond krijg ik een sms’je of ik de volgende dag naar zijn huis wilde komen. En of ik mijn vriendin Sylvia mee wilde nemen. Nadat ik het hele verhaal uitgelegd had, wilde ze wel meegaan. We moesten sexy gekleed zijn als we kwamen.
Even Sylvia voorstellen. Ze is ook 27 jaar, lang blond haar, mooie blauwe ogen. En ook een mooi slank figuur. Iets kleinere borsten als ik, maar een heerlijk kontje.
Het leek me leuk om eens behoorlijk uit te pakken. We hadden allebei een kort topje aan wat alleen onze tietten bedekte, dus blote buikjes. Ik had eronder een heel geel kort los wapperend rokje, waar je net mijn billen zag onder uit steken. Korte witte sokjes en witte sneakers eronder. Sylvia had een hele strakke glimmende legging aan. Hij kwam tot net boven haar knieën, grote legerkisten eronder. Het stond er heel sexy. Haar haar was strak naar achter in een staart. Een super strakke meid. Haar billen waren perfect zichtbaar.

Samen stapten we in de auto en reden naar het huis van Theo. Ik had Sylvia verteld dat ik al vaker bij hem geweest, en ook dat ik geile ontmoetingen had gehad met hem. Over de tweeling had ik nog niets gezegd. Wel dat ze er waren, maar niet wat ik met ze gedaan had.
Aangekomen bij het huis, stond er een grote limo te wachten op ons.
De chauffeur die ernaast stond maakte de deur open. Waar gaan we heen was mijn vraag aan hem. Ik mag niets zeggen. We stapten maar in en lieten ons rijden. Na een goed half uurtje kwamen stopte we bij een grote jacht haven. We waren in de haven van Scheveningen. De chauffeur maakte heel hoffelijk de deur voorons open. In de verte stond Theo te roepen dat we naar hem toe moesten komen. Hij stond op een groot sportjacht. Aangekomen bij de boot stapte wij met de chauffeur aan boord. Het was super de luxe. Op het achterdek kregen we een warm welkom van Theo. Terwijl de champagne werd ingeschonken voeren we de haven uit. Genietend van de luxe gingen we de zee op. Al vrij snel waren we al uit het zicht van de haven. De motor van de boot ging langzamer draaien en lagen we stil voor anker. Er was in de wijde omgeving niets te zien alleen maar water. Meiden we gaan hier lekker een dagje vertoeven. Theo stond op en liep naar binnen. Ik schonk de glazen nog eens vol en begon me steeds meer te vermaken. Even later kwam Theo weer naar buiten, en vroeg ons mee naar binnen te komen. We werden begeleid naar een ruimte waar een heleboel sexy badkleding lag. Van mooie badpakken tot de meest mini bikini’s. Ik begon mijn kleding uit te trekken en hees me in een heel klein bikini broekje, eigenlijk bedekte het alleen mijn schaamlippen. Als ik gewoon stond zag je voorstukje niet een, dat zat helemaal tussen mijn benen. Sylvia trok een bikini aan die heel vel bandjes had. Van voor naar achter langs haar heupen weer naar voren, over haar borsten via haar nek naar beneden weer als string touwtje naar voren. Heel veel dunnen bandjes maar geen lapje stof. Het bedekte eigenlijk niets.
