Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Eer en Glorie H4.

U leest om dit moment het verhaal Eer en Glorie H4 gepost door Vaal. Dit verhaal is gepost in de categorie sprookjes. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sprookjes?
Categorie: sprookjes
Gepost door: Vaal
Gepost op: 2009-12-23

Verhaal:

Eer en Glorie H4
Eer en Glorie

Hoofdstuk 4 : De strijd voor het Vervloekte woud

Valhal sloeg zijn zwaarden tegen het zwaard van Krazel en Krazel duwde Valhal om met een trap op zijn borst, Valhal probeerde op te staan maar Krazel hakte het rechter been van Valhal eraf, het bloed spoot in het rond en valhal gilde het uit en pakte snel een kleine fluit, hij blies erop en 3 seconden later vloog het dak van de kerk eraf en stond er een enorme gigant, op de schouders van de gigant zaten 2 elven en die schoten met pijlen naar Krazel, hij rende naar de kerker van de kerk en dook een lege grafkist in, hij sloot de deksel en bleef liggen.

Valhal lag op de grond met een afgehakt been en er kwamen menselijke priesters aangerend die snel de wond genazen met magie en ze hadden het been vervangen met een ijzeren been, gemaakt van titanium, het sterkste spul wat er was.
Valhal stond op en liep voorzichtig de kerkers in, daar zag hij 3 oude kisten staan.
Hij stak zijn zwaard in de middelste kist en er kwam niks uit, terwijl dat gebeurde sprong krazel uit de kist en nam een tweede poging.
Hij hakte zijn zwaard in de schouder van Valhal en ineens kwam er een felle groene gloed door de ogen van Valhal en hij viel met een harde plof dood neer op de stoffige grond.

Krazel keek naar valhal en zag dat zijn huid grauwer werd, hij zag meteen dat Valhal in een necroot veranderde.
Krazel rende de kerk uit en zag ongeveer dertig necrootdraken vliegen en vuur spuwen naar de giganten, de giganten sloegen wild in het rond en ze raakte soms een draak die naar benede stortte en weer opstond, want ze werden weer beter gemaakt door necroot priesters.
Hij rende naar de paar elven die op de grond stonden en begon te vechten.

De giganten hadden nog maar vier draken neergehaald toen ze ineens verstijfden, ze zagen iets wat hun grootste vijand was, de necroot giganten, enorme rottende giganten die 2 koppen groter en breder waren dan de normale soort.
Krazel zag de necroot giganten en vluchtte weg want hun vielen elk levend wezen aan, ook orcs.
Hij rende terug naar de ruines van de oude stad en ging snel de tombe in, hij wou door rennen maar kwam met een harde knal tegen de grond. De ingang was gesloten.

Hij draaide zich om en er kwam een giganten hand de tombe in, krazel hakte in een vinger maar kreeg die niet helemaal door. De gigant schreeuwde het uit en sloeg de tombe kapot, de ingang naar de stad was nu wel open.
Krazel rende naar binnen en rende naar de troonkamer, daar zag hij heerseres sly zitten in haar troon.
Ze zag er levenloos uit en ineens verschenen er 3 elven, Erja, Masha en Neth.
Ze waren de zonen van Valhal en generalen van het elven leger, ook waren het oude vrienden van Krazel.
“eindelijk ben je er Krazel” zei Neth.
Erja begon magie te schieten, Masha pakte zijn oorlogsbijlen en Neth pakte zijn boog.
Neth rende naar krazel en ging naast hem staan. Hij schoot zijn eerste pijl dwars door het hoofd van Erja en Krazek hakte in op Masha. De twee elven vielen dood neer, en Masha begon ook groen te kleuren.

Krazel keek Neth aan en zei “waarom schoot je Erja neer ?” “Omdat hun niet de erfenis van mijn vader zullen krijgen” was het antwoord van Neth.
Neth pakte een klein mes en stak Krazel neer. Krazel sloeg nog een keer en hakte het hoofd van Neth eraf.
Hij liep naar sly en ze werd wakker, heel de kamer werd rood en er kwam vuur uit haar handen, ze verdween en nam Krazel mee.
Krazel stond op de Vloekberg midden in het woud en hij zag dat het hele bos in brand stond en zag honderden giganten tegen elkaar strijden, en steeds meer Necroot giganten stonden op uit de lijken van de Giganten.

Hij zag een kleine gedaante en een enorme zee van vuur vernietigde elke gigant die er stond.
Sly had het gevecht beëindigd en viel van 10 meter hoogte terug het bos in, ze had al haar krachten gerbruikt om haar stad te beschermen met een enorme vuurzee en daamee honderden elven en giganten afgeslacht.
Necroot portalen lichtten overal op in het bos en ze veranderde de elf lichamen in Necroten.
Daarna verdween iedereen en was het bos alleen nog maar rokend en stil.
En daar stond krazel midden op een grote berg.
Hij pakte een stuk hout en zag een steile helling, hij sprong erop en gleed 1500 meter naar beneden.
Aan de voet van de berg maakte hij een kamp en hij verzamelde vogels en eieren en begon te eten, hij keek hoe de zon onderging en viel inslaap in z’n tentje gemaakt van een paar takken en bladeren.

------------------------------------

Nieuw deel komt eraan !

Aantal keer bekeken: 2887
Waardering: 5.06 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2022 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 13 bezoekers online