Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Een vroege ontmaagding.

U leest om dit moment het verhaal Een vroege ontmaagding gepost door Dick van Dijk. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Dick van Dijk
Gepost op: 2005-7-12

Verhaal:

Een vroege ontmaagding
Bewerkt naar mijn dagboek 14-08-1963
Gerda was een lekkere jonge meid en sinds een jaar mijn eerste echte liefde van nog net geen zestien jaar oud.
Ze hoopte dat ik mijn belofte zou nakomen als ze zondag 8 augustus zestien zou worden.
Gerda was net als ik ongeveer 1m 70 lang, had lang krullend ponygeknipt blond haar en was ongetwijfeld een knappe verschijning met wat kleine sproetjes in haar gezicht.
Haar slanke lijf was nog maar net gezegend met een paar kleine A - borstjes en ze was ontegenzeggelijk ongelofelijk lief en ook heel naïef. Daarnaast droeg ze ook nog een bril, die heel goed bij haar gezicht paste en haar tot een soort ouderwetse Duitse pop maakte. Ik was toen al achttien en had haar drie jaar terug op stijldansen ontmoet en sinds twee jaar was ik ook haar vaste danspartner in het Zuid – Amerikaans. We zouden binnen afzienbare tijd voor goud gaan.
Al een jaar hadden we inmiddels ook verkering en ze kwam ook al regelmatig bij mij thuis.
Mijn ouders vonden haar al direct een blitse meid. Haar moeder was al tien jaar weduwe en in feite had ze haar dochter nauwelijks iets van seksuele voorlichting meegegeven. Ook had ze nog nooit een naakte vent live gezien, zodat ze nog een heuse echte maagd was. Al een jaar had ik haar dus al regelmatig op de buddyseat van mijn Puch Skyrider vervoerd. Voor - en na een avondje stappen of dansen zaten we dus met onze lichamen heel dicht en fijn tegen elkaar aan en hield ze haar armen heerlijk om mij heen geslagen. Het was duidelijk, dat ze dan van mijn warmte en liefde genoot. En ik deed daarbij met een ultra stijve in mijn broek dus niet voor haar onder. Ze moet hem meerdere malen gevoeld hebben, maar ze kneep er nooit in of durfde het misschien niet.
Ik moest elke keer aan haar moeder beloven, dat ik goed op haar zou passen en dat ik vooral geen gekke dingen zou doen met haar. Zo ging dat in die tijd.
Ze woonde met haar moeder, die eigenaresse van een drukkerij was, op een bovenhuis boven de zaak. In het begin mocht ik in feite nog nauwelijks aan haar komen. Voorzichtig werd er alleen bij het afscheid nemen in de hal beneden, staande naast mijn brommer gekust (zonder tongen) en een beetje dicht tegen elkaar aangestaan, waarbij we met de jassen uit, maar wel met de andere kleren aan strelende bewegingen, over elkanders ruggen maakten. Ik moest er heel erg aan wennen, want met de verkenningen van mijn eerdere jeugdvriendinnen ging ik voorheen al heel wat verder. Maar Gerda was special! En ik vond het ook wel goed zo; misschien voelde ik wel instinctief aan, dat dit meisje, dat voor het eerst verliefd op een jongen was geworden, heel voorzichtig voorbereid moest worden op een seksuele ontdekkingsreis en ik vond dat zelf eigenlijk ook wel best spannend.
Na een maand vond ik, dat ik wel even wat verder kon gaan en dwaalden mijn strelingen daar in die hal naar de achterkant van haar behaatje. Toen ze er niet echt op reageerde, maakte ik met mijn duim en wijsvinger door haar blouse heen “per ongeluk� de sluiting los . Na haar zachte oopsss, besloot ik wat verder te gaan, en deed ik van achteren haar truitje omhoog, onder het mom het gevalletje weer vast te willen maken, maar ze fluisterde, dat ze het wel lekker vond en ik daarboven maar wat meer moest ondernemen. Die avond gebeurde er voor haar erg veel. Ik deed vervolgens mijn handen naar voren, duwde de behacupjes naar boven en omsloot daaronder haar nog prille borstjes met de twee kleine harde pukkeltjes met allebei mijn volle handen en duwde tegelijkertijd mijn ene been tussen haar liezen om haar goed te laten voelen, dat er beneden bij mij ook iets aan de hand was. Ze moet mijn toen al hele grote stijve pik, erg goed gevoeld hebben, want ze verstijfde even, maar ontspande zich direct weer, toen ik in het pikkedonker daar haar blouseknoopjes losmaakte en die blouse daarna ook uit deed en tegelijk haar afglijdende beha opving en over het hoge stuur van de brommer hing. Direct deed ze haar blouse weer aan, maar hield wel de knoopjes los. Ik boog me naar voren om de nu alleen voor mij bereikbare tietjes in de mond te nemen en erop te gaan sabbelen. Het ontlokte haar eerst een fluistering om niet zo gek te doen, maar alras ging het naar een hhhoooommmmm van genot en stamelde ze, dat ze niet gedacht had, dat dit zo lekker kon zijn. Toen haar moeder van boven riep, waar ze bleef, knoopte ze haastig haar blouse weer dicht en voegde me toe, dat dit “avontuurtje� onder ons moest blijven en ik haar beha nu ook maar mee moest nemen en bewaren; zo’n angst voor ontdekking vertoonde ze toen.
U als lezer zult begrijpen, dat ik die week erna dit kleinood in mijn kast thuis veilig heb opgeborgen, in intieme momenten heb gekoesterd, alsof ik Gerda in mijn armen had en regelmatig tegen mijn neus heb gehouden, mijzelf voorhoudend, dat de geur, die ik opsnoof, dus de tieten van mijn geliefde waren. Ik heb het kleine behaatje nog steeds, want ik heb hem nooit meer teruggegeven.
De maanden erna zijn we in die donkere hal telkens een stapje verder gegaan. De keer erop had ze stiekem geen beha naar dansles aangedaan, zodat ze de hele avond haar tepels tegen me aan had kunnen drukken. Die avond laat is ze mijn knoopjes los gaan maken en onder mijn overhemd gaan strelen en voelde ze voor het eerst een mannenborst met kriebelend haar erop. Ook mijn tepels werden dus een lijdend voorwerp en ik bespeurde wat voorzichtige grotere prikkels bij elkaar, toen zij en ik met opgestroopte bovenkleding onze naakte bovenlijven en tepels tegen elkaar aan lieten komen. De keer erna durfde ik met mijn hand onder haar lange rokken te gaan en deze omhoog te doen. Ik voelde eerst twee fantastisch voelende blote benen, die naar boven toe uiteindelijk eindigden in een de bekende wulpse ronding, waarover heen een stevige, maar in onze ogen nu erg ouderwets aandoende onderbroek zat geschoven, die op diezelfde plek ook een beetje vochtig was, hetgeen een mengeling moest zijn van het laatste plasje, dat ze even daarvoor op de dansschool had moeten doen en wat spontaan lekkend kutsap. Ze maakte een kronkeling van ultiem beginnend genot, hetgeen ze mij ook duidelijk in de oren fluisterde en ook liet merken met een aaahhhh. Ze fluisterde, dat dit wel heel erg lekker voelde en dat ik nu nog even verder moest gaan.
Voorzichtig liet ik de rok weer omlaag vallen en begon de zijsluiting van haar lange petticoat met rok los te maken, waardoor het kledingstuk onder haar ingehouden adem zachtjes langs haar benen naar beneden zoefde. Ik ging achter haar staan. Zo kon ik met mijn linkerhand haar borst strelen en voorzichtig mijn rechterhand direct onder haar navel in haar broekje steken en vervolgens voelde ik voor het eerst haar nog warme glooiende onderbuik. Toen ik wat verder ging, bereikte ik haar venusheuvel, die al behoorlijk weelderig begroeid bleek met krullend schaamhaar. Het was heerlijk om er doorheen te kroelen, om vervolgens bij een zweterig poesje te komen, aan welke bovenkant ik een klein snel harder wordend knopje voelde groeien.
Gerda spon bijna van zaligheid. Voor het eerst was er nu iemand anders haar kutje aan het bewerken. Jazeker, tijdens het douchen was het altijd al fijn geweest, als ze met de washand haar klitje intensief raakte, maar dit was natuurlijk wel heel speciaal. Dit gevoel had ze echt nog nooit meegemaakt; zeker nu iemand van het andere geslacht, haar liefde nota bene, zich er mee bemoeide. Ik wist, dat ik bij aan de bovenkant van haar spleetje was aangekomen en voorzichtig liet ik tegelijk mijn grote – en wijsvinger er zachtjes in glijden. Ik voelde dat er hier al een flink ballet aan de gang was; zo nat was het er. Ze beëindigde mijn behandeling met een ingetogen aaaahhhh. Toen haar moeder riep, dat het tijd was, schrok ze weer even en deed alle kleren snel weer op orde en we spraken de week erna af bij mij thuis eens iets meer uit te proberen. Ik kon mijn handen niet meer wassen en pakte mijn brommer om naar huis te gaan. Buiten merkte ik, dat aan mijn vingers van mijn rechterhand een veel scherpere doordringender lucht kleefde, dan ik ooit bij meisjes had geroken, maar ik vond het toch een best aangename lucht, wetende, dat dit de echte ultieme geile lucht van Gerda’s kut was. Thuisgekomen zag ik, dat mijn hand wat roodachtig was. Blijkbaar had ze ook een beetje gemenstrueerd.

Ik nam me voor haar die volgende week eens alle voorlichting geven, die ik uit ervaring wist en ook alles van mij laten zien bij mij thuis, aangezien mijn ouders mij voor het eerst een weekend lang thuis zouden laten. Haar moeder vertelden we die volgende zaterdag, dat we met een groep tot de late avond met een kampvuur op het Bloemendaalse strand zouden zitten. Ik werkte er als student namelijk toen regelmatig als strandwacht. Ze kon het blijkbaar maar matig waarderen.
Bij mij thuis bemerkte ik, toen ik haar op mijn kamer dit keer helemaal naakt had uitgekleed, dat er een klein koordje uit haar kutje hing. Zachtjes verwijderde ik de tampon, waarop ze zei, dat ze die week behoorlijk last van menstruatie had gehad en haar kut nog behoorlijk gevoelig was. Ze vertelde ook, dat ze wist wat het betekende en dat we behoorlijk op moesten passen en dat beloofde ik haar dan ook plechtig.
Mijn piemel had vanaf mijn ontwaken al de hele ochtend behoorlijk stijf in mijn broek gezeten. Het zou dan ook een hele speciale dag gaan worden. Eindelijk zou ik haar eens in het volledige daglicht gaan zien en ook nog eens helemaal naakt. Eindelijk zou ze nu ook mijn uitrusting eens gaan ontdekken; iets wat ze altijd tot dusver steeds van zich had afgeschoven. Misschien was ze er tot nu toe wel bang voor geweest of had moeders haar er wel steeds voor weten te waarschuwen!
Hetgeen ik eerder al had vermoed en ook al had gevoeld in die donkere hal, was volledig waar. Het was een heerlijke meid, waarvan de borsten inmiddels waren toegenomen tot bijna cup B. Tot mijn verrassing liet ook mijn dame zich niet meer onbetuigd en nam zelf het tweede initiatief.
Nadat ze mijn overhemd had losgeknoopt en uitgedaan en mijn leren broeksriem had losgemaakt, gleed mijn spijkerbroek niet direct naar beneden. Ze moest wat medewerking verlenen, aangezien mijn lul, te stijf stond, om dat direct toe te staan.
Even kwam haar hand tegen mijn stijf gespannen onderbroek, toen ze op een beetje onbeholpen manier mijn broek naar beneden wilde doen. De reactie was zodanig, dat ze er een weinig van achteruitdeinsde, want met gezwinde spoed wist mijn sexappel door de ouderwetse onderbroekgulp naar buiten te springen. Met open mond keek ze naar mijn toen al behoorlijk uit de kluiten gewassen (kloten gewassen) neukapparaat. Dit had ze dus nog nooit gezien. Ik stelde haar gerust en vertelde haar, dat ze zeker vandaag niets hoefde te vrezen, aangezien ik nu alles van haar wilde zien en zij dus nu alles van mij zou mogen zien. Daarna deed ik mijn onderbroek helemaal uit, zodat wij nu allebei als Adam en Eva voor elkaar stonden. Fier stond mijn pik kaarsrecht overeind tot voorbij mijn navel en schuurde precies tot in haar schaamhaar, hetgeen een lekker gevoel bleek te zijn voor ons beiden. We zijn toen op mijn bed gaan zitten.
Ik heb haar toen echt ook alles wat ik wist over sex uitgelegd. Onder het bekijken van haar kut, wees en voelde ik aan alles, wat ze had; haar gevoelsklitje, dat ze al zo goed beleefd had met mij, haar plasgaatje, haar alweer drijfnatte en heerlijk scherp ruikende vaginaopening, waarin ongetwijfeld nog een maagdenvlies moest zitten, haar buitenste – en binnenste schaamlippen, het waarom van kutsappen, hoe je in elkaar kunt komen in verschillende standjes, kortom alles. Daarna ben ik haar van mijn piemel gaan vertellen. Ik liet haar mijn penis betasten en vertelde alles over hetgeen ze bij mij zag en voelde. Over mijn voorhuid met het trekspiertje aan de achterkant, het stijf worden van een lid door een sterke lange ader, die volloopt met bloed langs de gehele lengte, dat eigenlijk net zo iets is als het stijf worden van een klit en de tepels bij een vrouw, zoals zij, alleen hier op deze manier, nodig om in haar schede te kunnen binnendringen voor een eventuele bevruchting, dat neuken heet; de paarse eikel met de twee erg gevoelige koontjes, die hetzelfde bij een man teweegbrengen, als bij een vrouwenklit, het pisgaatje en mijn gevoelspapillen, die als een langwerpige streep langs de complete eikel lopen en die bij een man ook direct signalen afgeven bij aanraking. Ik legde haar uit, hoe ik met deze gegevens mijn pik op peil hield door er regelmatig mee op verschillende manieren te masturberen en dat ik het bij voorkeur deed, nadat ik van haar huis op mijn brommer was thuisgekomen en ook op andere tijden op een rustige plaats, als ik alleen maar aan haar kon denken. Ik vertelde, dat ze als vrouw ook kon masturberen met haar vingers en liet haar ook een fikse dildo met batterij zien, die ik die week nog stiekem had gekocht in een sexshop in de stad. Ze mocht hem van me houden. Vervolgens heb ik haar die middag voor het eerst zo flink gevingerd, dat ze voor het eerst in haar leven stevig jeukend en kreunend klaar kwam. Het was zo’n eerste erotische en impact makende belevenis voor Gerda, dat ik haar door aan haar tieten en klit te zuigen nog een keer tot een klein prettig soort orgasme kon brengen.
Toen ze mij probeerde aftrekken, ben ik op haar gaan zitten, terwijl ik haar wel moest verzekeren, dat er daar geen vroegtijdige baby’s van konden ontstaan. Ze hoefde echter weinig meer te doen, want na enkele halen met nog wat onhandige handbewegingen van haar vingers langs mijn kootjes spoot mijn spermavoorraad met een schreeuw van mij op volle kracht uit mijn opengesperde pisgaatje over haar borsten en gezicht. Het vele geil droop over haar heen, maar het scheen haar niet te deren, want ze had het ritme te pakken gekregen en bleef gewoon doorgaan met pijpen, totdat ik weer een nieuw orgasme voelde opkomen en haar nogmaals op een gereduceerde hoeveelheid gum trakteerde. Ze likte onder een mmmmmmm, lekker! mijn zaad , dat ook om haar mond heen zat een weinig weg en ik moest haar nogmaals verzekeren, dat dit allemaal beslist geen kwaad kon.
Vervolgens douchten we lekker samen. Zo stonden we daarna nog even bloot nagenietend tegen elkaar aan te rijen en besloten alsnog naar het strand te gaan, nadat we afgesproken hadden elkaar vanaf nu regelmatig klaar te zullen maken.
Toen haar moeder na jaren weduwe te zijn geweest een vriend kreeg en ze tot mijn verbazing ons zomaar met een knipoog enkele korte weekeindjes alleen thuis liet, hebben we dat inderdaad ook veel kunnen doen. Één ding bleef Gerda echter intrigeren: haar verlangen om het eens een keer echt te doen en dat liet ze me regelmatig weten ook. Maar ik vertelde haar telkens, dat ze dat pas van mij zou krijgen als ze minstens zestien zou zijn geworden.

Ik had haar dus op het moment van haar 16e verjaardag behalve het gangbare, eigenlijk min of meer een tweede erg speciaal cadeau beloofd.
Gerda wist natuurlijk eigenlijk dus al geruime tijd wat het zou zijn. Ze verwachtte half en half al dat het ontmaagden wel zou gebeuren als ze jarig zou zijn geweest en had er dan ook al tijdig de pil voor ingenomen. En ze verwachtte er dus ook heel veel van.
Eindelijk zou ze ontmaagd en vrouw worden.
Het leek wel of de dagen voor haar voorbij kropen tot het eindelijk zover was dat ze 16 werd.

De week na het feest was haar moeder vanaf zaterdagavond weer een klein weekeind weg en waren ook mijn ouders toevallig weer eens een groot weekeind met de caravan op stap en haalde ik haar dus zaterdagmorgen thuis af. Onderweg naar mijn thuis merkte ik dat ze waarschijnlijk al wist, dat ze die zaterdag haar tweede cadeau van mij zou krijgen. Ik had Gerda bij het vertrek al geplaagd met te zeggen, of ze wel wist wat we vandaag gingen doen? Ze kneep me rijdend op de brommer dan ook direct speels in mijn lul en antwoordde spontaan met een : “Dat weet ik wel bijna zeker want anders waren we wel bij ons. Ik ben heus nog niet vergeten wel je mij beloofd hebt.� Nog maar amper hadden we de deur van mijn ouderlijk huis dichtgedaan of Gerda begon al de knoopjes van haar blouse los te maken om zich ervan te ontdoen. "Schiet op, want ik heb haast", zei ze. "Ja dat zie ik" grijnsde ik.
Er zat dus niets anders voor mij op dan ook maar uit de kleren te gaan. "Waar wenst de dame op haar verjaardag ontmaagd te worden" vroeg ik terloops. "Dat maakt mij niets uit" mompelde mijn al helmaal opgegeilde Gerda. "Als het nu maar eens gebeurt". In no – time stond ze poedelnaakt in de gang voor me. Ik liet ogenschijnlijk rustig, maar wel een tikkeltje wellustig mijn blikken over haar lichaam gaan. Gerda had haar ogen gesloten, de mond een weinig geopend. Haar blonde krullen lagen als een krans om haar gelaat. Ze had nu een onrustig op en neer gaande kleine boezem met twee omhoog wijzende lichtbruine tepels. Haar smalle taille en haar zacht glooiende venusheuveltje gingen over in een zalig en begeerlijk kutje. Ze had haar krullende schaamhaartjes heel kort genipt en schijnbaar haar schaamstreek speciaal voor de komende gebeurtenis optimaal voorbereid. Ik moet zeggen; het stond haar fantastisch en deed haar lichtelijk openstaande en reeds geil glimmende spleetje goed uitkomen.
