Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Een te volle trein.

U leest om dit moment het verhaal Een te volle trein gepost door Xander. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Xander
Gepost op: 2009-3-13

Verhaal:

Een te volle trein
Het was vrijdagmiddag en ik was onderweg van mijn werk naar huis. Zoals gewoonlijk stap ik in de trein voor een rit van ruim een uur. Ik vind het altijd wel lang, maar het is een rustige trein, dus ik kan bijna altijd wel werken of slapen.

Toen ik bij de trein aankwam zag ik dat hij deze keer erg vol zat. Ik had geen idee waarom, maar er was bijna geen zitplek meer over. Na een drietal coupes te zijn doorgelopen gaaf ik de hoop op een fatsoenlijke stoel op en besloot mijn heil op het balkon te zoeken. Bij het eerste de beste lege klapstoel stopte ik, zette mijn tas neer en klapte het stoeltje neer waarna ik er op ging zitten. Ik pakte een boek en begon te lezen.

Ondertussen liep de trein steeds voller en voller. Ook op het balkon kwamen steeds meer mensen staan. Wat is er aan de hand? Ik had geen idee. Misschien omdat het ergens bijna vakantie was of een andere trein die uitgevallen was. In iedergeval was het druk. Ik keek op mijn horloge en zag dat het bijna tijd was om te gaan rijden. Ik hoopte dat het bij deze mensen zou blijven, dan was het nog wel te doen, maar ik was nog niet uitgedacht of er kwamen ineens allemaal meiden de trein in gestoven. Luid pratend en hijgend zochtend ze een plek. Om mij heen was nog ruimte, daar stond nog niemand en dat zagen de meiden, vijf in totaal, ook. Dus kwamen ze om me heen staan en was ik volledig van de buitenwereld afgesloten. Ik kon nog net langs een heen het raampje van de deur zien en naar buiten kijken, maar in de trein zag ik niets dan vijf meiden. Het waren overduidelijk zwaar gerefomeerde meiden, want ze droegen allemaal rokken met panty’s of kousen. In tegenstelling tot veel anderen hadden zij echter wel aandacht aan hun uiterlijk besteed en ze waren zowaar niet onaardig om te zien. Helaas was er door de kleding weinig te maken van het geen er onder zat.

Net op het moment dat het fluitje klonk schoten er nog een aantal mensen naar binnen. Ik zag ze niet, maar hoorde ze wel en merkte dat de meiden dichter tegen elkaar en mij aan gingen staan. Omdat ik zat en zij stonden zat ik precies tegen rokjes aan te kijken. En stond er pal naast me en de anderen stonden daarom om heen. Ik keek naar het rokje naast me en de benen die er onder vandaan kwamen. Het was gelukkig geen lange rok, maar eentje die tot ruim boven haar knieeen uit kwam, waardoor ik goed zicht had op haar benen. Net onder haar knie stopten de kousen die ze aan had en daar boven zag ik haar blote huid. Ik keek even naar boven en net op dat moment kijkt een uiterst lief snoetje neer op bij. Onze ogen vinden elkaar en ze glimlacht naar me. Ik ijk direct weer voor me, naar de andere meiden, maar wordt afgeleid door been die nog dichter bij me komt staan. Mogelijk zoekt ze houvast in deze wiebelige trein, maar feit is dat ik de blote huid van haar been nu zo’n beetje tegen me aan heb staan.
Om haar meer ruimte te geven haal ik mij tas weg en schuif deze onder mijn stoel. Ik kijk haar en ze reageerd dankbaar waarna ze dichter tegen me aanschuift. Langzaam krijg ik het warm, want haar been staat tegen me aan en als ik mijn hoofd iets kantel kan ik haar billen als kussen gebruiken. De andere meiden kijken wel regelmatige naar me, maar merken niets van wat hier gebeurd. Wel staan ze onderling te praten en fluisteren.

