Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Een spannende fietstocht met vrienden 2.

U leest om dit moment het verhaal Een spannende fietstocht met vrienden 2 gepost door Rob Jansen. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Rob Jansen
Gepost op: 2009-1-28

Verhaal:

Een spannende fietstocht met vrienden 2
Na dat we enkele minuten gelopen hadden vroeg ik aan Jeanette of ze altijd zo geil was, haar antwoord verbaasde mij gezien haar reputatie. Ze zei namelijk dat ze niet vaak genoeg een harde pik in haar kutje kon hebben , maar dat de meeste jongens het af lieten weten en voortijdig klaar klaarkomen als ze hun pik vast pakte. Je komt zo ook aan de beurt jongen want ik ben nog steeds geil van dat met Hetty en Erik. Bij de gedachte alleen al begon mijn pik weer harder te worden, ik was benieuwd wat er komen ging.

De stoute schoenen aan trekkend legde ik een arm om haar heen zodat ik de zijkant van haar borst kon aanraken, ze kek me aan ging dichter bij me lopen en steekt een hand in mijn broek en knijpt in mijn bil. Als ik zo naar je kruis kijk heb jij er ook wel zin in en te zien aan de bobbel in je broek staat mij iets lekkers te verwachten, je zal er denk ik wel tevreden mee zijn denk ik antwoord ik hierop. Laten we hier de bosjes ingaan zo te zien is er een kleine open plek tussen de bomen met misschien wat gras, terwijl we ons door de struiken een weg banen grijp ze me zachtjes bij mijn ballen het geen er voor zorgt dat mijn pik knetter hard wordt en ik haar terplekke zou willen neuken maar ik hou me in om haar op de open plek terug te pakken.

Als we op de open plek aankomen blijkt deze op het eerste gezicht geheel beschut te liggen zodat we niet zichtbaar zijn van af het pad. Wel vol in de zon en bedekt met mos het geen we beiden wel prettig vinden. Door alle gebeurtenissen begin ik mij wat zekerder te voelen bij haar en omdat ik als eerste op de plek aan kom en haar hand vast heb trek ik haar met een ruk door de laatste struiken en gooi haar zachtjes op de grond. Voor dat zij zich hiervan kan herstellen zit ik al op haar buik en houd ik met een hand haar handen boven haar hoofd vast.
"Zo meisje mij een beetje in mijn ballen knijpen als ik niets terug kan doen he", ja zegt ze lachend ik kon het niet laten ik moest ze even voelen. Dan is het nu mijn beurt en terwijl ik dit zeg knijp ik zachtjes in haar tepels, rotzak kreunt ze en probeert los te komen.

Ik buk voorover en kus haar op de mond dan draait ze haar hoofd opzij nee eerst los laten dan pas kussen klier, Oh gaan we het zo spelen katje, met mijn vrije hand grijp naar achter vol in haar kruis en voel door haar broek heen hoe warm en vochtig ze nog of weer is. Langzaam wrijf ik over haar kruis en ze begint zachtjes te kreunen , je maakt me gek fluistert ze , hierdoor aangespoord begin ik haar broekje los te maken en glijd met mijn hand naar binnen.

Ik voel dat ze een heel dun slipje aan heeft die helemaal doorweekt is van haar sappen trek mijn hand terug en lik aan mijn natte vingers de geur en smaak maken me nog geiler, ik laat haar handen los en sta op om haar broekjes in een beweging van haar heupen af trek hetgeen zij gewillig toe laat. Daar ligt ze dan het meisje van mijn dromen half ontkleed te spelen met haar borsten ,met haar benen wijd zodat ik een goed zicht heb op haar openstaande kutje.