Het deed mij al snel even opgewonden raken als zij en het bezorgde mij zo’n verschrikkelijk stijve penis, dat het me zelfs pijn deed. Ik was nog steeds geheel aangekleed, nam haar op in mijn armen en droeg mijn poedelnaakte bruid de kamer binnen en legde haar op de zitbank. Ik deed haar dijen wat uiteen, maar haar kutje bleef in deze pose nog wat verborgen achter haar venusheuvel met het kort geknipte blonde krullende haar. Ik legde mijn handen op haar dijen
en begon van daar uit met een opwindende streelpartij. Heel teder beroerde ik haar witte satijnzachte huid. Mijn handen gingen vervolgens naar boven tot ze haar weer fraaier geworden borsten met de opstaande kleine tepeltjes hadden bereikt. Gerda raakte er steeds opgewondener van en daarom liet ik mijn handen langzaam over haar lichaam naar beneden gaan, tot ik bij het schaamhaar aankwam. Eer ik de nu hevig ruikende en geile warmte uitstralende onderste spleet zou bereiken streelde ik eerst haar nog steeds vrij kleine, doch erg harde klitje. Onder mijn strelende en plagende vingers voelde ik, dat haar lichaam ging kronkelen en ongeduldig begon te worden. Ze begon meer en meer met haar heupen te draaien en haar hijgende ademhaling zei mij dat het tijd begon te worden om haar grotje eens onderhanden te nemen. Ik deed het behoedzaam en teder en vergat niet daarbij gelijktijdig haar kittelaartje stevig te bewerken. Soms drukte ik wat harder, hetgeen meteen een hevige reactie bij het meisje veroorzaakte. "OOaaaah, gooaaa dooor jaaa" hijgde ze met een van wellust verstopte fluisterstem. Ik voldeed graag aan haar smeekbede en masseerde het nu iets meer naar buiten komende klitje héél erg stevig. Steeds wilder begon ze met haar onderlijf te draaien. Mijn vingers gingen nu verderop naar haar neukspleetje. Als vanzelf gleden mijn twee rechter neuk vingers in het nu toch door de vele uitstromende en heftig ruikende kutsappen drijfnat geworden kutje. Haar ingang was nog best heel erg nauw, ook al omdat ze nog maagd was en ik er met mijn piemel nog nooit in was geweest. Een derde vinger duwde ik er nu voorzichtig bij in tot ze niet meer verder konden. Even maakte haar onderlijf een flinke schok. Mijn blijvend op en neer bewegende vingers maakten een soort soppend geluid wat ik nog nooit eerder gehoord had bij een meisje.
Het klonk mij overigens als livemuziek (neukmuziek) in de oren. Het door mij veroorzaakte opwindende voorspel had me al een harde stijve lul bezorgd, maar nu begonnen ook mijn
ballen ongelofelijk en wat pijnlijk te tintelen. Het was tijd om zelf in actie te komen. Terwijl Gerda behaaglijk toekeek, trok ik mijn t-shirt over mijn hoofd, schopte mijn veterloze schoenen uit, maakte mijn broek los en schoof die tegelijkertijd met onderbroek en sokken van mijn benen.