Ik besluit de stoute schoenen aan te doen en probeer iets uit mijn tas, onder mijn stoel te halen. Bijna opzichte schuif ik mijn hand langs haar kousen, maar ze reageerd daar niet al te veel op. Als ik een pen uit mijn tas heb gehaald laat ik mijn hand weer langs haar been glijden en nu kijkt ze me wel aan. Ik kijk haar aan, klop met mijn hand op de binnen kant van haar blote bovenbeen en zeg zacht ‘sorry hoor’, maar laat net iets langer mijn hand rusten op haar been.
Ze kijkt me met een lieve blik aan, ze slikt en fluisterd: ‘geeft niet hoor’. We blijven elkaar aan kijken terwijl ik mijn hand nog steeds op haar been heb. Mijn hart klopt van spanning, maar ik besluit nog verder te gaan en schuif mijn hand over haar dij naar boven. Ze protesteerd helemaal niet, maar zet haar andere been net iets verder weg zodat er meer ruimte ontstaat. Een vrijbrief! Om niet verder op te vallen kijk ik schijnheilig voor me uit en schuif mijn hand verder onder haar rok en voel tot mijn stomme verbazing de wamte en het vocht van een natte poes. Ze heeft helemaal niets aan onder deze degelijke rok. Wat gaat er achter de facade schuil? Volgens mij een hele geile meid.
Ik wrijf met mijn handen over haar kut en laat een vinger tussen haar schaamlippen glijden. Als ik naar haar kijk staat ze gewoon te praten met haar vriendinnen. Ik hoor niet waar ze het overhebben, maar ze staat gewoon te kletsen met haar vriendinnen terwijl ze door een wildvreemde gevingerd wordt. Onvoorstelbaar wat een geile doos. Ik steek nu twee vingers diep in haar een er gaat een lichte schok door haar lijf. Ik begin op en neer te pompen en hoor nu overduidelijk de soppende geluiden van haar natte kut. Zouden de anderen dat ook horen?
Ik kijk naar boven en zie tot mijn grote schrik dat alle meiden mijn bewegingen nauwlettend volgen. Ik kijk naar de meid die ik aan het vingeren ben en die kijkt me gelukzaliglachend aan. De andere meiden staan ook met een goedkeurende blik te kijken. Ik krijge een hoofd al een pioen. De meid recht tegen over streelt meet haar hand over haar rok, precies over haar schaamstreek, allemaal kijken ze me verlekkerd aan. Wat is dit? Deze meiden zijn allemaal zo geil als wat en ik zit er midden in, wat nu?

Die vraag blijft niet lang beantwoord. De andere vier meiden gaan nog dichter tegen alkaar aan staan zodat er een soort scherm onstaat. Door hun lange rokken ben ik volledig afgeschermd van de rest van de trein. Terwijl ik de andere meid vinger draait ze zich naar mij toe en trekt haar rok omhoog. Ze zet een been over mij heen met de hak op de rand van mijn stoeltje. Hierdoor kijk ik recht in haar zeiknatte, wijdopenstaande kut. Het vocht glinsterd tussen haar schaamlippen. Meer heb ik niet nodig. Ik begin dit geile doosje als een bezetende te likken. Met lange halen haal ik mijn tong door haar doos, om vervolgens rondjes te draaien om haar klitje. Het lichaam van haar beweegt en schokt en naarmate ik verder ga hoor ik haar steeds meer ingehouden zuchten. Terwijl ik haar klitje lik steek ik weer twee vingers bij haar naar binnen en pomp haar naar een enorm hoogte punt. Ze houd haar lippen stijf op elkaar, kreunt en zucht ingehouden tot ik haar lichaam voel schokken onder mijn behandeling. Tegelijk voel ik vocht uit haar kut stromen wat ik zoveel mogelijk op lik.

