Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Een rondje sauna.

U leest om dit moment het verhaal Een rondje sauna gepost door Anno Niem. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: Anno Niem
Gepost op: 2007-10-10

Verhaal:

Een rondje sauna
Voordat ik de eerste keer een sauna bezocht, surfte ik het Internet rond om een idee te krijgen wat me te wachten stond.

Ik had hier en daar al gehoord en gelezen over de weldaad van zo'n rondje sauna. Het werd nogal simpel voorgesteld. Opwarmen in de hut, en nadien afkoelen in de buitenlucht. Het enige dat me tegenstond was het feit dat zo'n sauna doorgaans helemaal naakt wordt genomen.

Het ligt niet in onze opvoeding om ons helemaal naakt tussen andere mensen te begeven. Zeker niet onder vreemden. En in ons belgenlandje is naakt nog veel meer taboe dan in Nederland. Als man ga je dan nog meer gaan vrezen voor fysische reacties waarbij bepaalde lichaamsdelen zich gaan oprichten.

Het Internet biedt een oplossing om op deze vragen een antwoord te geven.

Dat het opzoeken van verhalen rond saunabeleving bevorderlijk zijn om er uiteindelijk één te gaan opzoeken is een fabel. Integendeel, na het lezen van 'ervaringen' zou een mens geen sauna meer binnenstappen. Immers, men zou gaan denken dat in zo'n hut constant orgieën worden georganiseerd. Ik las niets anders dan verhalen van mensen die sauna's opzochten om seksuele avonturen te beleven. Van a tot z werd beschreven hoe mensen 'hete' toestanden beleefden. 'Heet' in de zin van seksuele escapades, wat volgens mij niet echt de bedoeling kan zijn.

Toch heb ik de stap gewaagd, en ben ik een sauna gaan bezoeken in Sunparks.

En ik moet toegeven, de eerste tien minuten waren bijzonder vreemd. Het is onwennig de eerste keer onder een douche te gaan waar vijf vreemden zich helemaal naakt staan te wassen. Onzekerheid over het eigen lichaam en vooral de vrees een erectie te zullen krijgen stellen je niet op het gemak. Maar het went snel. Eéns de handdoek omgeslagen en een saunacabine opgezocht gaat alles vanzelf. Voordat je het weet leg je de handdoek opzij en ga je er bovenop zitten. Wat nu telt is vooral het genieten van de afwisseling tussen hitte en zweten en de afkoeling nadien in open lucht.

Onbewust trek je jezelf helemaal niets meer aan van je naaktzijn, en wandel je volledig naakt in de buitenlucht waarbij je geniet van het dampen van je eigen lichaam.

Sedertdien ben ik veschillende keren teruggegaan naar de sauna. Ook met mijn lieve echtgenote. Zeer zelden hebben we een man gezien die zijn opwinding moeilijk kon verstoppen, maar nooit heb ik gemerkt dat iemand werd lastig gevallen. Erotische toestanden heb ik er nooit gemerkt.

Hopelijk is er af en tot een twijfelaar die door het lezen van dit korte verhaaltje ervan overtuigd raakt in de toekomst eens een sauna te beszoeken!Aantal keer bekeken: 3576
Waardering: 6.00 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2021 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online