Dan zie ik dat ze haar kutje helemaal kaal geschoren heeft wat mij helemaal wild maakt (was niet normaal in die periode toen zag je merendeels flink behaarde kutjes). Blijf je daar staan of ga je me nog verwennen geile beer van me zegt ze en trekt haar schaamlippen nog verder van elkaar, ik bedenk me geen moment en duik tussen haar dijen en begin haar over al te kussen en likken. Al snel begint ze te kreunen en te kronkelen, als ik dan maar schaamlippen een voor een in mijn mond zuig en er zachtjes aan knabbel drukt ze mijn hoofd strakker op haar kut en kreunt lik me klaar met je tong.

Ik kan mijn dorst wel lessen zoveel sappen stromen er uit haar kutje en als ik dan mijn aandacht op haar gezwollen klit richt is haar grens bereikt drukt ze haar heupen omhoog en komt gillend klaar. Hijgend zakt ze op de grond en met mijn hoofd op haar borsten zucht ze “zo lekker ben ik nog niet eerder klaar gekomen” en streelt dor mijn haar. Mijn eikel doet zeer zo hard is mijn paal die moet nodig zijn kop ergens insteken.

Ik sta op en laat mijn broeken in een keer op mijn enkels vallen. Nu mijn paal de ruimte heeft staat t mijn 18 cm iets fier omhoog met een grote kloppende paarse eikel die glimt van het voorvocht, als Jeanette mijn paal ziet schrikt ze en zegt die kan ik nooit hebben , die is veel te lang en te dik (5 cm ) en die eikel is ook zo groot ( 7cm) maar je maakt me wel geil.

Ze heeft ondertussen de rest van haar kleren uit getrokken en ligt naakt voor me en speelt met haar kutje, nadat ik mijn shirt heb uitgetrokken kniel ik tussen haar benen en til haar heupen iets op. Dan druk ik mijn kloppende eikel tegen haar openstaande kutlippen alleen de aanraking van onze geslachtsdelen laat mij bijna klaarkomen en als ik mijn eikel langzaam tussen de natte lippen druk lijkt hij nog harder en dikker te worden. Als mijn eikel helemaal tussen haar lippen zit rilt van geilheid kijkt me in mijn ogen en zegt”doe je voorzichtig met me, hij zit zo strak dat ik er bijna bang van wordt ik voel hem zelfs kloppen”.

Dan terwijl ik haar recht ik haar ogen kijk druk ik mijn 18 cm langzaam naar binnen . Als ik met mijn eikel een soort ring op het puntje voel , kijk ik haar aan en zeg “wat is dat, kan ik niet dieper?”, dat is mijn baarmoedermond lieverd als je zachtjes door drukt lukt het wel “en geeft me een kus. Langzaam druk ik de laatste 2 cm naar binnen en voel een soort mondje zuigend aan mijn eikel, kreunend fluistert ze in mijn oor “zo diep ben ik nog nooit geneukt, ik laat je nooit meer gaan en neuk me nu zachtjes” en voel haar gevulde kutje knijpen.

Langzaam begin ik mijn kloppende paal uit haar kutje te halen en net zo langzaam er weer in, of ik dat lang volhoud denk ik niet want mijn ballen beginnen te trekken. Dus langzaam voer ik mijn tempo op en even later ligt ik haar wild te neuken , ze heeft haar benen om mijn heupen geslagen om te voorkomen dat ik er uit schiet. Plots begint ze te grommen gooit haar hoofd in haar nek kromt haar rug en drukt mijn met haar hielen helemaal naar binnen zodat mijn eikel weer in haar baarmoeder mond zit en gilt "ik god koooooooommmmm" dit is voor mij ook de druppel en grommend spuit ik mijn zaad in haar zuigende kut. Ze houd mij gevangen met haar benen en met haar kut melkt ze de laatste druppel uit mijn lul.

Dan laat ze me los en ligt helemaal ontspannen te genieten, omdat mijn lul niet helemaal slap geworden is begin ik haar met een half stijve paal haar zachtjes te neuken en terwijl ik voel dat ik met elke stoot het zaad langs mijn paal naar buiten pers. Stop maar even Rob zegt ze zachtjes dan kan ik even bijkomen,het is allemaal zo gevoelig op dit moment. Trouwens weet je zeker dat je nog nooit eerder geneukt hebt want ik was helemaal van de wereld toen ik klaar kwam met die dikke knots in mijn kut. terwijl ze dat zegt knijpt ze zachtjes in mijn paal die hierdoor schokkend overeind komt.