Ze kijkt me tevreden aan, haalt haar been terug en laat haar rok weer zakken. Ze fatsoeneerd zich een beetje en ruilt vervolgens van plek met de vriendin die achter haar stond. Ik kijk omhoog en zie dat dat ook een niet onderaardig uitziende meid is, maar veel zou ik daar niet van te zien krijgen, want ook zij trekt haar rok omhoog en pland haat veor over me heen op het stoeltje. Weer een natte, geschoren kut. Langzaam realiseer ik me dat ik waarschijnlijk alle vijf te zien krijg. Kennelijk vond ze me iets te lang nadenken want zonder enige gene trekt ze mijn hoofd tegen haar kut aan. Ik voel haar warmte en proef haar vocht als ik met mij tong haar schaamlippen lik. Met mijn handen trek ik de schaamlippen uit elkaar en steek mijn tong diep in haar. Haar smaak is verrukkelijk, heerlijk zoet. Met lange halen steek ik mijn tong diep bij haar naar binnen en tegelijk stimuleer ik haar klitje met mijn vinger. Met mijn ander pak ik haar billen, zodat ik haar hele onderlijf in een houtgreep heb. Snel draai ik de rollen nu om en lik met mijn tong rondjes om haar klitje en met mijn vingers pomp ik diep in haar kut. Steeds sneller en met lange haal pomp ik in haar kut, totdat ik haar lijf vol trillen. Ik hou haar muur vast zodat ze niet weg kan en voor tegelijk het tempo nog verder op. Boven me hoor ik ingehouden kreetjes en kreuntjes, maar stoppen doe ik niet. Ook haar vocht wil ik drinken. Lang duurt dat niet meer, want na nog een aantl schok beweging voel ik haar lichaam ontspannen en voel ik het vocht mijn mond in lopen. Ook zij stapt direct terug en fatsoeneerd haar kleding.
Ze doet een stap naar achteren en wisseld met de meid die al eerder over haar schaamstreek streelde. Ze komt voor me staan, zet een been naast me en de andere over mee heen. Het laatste stuk van haar rok trekt ze omhoog en ook hier zie ik weer een natte en kale kut, de derde.
Na haar op een zelfde manier naar een hoogtepunt gebeft en gelikt te hebben, volgend de nummer vier en vijf ook. Ik heb geen idee of anderen de wisseltrucs hebben opgemerkt, maar alle vijf de kutjes heb kunnen proeven. Geen slechte invulling van een lange trein reis lijkt me.
Ik merk dat ze staan te overleggen. Ze kijken op hun horloge, kijken nog eens de trein in, fluisteren en giechelen wat. Ik heb geen idee wat ze doen, maar ze wijzen afwisselend na elkaar. Uiteindelijk lijken ze er uit te zijn. Ik heb geen idee, waaruit, maar daar kom ik snel achter. Het meisje wat ik als eerste vingerde lijkt van de anderen de hoofdprijs te mogen ophalen. Ze komt weer voor me staan, buigt voor over, zoent me vol op mijn lippen en doet tegelijk mijn rits naar beneden. Ze schuift mn boxershort ook naar beneden en haald mijn keiharde, beknelde lul te voorschijn. Kennelijk hebben ze beloten mij van mijn volle zak te verlossen en me leeg te pijpen. Maar niets blijkt minder waar. Zodra ze mijn lul in volle glorie uit mijn broek heeft geholpen draait ze zich om, tilt haar rok weer op en laat zich achterover zakken. Ik voel hoe haar schaamlippen tegen mijn eikel aan drukken. Dan laat ze zich met haar volle gewicht over mijn lul zakken en begint me te berijden. Z

Ze is net begonnen als de machinist van de trein omroept dat we het volgende station bijna binnenrijden. Dit spoort haar aan om haar tempo te verhogen. Ik voel hoe mijn lul steelds haar warme, natte grotje in en uitschuift, wat de druk in mijn lul enorm opvoerd. Na een tijdeje weet ik niet mee hoe ik het heb, maar ze blijft door rijden. Als een wilde ramt ze op in. Ik voel haar dans om mijn schoot, en zie haar lange haren dijnen als ze zich over mijn lul op en neer rijd. Plotseling voel ik dat een orgamse niet meer is tegen te houden. Met harde stralen spuit ik haar kut helemaal vol.
Ze blijft nog even over mijn harde lul zitten, kennelijk om te genieten van het gevuld zijn. Daarna staat ze op. Van een andere vriendin krijgt ze een doek, waarmee ze haar onderkant schoonmaakt.
Ik voel de trein afremmen en berg snel mijn lul op en doe mijn broek weer dicht. Als de deuren open gaan lopen de meiden zonder om te kijken de trein uit en laten bij verbouwereerd achter. Het grootste deel van het balkon stroomt leeg, maar een aantal mensen blijven staan. Een enkeling van hen kijkt me met een vreemde blik aan. Zouden ze iets vermoeden of gemerkt hebben? Ik weet het niet, het interesseerd me ook niet. Ik heb in een trein, binnen drie kwartier, vijf kutjes gebeft, gelikt, gevingerd en naar een hoogtepunte gebracht en ben vervolgens bereden door een van deze kutjes, die ik ook heerlijk heb mogen volspuiten. Een perfecte treinreis. De trein is zo gek nog niet…


Aantal keer bekeken: 30316
Waardering: 8.09 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online