We waagden het er maar op. Het moest maar. Samen liepen we terug naar het achterdek. De chauffeur leidde ons naar het grote top dek. Een groot plat dek waar een heerlijk briesje stond. Het was weer eens bloed heet, dus het was heerlijk dat te voelen. Er stonden 2 heerlijke ligstoelen klaar om in te gaan zonnen. Na een uurtje ging bij Sylvia het boven stuk los. En al vrij snel lagen we naakt op het dek. De wind viel weg en we lagen weg te smoren daar. We hoorden de motor opstarten en langzaam kwam de boot in beweging. De wind was heerlijk. Om er meer van te voelen ging ik recht op staan. Vrij snel stond Sylvia naast. Het haar wapperend in de wind borsten recht naar voren. De tepels waren keihard. Het was heerlijk zo de wind langs je lichaam te voelen. Ook Theo was op het dek gekomen om een beetje te verkoelen. Een klein zwembroekje verhulde zijn lul. Ik bedankte hem voor de dag tot nu toe. Tegelijk pakte ik zijn kruis beet en kuste hem vol op zijn mond. Hij bekeek mijn vriendin eens goed, en gaf haar een goedkeurende knik. Hij pakte haar vast en gaf haar ook een kus op haar mond. Terwijl hij dat deed gingen zijn handen over haar billen. Haar kont draaide in zijn handen. De billen van Theo waren niet vanaf te blijven ik ging achter hem staan. En trok zijn broekje uit. De half stijve penis aan de voorkant klapte tegen de onderbuik van Sylvia. Ze knielde voor hem neer en nam zijn lul in haar hand. Ze schoof de voorhuid naar achter, en daar kwam die grote mooie eikel tevoorschijn. Ze wist er wel raad mee. Haar nagels hard in zijn zak knijpend, nam ze de eikel in de mond. Hij ging op zijn rug liggen, het zuigen was onverminderd door gegaan. Ik begon hem op zijn mond te zoenen. Maar ik werd een beetje opzij geduwd door Sylvia. Ze wilde op zijn hoofd gaan zitten zodat hij haar poesje kon likken. Ik vond het allemaal goed. Ze kreunde het uit. Ze greep aan alles vast wat ze vast kon pakken. Ik zag zijn penis mooi recht de lucht in staan. Ik liet me erover heen zakken. Heerlijk diep ging hij in me, ik reed alsof ik op een wilde stier zat. Ik pakte het haar van Sylvia vast en trok het naar achter. Ze schreeuwde het uit, ze stond op en liep naar de kant van het dek. Kan ik hier duiken vroeg ze aan de chauffeur. Die dat met toestemming beantwoorde. Met een mooie duik ging ze het water in. Ze liet zich drijven op de water lijn. Haar borsten waren mooi zichtbaar, eigenlijk haar hele lichaam kon je mooi zien zo van boven af. Theo dook erachter aan. Hij spreidde haar benen en begon haar in het water een goede befbeurt te geven. Kreunend en steunend omhelsde ze elkaar. Onder water zocht Theo naar het kutje van haar. Toen hij die gevonden had duwde hij zijn vingers in haar. Blijkbaar deed hij dat zo goed want Sylvia ging er bijna van buiten westen. Voorzichtig schoof hij zijn heerlijk pik bij haar naar binnen. Het was een heerlijk gezicht zo van boven. Ik wilde er wel naar toe maar durfde niet. Ik vond het iets te hoog. Om mijn tijd een beetje te doden liep ik naar de chauffeur. Ik ging naakt naast hem staan, vroeg hem om zijn naam. Steef was zijn naam. Werkte al 10 jaar voor Theo als manusje van alles. Hoe is het met jouw kleine manusje vroeg ik hem. Ik voel me een beetje alleen hier. Het was een potige man. Kaal koppie en grote handen. Mijn hand hield ik op zijn kont en probeerde hem te zoenen. Het lukte niet echt want hij was ander halve kop groter dan ik. Maar al snel was dat opgelost. Hij pakte me op bij mijn heupen zodat ik hem goed kon kussen. Daarna tilde hij me nog hoger op en gaf me een kus op mijn venus heuvel.
Hij zette me neer, en begon zich uit te kleden. Het overhemd ging los, de broek ging los, de schoenen uit, broek naar beneden, het overhemd uit. En daar stond hij dan in zijn onderbroek. Een beetje zijn buik in houdend. Maar verder zag het er goed uit. Grote brede schouders. Hij pakte me op en liep terug naar het grote dek. Hij pakte mijn heupen vast van achter. Mijn kont schuurde langs zijn gevulde onderbroek. Ik voelde hem groeien. Het leek alsof hij bleef groeien. Ik draaide me om en pakte in zijn slipje zijn lul vast. Tering, dat was er nog eens een. Rond de 20 cm lang maar dik als een kinder onderarm. De eikel was gigantisch. Ik begon hem te masseren. En elke keer als mijn hand naar beneden ging gaf ik een lik over de eikel. Hij werd harder en harder. Hij werd paars van spanning. Mijn hele mond ging eromheen. Zuigend trok de penis naar binnen in mijn mond. Diep tot ik niet verder kon. Met mijn hand ging ik tussen zijn benen, ik wroeten mijn tussen zijn dijen. Zijn benen gingen wijd, ik kon met mijn hand zijn billen bereiken. Ik stopte een vinger tussen zijn billen opzoek naar zijn anus. Het topje van mijn vinger stopte ik naar binnen. Een rilling ging door zijn lichaam. Schokkend kwam hij klaar over mijn gezicht. Hij duwde me tegen een reling aan. Ik sloeg mijn benen om zijn heupen. Hij drong diep in me binnen, hij neukte me staand. Achter me hoorde ik hoe Sylvia klaar kwam in het water. Ze schreeuwde zo hard, dat moet iemand gehoord hebben, zelfs hier op zee. De twee kwamen uit het water en gingen op de ligstoelen liggen. Uitgeput keken ze hoe wij heerlijk bezig waren. Theo vond het geweldig hoe ik zijn hulpje nam. Zover is het nog nooit gekomen steef zei hij lachend. Het vocht liep met stroompjes uit mijn kut. Mijn benen klemmend om zijn middel kwam ik tot een hoogte punt. Ook ik kon me niet stil houden. Even later ontspande ik me, maar hij liet me niet los. Zijn lul zat nog steeds diep in me. Met mij stevig in zijn armen geklemd sprong hij van het dek in het water. Ik gilde weer terwijl ik door de lucht vloog. Zijn lul was nog steeds in me. Zelfs toen we in het water boven kwamen zat hij er nog in. Ik was helemaal verstijfd. Voorzichtig trok hij zijn lul uit me. Ik werd een beetje licht in mijn hoofd van de spanning. We klommen na enige tijd de boot in. En liepen naar het bovenste dek. Theo gaf aan dat we beneden in de woonkamer maar eens wat moesten gaan drinken. Vier naakte mensen liepen de huiskamer in. Champagne kwam weer uit de koeling. Ook was er veel vers fruit en ijs. Het was heerlijk zo vertoeven op die boot. Steef vertrok naar zijn plek om de boot weer richting de haven te brengen.
