Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Elize (deel 3).

U leest om dit moment het verhaal Elize (deel 3) gepost door Nanou Gevaert. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Nanou Gevaert
Gepost op: 2010-8-28

Verhaal:

Elize (deel 3)
Elize trok Daniel mee naar haar huis. Daar zach ze haar moeder met een mes liggen. Daniel deed een stap naar voren om haar te kunnen bezichtigen. Hij bukt zich over haar heen. Dat had hij beter niet gedaan, want ze stak het mes in zijn keel. Elize was boos, pakte het mes op en smeet het in haar gezicht. Het was erg gruwelijk. Dood was ze. Opeens kwamen er allemaal zombie's op haar af. Maddie, Kurt, opa, oma, tante, nonkel...

'Elize... Opstaan...' zei haar moeder. Elize lag te slapen met haar boeken. 'Ik zie dat je meer hebt geslapen dan geleerd! Ik heb net boodschappen gedaan.' zei haar moeder. