Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Een zalig bad.

U leest om dit moment het verhaal Een zalig bad gepost door onbekend. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: onbekend
Gepost op: 2005-7-14

Verhaal:

Een zalig bad
Dit is een verhaal over een droom die ik een tijdje geleden had.
Ik ben een man en geef er niets om om eens flink smerig te worden door mezelf af te trekken in bv een modderbad, of mezelf in te smeren met pudding of andere plaktroep.
Ik droomde dat ik aan het wandelen was in een natuurgebied waar ook enkele modderpoelen zijn. ik had al extra geen onderbroek aangedaan zodat ik niet teveel uit hoefde te doen.
Onder het wandelen had ik al met mijn handen met mijn pik zitten te spelen zodat deze al keihard was.
Aan de rand van de modderpoel aangekomen die een stukje van een wandelpad aflag kleedde ik mezelf uit en smeerde mezelf in met afwasmiddel.
Hierna stapte ik geheel naakt de poel in. Wat een heerlijk gevoel was dat.
Nadat ik mezelf van top tot teen had ingesmeerd ging ik liggen en begon met mezelf te spelen.
Ik was nog niet klaargekomen toen er opeens 2 meisjes ook richting de poel liepen. Ik schatte ze een jaar of 21.
Zij zagen dat ik met mezelf aan het spelen was en vroegen of het lekker was. Ik zei van ja.
Het ene meisje dat Mariska heette had een rokje en een strak t-shirt aan. Dit was de blonde van de 2.
Het andere meisje heette nicolle en had lange zwarte haren en had een jurk aan.
Allebei hadden ze sandalen aan.
Mariska vroeg mij of ze me mocht bepiesen. Omdat ik toch al lekker smerig was zei ik ja. Nicolle stond aan de rand te kijken toen mariska haar slipje uit deed. Haar rokje hield ze nog aan. Nadat ze haar sandalen had uitgedaan kwam ze boven me staan in de modder. Toen liet ze haar warme pis over mijn naakte lichaam stromen. Oh wat was dat heerlijk. Mariska wilde nog meer en vroeg aan nicolle om haar helemaal uit te kleden zodat ze ook naakt in de modder op mijn pik kon gaan zitten.
Nadat Mariska vroeg om haar naakte lichaam ook in te zepen heb ik dat gedaan. Hierna ging Mariska met mijn pik spelen en weer erop zitten.
Ik kreeg een fantastisch orgasme in haar kutje en samen kwamen we klaar.
Nicolle had haar jurk uit gedaan en stond net haar slipje en haar bh aan tot aan haar knieen in de modder.
Langzaam liet zij zich zakken in de modder tot haar slipje en bh net zo smerig waren als de rest van haar slanke lichaam.
Hierna kwam ze boven Mariska en mij staan en liet haar pis over ons beide heen lopen. Ze liet zich uitkleden door mariska en liet zich door haar vingeren tot ze klaar kwam.
Nicolle vertelde dat ze het spartelen in de modder best lekker vond maar dat ze de volgende keer met graag wat meer kleren aan in de modder wilde springen.
Mariska wist hier wel wat op. Ze belde het 18 jarige broertje Dennis van nicolle op die wel eens tegen haar had gezegd dat hij zijn zus best wel eens in een modderbad wilde zien liggen. Hij was bi hoorde ik van nicolle. Ik heb gevraagd of hij bereid was uit zijn kleren te gaan waar ik bij was. Dit wist hij nog niet maar hij zou oude kleren extra meenemen en een schaar.
Voor nicolle nam hij een strakke spijkerbroek en t-shirt mee.


Aantal keer bekeken: 30569
Waardering: 4.65 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 22 bezoekers online