Theo wilde ons bedanken voor het dagje opwinding. Hij wilde nog een keer ons goed bekijken. Gaan jullie eens allebei staan en loop met me naar het achterdek. Ga tegen de reling staan, en buig erover heen. Onze kontjes stonden recht in zijn gezicht gericht. Hij ging tussen ons in staan. Allebei kregen we een hand op onze billen met een harde klap. Zo zei hij, ik geloof dat Julie nu even willen bijkomen. Uitgeteld liet ik me zakken tegen de reling. Uitgeput en uitgewoond voelde ik me. Lam van uitgeputte krachten.
Op het grote bed binnen hebben we toen een paar uur liggen slapen. Theo maakte ons wakker en zei dat we in de haven waren. We liepen een beetje slaapdronken naar de limo, waar de chauffeur steef klaar stond om ons naar huis te brengen. In de auto bedankte Sylvia me om haar mee te nemen. Het was de dag uit haar leven.
Eenmaal thuis aangekomen heb ik het bad vol laten lopen en ben er eens heerlijk voor een paar uur in gaan liggen.
Helaas was de heerlijke dag over. Morgen moet ik gewoon weer werken.

De weken gingen voorbij. Ik leefde mijn leven alsof er niets gebeurd was. Het werd kouder buiten, herfst was begonnen. Na de verjaardag van mijn broer ging rond 4 uur s'nachts met de nachttrein naar huis. Door drank was ik een beetje geil aangeschoten. Ik wilde wel weer eens van bil. De string die ik aan had zat niet echt lekker, hij kriebelde in mijn bilspleet. Ik werd er gek van. Ik besloot hem dan maar uit te doen. Ik had een langer rokje aan, dus op zich niet zo’n probleem. Op de wc van het station trok ik hem uit. Heerlijk geen gekriebel meer. Het was wel vreemd om in de nacht op het station zonder onderbroek te staan. De gedachte maakte me geiler en geiler. Maar wat moest ik doen. Ik kon moeilijk iemand aanspreken om te neuken. Dan toch maar Theo bellen. Er werd opgenomen door de zoon Peter. Hij vertelde dat zijn vader naar het buitenland was voor een of andere lezing. Ik vroeg hem of me op kon halen bij het station. Geen probleem. En ja hoor hij stond netjes te wachten toen ik er aan kwam. Samen liepen we door de stationshal. Ik vertelde dat ik nog even naar de wc moest voordat we de nachtbus naar huis zouden nemen. Terwijl hij me vanachter bekeek de wc in lopend, deed ik mijn rokje omhoog. Hij kon dan misschien opmerken wat ik wilde. Ik wachtte op de wc maar ter vergeefs, hij kwam niet. Toen ik naar buiten liep stond hij nog netjes te wachten. Hij lachte wat, en begeleide me naar de bus halte. Er was niemand te zien, en al vrij snel voelde ik zijn hand onder mijn rokje verdwijnen. Hij keek verbaasd toen hij voelde dat ik niets eronder aan had. Om hem wat meer ruimte te geven, gingen we maar staan. We begonnen te kussen. Zijn hand had mijn heerlijke natte kutje te pakken. Een beetje vrijend tegen het bushokje met zijn vingers in me, kwamen we de tijd door wachtend op de bus. Eenmaal in de bus gingen een beetje achterin zitten. Er waren wat jongeren voorin de bus, ze waren behoorlijk van de wereld want ze merkte ons niet op. Ik maakte zijn broek open en pakte zijn lul eruit. Al snel stond hij stijf, en was hij klaar voor gebruik. Op een onopvallend moment liet ik mijn hoofd vallen in schoot. Ik gaf een blowjob in de bus. Zijn handen gingen door mijn haar. Het was heerlijk zijn kloppende lul in mijn mond te voelen harder en sneller zoog ik hem. Zijn benen verkrampte van de spanning. Het is lekker maar het was niet wat ik wilde. Ik wilde geneukt worden!! Ik bedacht me hoe ik dat kon doen in de bus. Ik ging op