Jezus die is alweer op sterkte zie ik, kom maar dan zal ik je even pijpen kan mijn kut even bijkomen van dat geweld, kijkt tussen haar benen ziet het zaad uit haar kut lopen en mompelt “het is maar goed dat ik aan de pil ben anders had je me zwanger gemaakt met die hoeveelheid zaad”. Ik voelde dat je het in mijn baarmoeder spoot en vond dat heel erg geil, je snapt wel dat die pik van jou mijn prive bezit is geworden dus die mag alleen in mijn kut en in geen enkel andere kut begrepen. Met dat ze dat zegt neemt ze met moeite mijn eikel in haar mond en begint te zuigen, plots horen we takken kraken en geschrokken kijken we rond.

Dan zien we aan de rand van de plek Hetty naakt voorovergebogen tegen een boom staan terwijl Erik haar op z’n hondjes neemt, tussen een paar kreunen door zegt ze, ”we zagen jullie weg gaan en omdat we wisten dat we gezien konden worden zijn we jullie gevolgd en anders hadden we jullie wel gehoord, je orgasme was volgens mij op het pad te hoeren Jeanette” om vervolgens kreunend klaar te komen terwijl Erik voor de 3de keer die middag grommend zijn zak leeg spuit in haar kut.

"Ben je naakt achter ons aangelopen dan?" vraagt Jeanette an Hetty. Dan loopt Hetty ze met haar zaad druipende kut op mij af en zegt:”zo’n grote heb ik ook nog nooit gehad die wil ik ook wel eens even uitproberen Jeanette”, “als je het maar laat Hetty, deze is helemaal van mij!” Al sprekend duwt mij op de grond en laat zich snel over mijn harde paal zakken. Omdat dit erg snel gaat en door de snelheid nog dieper schrikt ze maar dan kreund ze geil ,”oh, rob je eikel zit helemaal in mijn baarmoeder voel jij het ook “.

Ik kan van geilheid alleen maar kreunen, wat is dat een geil gevoel zo’n strakke mond om je eikel terwijl je helemaal in een kut zit met je paal. Dan voel ik dat ze met haar kut masserende bewegingen gaat maken en zegt: “ik wil dat we zo samen klaarkomen terwijl je eikel in mijn baarmoeder zit “ door een beetje heen en weer te bewegen gaat mijn paal in en uit zonder dat de eikel uit de baarmoeder schiet. Door het knijpen van haar kutje begint mijn orgasme zich aan te kondigen en Jeanette voelt dat en roept “ooohh hij wordt nog dikker , oooooohh jaaaaa ik ga klaarkomen” en valt schokkend achterover . Terwijl ik haar nog net kan opvangen spuit ik voor de 2de keer haar kut vol, ik zoen haar op haar gezicht en zeg dat ik van haar hou.

Na 10 minuten staat ze voorzichtig op en glijd mijn slap geworden lul uit haar kut gevolgd door een flinke golf zaad en geil, draait zich om naar Hetty en zegt: “hij is en blijft van mij dus afblijven”, oke zegt Hetty en kijkt tussen de benen van Jeanette. “Meid je kut staat helemaal open en het zaad druipt eruit, hoe wil jij nog naar huis fietsen je kan niet eens op het zadel zitten. Dan kom ik zeker nog een aantal keren voordat we thuis zijn , zegt ze heel rustig. Dan komt ze in mijn arm liggen en samen genieten komen we bij van de neuk beurt, plots voel ik een paar lippen om mijn eikel ik kijk en zie dat Hetty mijn slappe pik in haar mond neemt, deze begint direkt te reageren zachtjes zuigend en likkend pijpt ze mijn pik tot volle sterkte dan laat ze zich er langzaam over heen zakken terwijl Erik spelend met zijn pik toe kijkt. Ik zeg niets kan alleen maar genieten van die hete kut om mijn harde pik langzaam begint ze op en neer te bewegen, en kreund plots "oooh god wat is hij groot ik kom al bijna klaar"

