Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Een we heel vreemde gang....

U leest om dit moment het verhaal Een we heel vreemde gang... gepost door A. Noniem. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: A. Noniem
Gepost op: 2011-5-9

Verhaal:

Een we heel vreemde gang...
Ik loop door een lange, koude gang. Wat doe ik hier? Het ruikt naar verbrand vlees. Ik doe een stapje en de houten vloer kraakt dreigend. Ik kijk naar de muur. Er hangt een schilderij. Ik sta even stil en kijk ernaar. Er staat een man op. Zijn ogen lijken te leven en kijken me onheilspellend aan. Ik loop snel weer verder. Plotseling hoor ik gekraak achter me. Ik draai me om en kijk recht in het gezicht van een zombie. Zijn armen zijn naar voren gestrekt en zijn handen hangen slap. Zijn ogen lijken niets te zien en hij sloft recht op me af. Ik spring opzij tegen de muur aan. Hij loopt voorbij en verdwijnt de donkere gang in. Ik loop weer verder. Ik hoor muziek komen uit een kamer. Ik duw de krakende deur een eindje open en kijk om de hoek. Ik zie allemaal zombies dansen. Er klinkt een dodemars. Ze lachen niet, huilen niet en lijken overal doorheen te kijken. Maar even later merken ze mij wel op. Het wordt stil en iedereen kijkt naar mij. Ze beginnen te neurien en lopen stap voor stap op de maat op mij af. Ik ren weg de gang door. Ik kijk achterom en zie niemand meer. Opeens bots ik tegen iets op. Ik doe een stap naar achter. Ik zie een gestalte staan met een lange, donkere cape om. Ik kan zijn gezicht niet zien. Ik zie alleen zijn knokige handen die een zeis omknellen. Ik ren weer terug en zie voor me de zombies op me af komen. Achter me komt de gedaante met de zeis op me af. Ik ren een zijgang in. Halverwege zie ik in het vage schijnsel van de fakkels een deur. Ik open hem en gelijke valt er iets uit. Ik spring opzij en zie hoe een skelet voorover op de grond valt. Ik ren weer verder en zie dat de gang doodloopt. Ik duw mezelf met m'n rug tegen de muur aan terwijl ik doodsbang naar de steeds dichterbij komende stoet kijk. De zombies en de vreemde met de zeis. Steeds dichter komen ze op me af. Handen komen steeds dichter op me af. Ik knijp mijn ogen dicht.

Badend in het zweet wordt ik wakker. Oef, volgende keer geen griezelfilms meer kijken voordat ik ga slapen.

Aantal keer bekeken: 2561
Waardering: 6.22 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online