zijn schoot zitten. Het zag er misschien niet uit maar ik had er lak aan. Ik schoof langzaam op zijn schoot. Een beetje rommelen en ja hoor ik voelde hem in me glijden. Een beetje hobbelend op het bewegen van de bus. Begon de spanning zich op te bouwen. Ik lette voordurend op de jongeren voorin. Ze hadden nog steeds niets door. Op het moment dat ik zijn lul voelde opzwellen, zag ik dat de buschauffeur had mee zitten genieten via zijn achteruitkijk spiegel. Ik kon niet meer stoppen het kon elk moment losbarsten in me. Ik keek hem via de spiegel recht in zijn ogen aan, en hobbelde nog even flink door. Hij spoot me helemaal vol met sperma. Achter me hoorde ik een diepe zucht. Ik maakte met mijn tong mijn lippennat en gaf de chauffeur een knipoog. Ik ging staan want we waren bij de halte. Vrolijk liepen we de deur uit. De spanning van zo’n neuk partij is gigantisch. Dat ga ik vaker doen. Peter zette me netjes bij de deur af. Gaf me een zoen, en ging richting zijn eigen huis.

De volgende weken waren weer erg gestrest, veel werk. De dagen vlogen om. Voor ik het wist was het alweer kerst. En in al die tijd had eigenlijk geen vriendjes of seksuele relaties gehad. Met Sinterklaas had ik wel een tarzan van Sylvia gehad, maar dat is ook maar behelpen. Tot ik 2 dagen voor kerst een envelop thuis gestuurd kreeg. Ik las wat er in stond.
Het was een uitnodiging om naar het eiland Koh Lang te komen. Het ligt 2 km van Bangkok af.
Mijn vlucht was op tweede kerstdag. Het was duidelijk een uitnodiging van Theo.
Snel belde ik mijn werk of ik vrij kon krijgen voor de komende twee weken. Het niet zo’n probleem. Op internet had ik al opgezocht dat het een warm en romantisch eiland was. Veel bikini’s en sexy kleding mee dus.
Op het vliegveld van Bangkok aangekomen, stond er een man met een bordje “Francien” erop. Het was heel vroeg in de ochtend. De man vertelde me dat hij mee verder zou brengen naar het eiland. Met een watervliegtuig stegen we weer op. Het was een prachtig uitzicht, over de stad en de zee. Helaas, na een paar minuten, daalde het vliegtuig. Het was een ruige landing op het water, vergeleken met een normale landing. Met een bootje werd ik richting een prachtig eiland gevaren.
Witte stranden, palmbomen, kortom alles wat je zou willen hebben. Met een taxi werd ik over het hele eiland gereden. Eindelijk kwam ik aan bij een gigantisch ressort. De man bracht me naar de receptie, alwaar ik werd ingecheckt. Het waren geen hotelkamers, maar aparte huisjes aan de rand van het strand. Bamboe huisjes met weinig over dreven luxe. Er stonden zo’n 20 huisjes, met een ruimte ertussen van ongeveer 50 meter. Een mooie badkamer, een groot kingsize bed, een simpel keukentje en een klein huiskamertje. Het had wel airco in de slaapkamer, daar was ik wel even aan toe. De man die me hierheen bracht vertrok zonder verder iets te zeggen. Ik werd dus een beetje aan mijn lot over gelaten. Het was wam, en ik wilde zo snel mogelijk even douchen. Echt warm was het water uit de douche niet maar dat was eigenlijk wel lekker.
Toen ik de douche uit kwam, met mijn handdoek omgeslagen, liep ik voor terrasje op wat tegen het huisje aan gebouwd was. Het was overdekt, dus ik kon lekker in de schaduw gaan zitten. In de hoek zag ik een touwtje hangen met een bordje service erbij. Uit nieuwsgierigheid trok ik er ik eraan. Even later stond er een knappe jongeman voor me en vroeg wat hij voor me kon doen. Ik bestelde een kopje koffie en een ontbijtje. Dat is makkelijk.
Toen hij wegliep merkte ik dat mijn handdoek open gevallen was en ik met mijn poesje de wijde wereld in keek. De ober zal wel gedacht hebben? Nou ja dat was dus blunder nummer één. Ik liep naar binnen en deed maakte mijn handdoek los. Naakt genoot ik van de warmte, een zwoele wind voer zachtjes langs mijn billen en borsten, mijn haar danste een beetje in de wind. Ik was nog aardig bruin, en met mijn zwarte haar stond een mooie spier witte bikini wel mooi. Ook deed ik mijn topje maar gewoon aan, je weet niet hoe ze daar hier over denken tenslotte. De zwarte haartjes van mijn heuveltje zag je een beetje erdoorheen. Een geil gevoel. Het topje bedekte niet mijn hele bosten, maar hij ging net over mijn tepels heen. Ze staken mooi uit in de lapjes stof. Op het terrasje op waar net de ober aan kwam lopen met mijn ontbijtje. Even zag ik zijn ogen over mijn lichaam gaan, zijn ogen werden iets groter. Hij wenste me smakelijk eten en liep weer weg. Ik borstelde mijn haar en liep een beetje over het terras. In de verste verte zag ik niemand. Na het ontbijtje gegeten te hebben pakte ik een lig stoel en ging op het strand voor mijn huisje in de zon liggen. Het was bloedheet. Al snel liepen de stroompjes zweet van mijn buik af. Na een paar keer draaien, besloot ik maar eens de zee te gaan ontdekken. Mijn haar in een staart ik liep de zee in. Het was heerlijk verkoelend. De golven waren hoog en wild, heerlijk vond ik het. In de branding bleef ik lekker liggen op mijn rug, af en toe een golf over me heen, precies goed. Maar nog steeds niemand te bekennen. Een zeilbootje ver uit de kust was alles. Met al het zand op mijn lichaam liep ik naar de buiten douche die tegen mijn huisje was aan gemaakt. Ik spoelde me af. Ook het zand in mijn kleine broekje spoelde ik weg. In mijn topje voelde ik ook het zand schuren tegen mijn borsten. Ik maak hem los en spoelde hem uit. Het voelde wel lekker zo zonder mijn borsten waren te mooi om opgesloten te worden. Ik liet het dus maar zo. Druppelend liep terug het terras op. Nam nog een slok jus d’orange en liep naar de slaapkamer. Even in de airco staan. Mijn huid trok samen en ik kreeg kippenvel van top tot teen. Mijn tepels werden keihard. Mijn vingers speelden met de knopjes. Zachtjes kneep ik erin, en een rilling ging door mijn lichaam. Mijn kutje trilde een beetje van genot. Wat een heerlijk begin van een weekje vakantie. Ik ging naakt op bed liggen, een heerlijk groot bed waar ik met mijn armen en benen wijd op kon liggen. Met mijn borsten fier de lucht in viel ik in slaap.
Het was wel vreemd dat ik bijvoorbeeld Theo nog niet had gezien of één van de jongens? Het was toch hij die me hierheen gehaald had. Tenminste daar was ik vanuit gegaan. Het zou vast nog wel gebeuren. Doordat de zon gedraaid was, werd ik wakker met de zon in mijn gezicht. Het was de enige kamer waar een raam en een deur in zat vanwege de airco. Het was verschrikkelijk heet, de airco was uitgevallen. Het zweet liep van mijn buik en de parels stonden op mijn voorhoofd. Met een zwaai gooide ik de deur open om wat lucht te krijgen. Op de tafel buiten op het terras lag een briefje voor me. Dat briefje vroeg me om vanavond om 8 uur in het restaurant te zijn. Dat zal Theo wel zijn, dacht ik zo. Van blijdschap rende ik de zee in, zonder er erg in te hebben dat ik helemaal naakt was. Ik voelde me wellekker eigenlijk zo, er was toch niemand te bekennen. Weer ging ik in de branding liggen, mijn huid voelde de onder langzaam ondergaande zon boven zee. Tegen het licht in zag ik dat mijn haartjes op mijn heuveltje geschoren moesten worden. Het streepje in het midden was mooi maar daarnaast kwamen de stoppeltjes door. Ik deed een beetje mijn benen wijd en de eerste golf sloeg zachtjes tegen mijn kutje aan. Een gevoel