Hierdoor schiet Jeanette omhoog en roept "Hetty vuile geile slet ga van de pik van mijn vriend af. Als ze"op haar knieen naar Hetty beweegt om haar van mij af te duwen grijpt die haar vast en geeft haar een zoen vol op haar mond, van schrikt reageert Jeanette dooor haar mond iets te openen. Een tongzoen volgt, ondertussen gaat Erik op zijn knieen achter Jeanette zitten , pakt haar bij haar heupen en stoot in een keer zijn harde paal in haar druipende kut en begint haar wild te neuken. Eerst zie ik schrik op haar gezicht maar dat veranderd al snel in een geile blik en tewijl ze wild op z’n hondjes geneukt wordt speelt ze met de borsten van Hetty. Dan geef ik aan bij Hetty dat ik van standje wil veranderen plaats haar op haar knieen voor mij en ram mijn volle lengte in een keer naar binnen haar bij haar heupen vast houdend om te zorgen dat ze de volle lengte gaat voelen.

Terwijl ik mijn 18 cm volledig in haar soppende kut ram hoor ik haar vloeken en zeggen dat ze niet wist dat ze zo diep geneukt kon worden, plots voel ik haar kut krampen om mijn harde pik en gillend komt ze klaar. Tijdens haar orgasme drukt ze haar kont naar achter om zoveel mogelijk van mijn pik te voelen en schreeuwt”jaaa neuk me met die geile paal, laat me klaar komen op die harde pik van je, spuit me maar vol met je geil“ dit maakt me zo geil dat ik voor de derde keer die middag een zuigend kutje vol spuit en zeg “hier geile slet je kut vol met zaad en ram keer op keer mijn paal in haar volle kut terwijl mijn ballen tegen haar klit slaan waar door ze nog een keer sidderend klaar komt en zuchtend in elkaar zakt.

Ik wist niet dat ik zoveel zaad kon leveren want toen mijn pik uit haar kut gleed liep er een hele lading zaad uit. Moe geneukt ging ik op de grond liggen en terwijl Jeanette door Erik naar een orgasme geneukt werd likte ze mijn pik schoon maar verder dan een half stijve kwam ik niet. Na dat ze klaar gekomen was viel ze op mij en zuchtte “nu heb ik wel even genoeg gehad en viel in slaap op mijn buik. Na een poosje schrok ik wakker en nadat ik Jeanette gewekt had hebben we ons aangekleed en zijn rustig terug gelopen naar de groep, waarbij wij het nodige commentaar kregen zoals , “jullie waren hier zelfs te horen, ging zeker wel lekker he”. Tijdens de terug reis zag ik aan het gezicht van Jeanette en Hetty dat ze het moeilijk hadden, ik weet zeker dat ze beiden een orgasme gehad hjebben tijdens het fietsen.

In onze woonplaats aangekomen heb ik Jeanette thuis gebracht en omdat ze alleen thuis was zijn we samen naar haar kamer gegaan en heb haar daar nog een paar keer geneukt, ik zou blijven slapen maar dat heb ik weinig gedaan die nacht. Hetty was kort daarna weer vrijgezel en heeft menig keer geprobeerd om mij in bed te krijgen maar Jeanette wist dat steeds te voorkomen en de reden was dat ze alle andere pikkies te klein vond nadat ze die van mij gevoeld had.

Ik heb een langere tijd een relatie gehad met Jeanette tot ik voor mijn werk alleen de weekeinden nog maar thuis was, heeft ze het uitgemaakt omdat ze niet zo lang zonder sex kon. Kort daarna ben ik verhuisd voor mijn werk en heb ik beide dames nooit meer gezien

Aantal keer bekeken: 15972
Waardering: 7.32 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online