Ik voegde me snel op de bank naast haar. Ik rook even met een hhhhmmmmmm aan mijn vingers en stak ze weer in haar natte kutje, om verder te gaan met waar ik was gebleven en schoof op mijn knieën nog iets dichter naar haar toe. Nu haalde ik mijn vingers weer uit haar opening en hurkte tussen haar wijd gespreide benen. Ik had een nu een wijds uitzicht op haar gehele poes. Toen pakte ik de kop van mijn piemel vast en duwde mijn eikel tussen haar geile natte schaamlippen. Gerda trok op dat moment haar benen iets omhoog en maakte zich wat ronder en legde haar onderdanen boven op mijn rug. Instinctief had ze deze zeer natuurlijke stand als vanzelf aangenomen en het gaf mij daardoor de gelegenheid om mijn lid heel ver in haar te brengen. Ik had één maal eerder een jonge vrouw ontmaagd en dat was nogal moeilijk en pijnlijk gegaan en tenslotte wel gelukt, maar ik hoopte maar, dat Gerda’s maagdenvlies niet net zo hard en te nauw was; dan bezorgde het haar tenminste niet zoveel pijn. Nu begon het meisje zachte woordjes te fluisteren. "Duw hem erin ik wil nu je lul helemaal erin voelen", zei ze sensueel. Ik duwde dus nu met wat kracht mijn harde paal in haar, om haar naar ontmaagding snakkende kut te bevredigen. Gerda gaf een luide gil door de onmiskenbare vlammende pijnscheut, die haar plotseling teisterde en wilde zich van mij wegtrekken. Ik had daarop gerekend en hield haar met twee handen stevig vast. Allemachtig wat moest dat pijn doen en het meisje voelde nu dat er heel erg veel meer vocht, dan in het begin begon weg te lopen tussen haar benen. Ze moest nu zeker weten dat ze een echte neukende vrouw aan het worden was. De pijn nam stilaan zienderogen af, zeker toen ik heel langzaam en voorzichtig met mijn lul op en neer ging en nu steeds dieper in haar ontmaagde kutje doordrong. Ik begon nu ook harder en sneller te pompen. Gerda’s kreunen en haar geile geluiden werden nu ook weer steeds luider en ook ik liet me op dat gebied goed horen. "Jaaa haaa" gilde Gerda telkens als mijn nu als een hard zakje geworden ballen op haar drijfnatte billen kletsten, ten teken, dat een hele grote lul, de mijne, voor het eerst in haar geschiedenis tot aan haar baarmoeder in haar kut was geraakt. Steeds maar door ramde ik opnieuw mijn lange dikke staaf in haar met vele geile sappen en bloed overlopende neukspleet om naar een gezamenlijk hoogtepunt te komen.
Toen was het zover: Ik hield het niet meer en ik spoot. Tegelijkertijd gaf ook Gerda een schreeuw, want ook zij had tegelijk met mij haar hoogtepunt bereikt. Er scheen geen einde te komen aan mijn zaadlozing. Toen het ophield liet ik me uitgeput en met een heerlijk verzadigend en ontspannen gevoel voorover op Gerda’s lichaam vallen, haar nog steeds innig en stevig omvattend. Gerda krulde onmiddellijk haar benen nog steviger om mijn achterwerk. Ze wilde die lekkere grote penis, die nog zoëven van haar een vrouw had gemaakt met een ontmaagd kutje, nog niet uit die heerlijke en intense omstrengeling loslaten. In deze gemeenschappelijke houding bleven we geruime tijd liggen. Ik kreeg nu ook felicitaties van haar. Mij werd toegefluisterd, dat het zo vreselijk geweldig was geweest en dat ze nog nooit zo had genoten van een overrompelend verjaardagscadeau als dit. Het was dus het geweldigste cadeau geweest, dat ze ooit had ontvangen en zeer zeker nooit meer zou vergeten. Ik geloofde het grif, want ook ik had een ontmaagding nog nooit zó superfijn gevonden. Samen gingen we nu onder de douche en speelden wat met onze lichamen en gingen daarna in mijn slaapkamer op mijn bed liggen en vielen in een diepe liefdesslaap.

Ik wist niet hoelang we hadden geslapen maar ik werd klaarwakker toen ik iets voelde wrijven tussen mijn liezen; het was een hand, die zachtjes aan het spelen was met mijn testikels en mijn weer slap geworden pik. "Hoi, mijn geile Gerda, gaat ’t een beetje met je kutje nieuwe stijl" zei ik nog een beetje nageeuwend. Gewillig liet ik me door haar op zijn rug leggen, waarna ze me in een soort houdgreep hield Gerda zat naast mij op de rand van het bed en was inderdaad al weer behoorlijk opgeknapt van haar avontuur, want ze toonde al weer een behoorlijke geilheid in haar ogen. Het was inmiddels al zondagmorgen geworden. We hadden dus nog een hele dag voor ons. Ik keek naar Gerda’s naakte lijf en met welgevallen keek ik naar haar ronde borsten waarvan de tepels nu behoorlijk veel groter geworden leken te zijn. Ik liet haar even met het idee, dat ik me aan haar had overgeleverd. Toen worstelde ik me los en in een soort spelletje greep ik haar waar ik maar kon. Ik kneep en betastte haar hele goddelijke vrouwelijke lijf. Maar ook zij draaide en kronkelde zich om aan zijn tastende handen te ontkomen en gelijktijdig mij overal te pakken. Tenslotte hield ik op, pakte haar vast, tilde haar van het bed en zette haar op de rand van een laag tafeltje.