wat ik nog niet eerder gevoeld had. Het was een gevoel van vrijheid. Een gevoel van erotisch leven. Alleen het zand wat tussen mijn billen kroop was niet echt lekker. Ik draaide me om, liet mijn benen uit elkaar liggen zodat de zee mijn billen kon spoelen. Golf na golf viel over me heen. Om 8 uur in het restaurant, spookte door mijn hoofd. Maar hoe weet ik nu hoe laat het is. Ik had geen klok, geen mobiel (want die werkt hier toch niet), en ik kon het ook niet aan iemand vragen. Nou ja, ik gokte dan maar wat. Zonder schaamte of preutsheid liep ik richting het huisje. Onder de douche scheerde ik mijn streepje netjes bij. Ik lakte mijn nagels mooi rood, en smeerde me in met body lotion. Een beetje vochtig ging voor de airco staan die het weer deed. Weer kwamen mijn tepels hard naar voor, maar dit keer niet alleen van de kou. Ik was ook wel op gewonden van het idee dat ik zodadelijk Theo zou zien. Ik besloot eens flink uit te pakken met mijn kleding. Mijn haar ging in de wetlook gel. Daar werd het mooi diep zwart van. Een kleine witte string trok ik aan. Er overheen een wit jurkje tot net onder mijn billen. Heerlijk sexy. Hij was. Mijn borsten liet ik vrij zodat mijn tepels mooi door de stof van het jurkje kwamen, je zag een klein beetje de donkere vlekjes zitten. Hoge hakken zou niets worden want het was alleen maar zand wat ik gezien had.
Met mijn sneakers in mijn handen liep ik het strand op richting de palm bomen. Door de bomen heen doemde er een groot houten gebouw op. Prachtig omringd door de mooiste bloemen en planten. Een ober verwelkomde mij en leed me naar een tafel. Het was niet druk, hier en daar wat mensen. Maar de meeste tafels waren leeg. Hier kon ik zien hoe laat het was. Ik was dus een half uur te vroeg. Nou ja daar kom ik ook wel overheen. Het tafeltje waar aan kwam te zitten was een beetje in een nis. Een intiem plekje waar ik naar buiten kon kijken naar het zwembad, wat er ook nog bleek te zijn. In het water was een stelletje, ze waren innig met elkaar omhelsd, de liefde straalde ervan af. Zwaar tongent lieten ze zich vallen en verdwenen onder water. Ik kreeg een heerlijke cocktail van de ober, en begon er via een rietje van te drinken. Hij was heerlijk en niet zo sterk. De jongen in het zwembad tilde het meisje op de rand van het zwembad. De bevestiging dat ze daar dus hier geen moeite mee hadden was er. Hij ging voor haar benen staan in het water en pakte haar heupen vast. Hij liet zijn hoofd plat op haar schoot. Haar handen gingen zwoel door zijn haar heen. Zij liet zich achterover vallen op de grond haar armen lang gestrekt boven haar hoofd, ze had mooie kleine borstjes, die nu tot bijna plat werden. Toch was het een mooie romantisch gezicht. Ze waren echt heel verliefd. Zijn handen schoven voorzichtig onder het broekje ter hoogte van haar heupen. Hij probeerde het broekje wat strakker op te trekken zodat haar lipjes beter zichtbaar werden. Nadat hij haar een kus op haar venus heuveltje gaf kwam ze overeind en fluisterde wat in zijn oor. Omarmt liepen de twee weg. Die zullen veel liefde geen beleven dacht ik. Waarom had ik die liefde niet, natuurlijk ik heb mijn seks wel maar, maar dat was het dan ook. Theo was het dichtste bij, hij was de enige waar ik liefde van kreeg. Al was dat maar af en toe, en eigenlijk puur door seks. Iets in mij vroeg toch wel een beetje nar liefde, gewoon houden van. Iemand waar je ook zonder seks mee op bed kan liggen. Even zwijmelde ik verder over hoe het zou zijn als dat met Theo zou kunnen. Het bankje waar ik op zat begon aardig te plakken aan mijn billen, het was een beetje zweterig aan het worden. Door het korte rokje zit ik met mijn blote billen op het leer. Ik pakte mijn servet en legde die op de bank neer, zo dat zat een stuk lekkerder.
