Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Eenzaam...

U leest om dit moment het verhaal Eenzaam.. gepost door Eshaa. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Eshaa
Gepost op: 2010-1-26

Verhaal:

Eenzaam..
Ze steekt een sigaret op.
Hoewel ze een aantal maanden geleden had gezegt dat ze was gestopt, was ze nu tot ieders verbazing terug aan het roken. Ze blies haar rook in de lucht en zei dat ze een bloedhekel had aan jongens. En ook mijn andere vrienden begon ook over haar problemen met jongens.

En ik stond daar als single, alsof ik niet wist hoe het allemaal voelde. Terwijl ik dat eigenlijk .. heel goed voelde. Maar ik kon niet zeggen dat ik ook wist wat het was, ik kon zelfs geen hart onder de riem steken en zeggen dat het allemaal wel goed zou komen.. Nee, ik zweeg gewoon.

Hoe kan je nu proberen te vergeten dat je single bent als heel je omgeving over liefde praat ?
Hoe kan je een persoon vergeten als er nooit een andere komt ?
Zoals ik nu ben, een klein kwetsbaar meisje, zal ik het nooit begrijpen.

De bus kwam aan. Ze gooide haar sigaret op de grond, zette muziek aan en probeerde hier en daar nog iets op te pikken van de gesprekken.

En daar verscheen ineens mijn halte. Alledrie stapte we uit.
Maar ik ging alleen verder..

Aantal keer bekeken: 2122
Waardering: 7.33 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online