Gerda spreidde prompt haar benen en riep vragend "wie komt er in mijn hokje" Ik schoof prompt mijn reeds door de geile stoeipartij erg hard geworden lul tegen de uitnodigende kutlippen, die nu wijder en breder uitstonden als anders en onder in de spleet nu ook een grote en ruime opening verraadden. Gerda sloot ook meteen weer haar benen om mijn middel. Met haar hielen drukte ze tegen mijn stevige billen, trok me langzaam naar zich toe en spoorde me aan weer eens heel diep in haar te komen. Ze liet zich ook wat onderuit zakken, met haar knie:en opgetrokken en met haar handen sturend en verder als vanzelf schoof ze met haar hete en natte spleet over mijn voorhuid, zodat die geheel van mijn dikke rode eikel schoof en aldus blootlegde. Langzaam drukte ze mijn piemel geheel naar binnen tot ie volledig in haar neukkanaal opgenomen was. "Het lijkt wel of hij steeds langer en dikker wordt" zei ze tegen mij. "Ik voel hem helemaal tot hier" en wees op een plekje iets onder haar navel. Ik drukte mijn lul impulsief nog een beetje harder en verder tot op z’n diepst in haar en Gerda mompelde: "Oh jekkkk nog dieper kan je dus, dat is pas lekker, zeg; Ja, duw maar door, mijn kut brandt van verlangen en mijn buik staat in vuur en vlam. Toe blus die brand maar eens," riep Gerda. Ik liet het me dat geen tweede keer zeggen en begon als een bezetene in de nu hele lange neukgrot van mijn jonge nimfomane te beuken. Door de hevige stoten moest ze zich goed vast houden aan het tafelblad, anders waren we er zo goed als zeker vanaf gegleden. Ik voelde haar geile sappen weer langs mijn paal soppen. Gerda’s gelaat vertrok zich steeds meer en ze riep luid: "Nog dieper, nog harder lieve Dick, joaaahhh, en ohhhhhh wat een geil standje is dit toch!� Ik hield even stil om haar schaamlippen nog wijder uit elkaar te doen, om vervolgens mijn staaf met ballen en al in haar wijde opening te duwen. “Ik voel hem tegen mijn baarmoeder�, klonk het gelukzalig uit Gerda’s mond en ze liet haar hoofd opzij vallen om zich vervolgens helemaal te laten gaan. Doordat ik nu met mijn hele zaakje in haar zat, leken mijn ballen wel te gaan ontploffen. De warmte van haar kut, leek ze wel op hoogspanning te zetten en ik voelde meteen de aandrang om met één harde stoot de genadeslag toe te brengen. Koooooommmmmen riep ik nog en mijn sperma spoot voor de tweede maal dat weekend diep in het nu wel flink genaaide rauwe kutje. Haar orgasme was ook nu weer ongekend hevig en zeer luidruchtig. Even nog bleven we een tijdje van onze daad nagenieten en toen ik daarna mijn nog steeds stijve apparaat uit haar kutje trok. golfde mijn ingespoten sap samen met haar geil uit haar kutje als een stroompje tussen haar benen door tot op de grond. Beiden waren we zozeer voldaan dat ze besloten ook deze nacht bij elkaar te blijven slapen.
"Het kan me niet schelen, wat mijn moeder morgen zegt" zei Gerda lachend. “Ze zal ongetwijfeld ook een prachtig weekend hebben gehad!�

Dick van Dijk

Aantal keer bekeken: 152658
Waardering: 7.72 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online