Ik zag op de klok dat het acht uur geworden was. En ja hoor precies op dat moment kwam hij binnen. Roepend ”waar is mijn heerlijke Francien” liep hij richting mij. Een brede glimlach op zijn gezicht aan schouwde hij mij. Hij had rozen voor me mee gebracht. Ik stond op om mijn volledig te tonen aan hem. Ik draaide snel een rondje, mijn jurkje wapperde omhoog zodat hij net even snel mijn billen kon zien. Champagne werd bezorgd en ingeschonken. Hij riep door de zaak heen wat hij wilde eten. Alsof hij in de Mc Donald was. Ik schaamde me een beetje voor zijn gedrag. Hij had zwarte korte broek met een simpel hemdje. Ook niet iets voor een restaurant. We praatte over van hoe ik het tot dan toe gehad had. Heerlijk maar wel alleen zei ik. Hij vertelde me dat hij de hele week bij me zou blijven en dat we na de jaarwisseling weer samen naar huis zouden vliegen. Hij had alleen wel wat zakelijke afspraken Het eten werd geserveerd, een grote visschaal, met een hoop vreemde dingen erop. Druk babbelend begonnen we te eten. De champagne vloeide rijkelijk, ik voelde dat ik een beetje aangeschoten begon te worden. Hij was blij na hard gewerkt te hebben, eindelijk eens de vrouw van zijn dromen voor zich te zien. Hij stond op en gaf me een zoen op mijn voor hoofd. Ik vertelde ook wat ik die dag allemaal gedaan had. Ook dat de ober me gezien had met mijn handdoek open. Ach, je moet je daar niet voor schamen zei hij. Je hebt een prachtig lichaam hoor, dat mag iedereen zien. Hij stond op van tafel en liep naar het personeel van het restaurant. Na wat gemompel kwam hij terug met de ober van die middag achter zich. Hij stelde me aan hem voor, en vroeg hij het mooi vond wat hij gezien had. Met grote ogen zei de ober dat hij het nog niet vergeten was. Ik had een hoofd als een boei natuurlijk. Onder tafel probeerde ik Theo te schoppen, hoe kon hij me nu zo voor aap zetten. Toen de ober weg liep gaf ik Theo een blik van waarom? Hij maakte een gebaar van het maakt niet uit. Hij vertelde dat hij hier al heel lang kwam op vakantie. Hij had hier geïnvesteerd in het ressort. De huisjes op het strand waren gebouwd met zijn geld. Hij kon hier dus wel een potje breken. Het ressort is ook niet zomaar een ressort. Het is een Health centrum. Het staat nergens in de reisbureaus er komen alleen maar mensen die er vanaf weten.
Het was dus toch een paradijs op aarde. Ik voelde een voet langs mijn kuiten wrijven, hij ging steeds hoger, en baande zich een weg tussen mijn dijen. Zijn grote teen kwam tegen mijn kutje aan, er ging een rilling door mijn lichaam. Zijn grote teen was op zoek naar mijn clit. Maar er gebeurde veel, maar het lukte niet. Ik zei hem dat voordat hij verder ging, ik even moest plassen. In de wc trok ik mijn string helemaal uit. Hij bleef een beetje plakken aan mijn lipjes. Ik had dus al aardig wat vocht verloren. Zonder slipje wilde ik het restaurant weer in lopen. Maar waar liet ik het slipje. Nou ja dan maar in de vuilnisbak. Zonde maar ach het is voor een goed doel. Ik ging weer op de zelfde plek zitten tegen over hem. Al vrij snel kwam de voet weer in mijn kruis. De teen voelde dat ik nu geen hindernissen meer had. Grote ogen aan de andere kant van verbazing keken me aan. De teen had zijn doel al vrij snel gevonden, weer een rilling, en ik liet mijn hoofd achterover vallen met mijn ogendicht. Heerlijk was het. Ik ging een beetje onderuit zitten zodat hij er beter bij kon. Zijn teen ging op zoek naar meer, mijn lipjes werden gevonden. Voorzichtig bewoog hij naar binnen. Niet echt heel diep maar wel heel dik. Terwijl hij zijn teen heen en weer bewoog riep hij een ober. Een fles champagne werd besteld. Zachtjes kreunend pakte ik zijn voet tussen mijn benen en duwde hem zo diep mogelijk naar binnen. Hij bewoog zijn teen stevig in me waardoor ik met een harde kreun klaar kwam. Het vocht vloeide uit mijn kutje. Het was een heerlijke ervaring om zo tussen de mensen gevingerd, of eigenlijk geteend te zijn. Na wat bij gekomen te zijn, namen ik een flinke slok van mijn champagne. We babbelden nog wat en namen bestelde een nagerecht. Een grote fruit sorbet, met grote stukken banaan en sinasappel erin. De iris koffie deed ook geen goed aan mijn nuchterheid. Behoorlijk aangeschoten stond ik op, een beetje wiebelend maar het lukte. En ja hoor weer een blunder. Het servet waar ik de hele tijd op gezeten had hing nog tussen mijn billen. Het korte jurkje bleef er een beetje op hangen. Mijn billen waren weer zichtbaar voor het oog van de paar mensen die er waren. Toen ik mijn hand naar achteren zwaaide, merkte ik dat ik meer dronken was als ik dacht. Met mijn andere hand kon ik nog net de tafel vast pakken. Al vrij snel pakte Theo me ondersteunend vast. Arm in arm liepen we het restaurant uit. “Zal ik je maar naar je huisje brengen” zei Theo. Maar ik kon weinig uitbrengen. Ik wilde nog even zitten op het terrasje voor het huisje. Theo zette me neer in de stoel die er stond, Maar al snel viel ik weg. Daarna was het licht voor mijn uit.
De volgende morgen werd ik wakker in mijn bed. Ik lag naakt op bed. Vreemd, ik kan me hier niets meer van herinneren. Het was stil, ik hoorde alleen de zee en de wind rond het huisje. Slaperig stond ik op, de slaapkamer deur was open, en ik keek over het strand zo op de zee. Het was een mooi uitzicht. Een beetje slaapdronken liep ik de huiskamer in. De wind waaide door alles heen. Het was heerlijk die koele wind langs mijn lichaam te voelen. Mijn haar danste in de wind. Even stond ik daar een beetje dromerig, met mijn armen gespreid voor het raam, waar geen raam in zat. Theo was nergens te bekennen. Wel zag ik wat mensen in de verte in het water zwemmen. Maar eigenlijk was het weer net zo stil als gisteren. Ik sloeg een linnen dunne doek om me heen, knoopte hem bovenmijn borsten vast. Het geheel bedekte eigenlijk tot half op mijn billen. Ik liep het terrasje op om even de sfeer buiten te proeven. Nergens was hij te vinden.
Ik ging op een stoel zitten en trok aan het touwtje. Niet veel later stond er een ober voor me, waarbij ik een ontbijtje bestelde. Niet veel later werd het geserveerd voor tweepersonen. En op dat moment, als een adonis kwam hij aan lopen vanuit de zee. Zijn lichaam was nat, zijn hoofd schuddend om het water eruit te halen. Goedemorgen, schone slaapster! riep hij. Druipend gaf hij me een zoen. Hij zag er sexy uit in zijn kleine speedo. Hij trok zijn zwembroek uit en douchte zich onder de buitendouche schoon van het zand. Ach, ja waarom niet, er was toch niemand te zien in de wijde omgeving. Ik gooide hem een handdoek toe om zich af te drogen. Samen begonnen we aan het ontbijtje. Hoe ben ik in mijn bed gekomen”vroeg ik hem. “volgens mijn zat je nog niet eens in je stoel of je viel al in slaap, ik heb je toen in bed gelegd, en ben naar mijn eigen huisje gegaan.” Verder vertelde hij dat hij om zeven uur was opgestaan om te gaan zwemmen in zee. Dat was dus al een 2 uur aan het zwemmen geweest. “Ik heb een stukje verder mijn eigen huisje, zo hebben we allebei onze privatie als we dat willen. Het is het laatste huisje van de rij, voor als je me eventueel zoekt.”
Na het ontbijt stond ik op om mijn tanden te poetsen en mezelf een beetje te fatsoeneren. Terwijl ik weg liep trok Theo aan mijn jurkje waardoor ik naakt verder liep. Bij de deur opening stak nog even mijn blote kontje naar achteren om hem te pesten. De spiegel in de badkamer stond een beetje op een te lage hoogte. Ik kon net mijn hoofd niet helemaal zien. Ik was dus gedwongen om een beetje naar voren te bukken. Leunend op de wasbak, poetste ik mijn tanden. Twee handen pakte mijn billen vast en begonnen ze te masseren. Hij drukte zijn heupen tegen mijn billen aan. Ik voelde zijn slappe lul tegen mijn billen. Zijn handen pakte mijn borsten beet. Zachtjes kneep hij in mijn tepels. Ik ging zo goed en zo kwaad verder met tandenpoetsen. Ik bukte nog iets verder met mijn billen richting hem. Hij knielde achter me en begon met zijn tong mijn billen te likken. Een geil gevoel, zijn handen duwde de billen een beetje uit elkaar. Met zijn vinger aaide hij over mijn poepgaatje, daarna ging hij verder naar de voorkant tussen mijnbenen. Ook zijn tong vond die plek. Kreunend van genot moest ik me goed vast houden aan de w

Aantal keer bekeken: 26835
Waardering: 7.63 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online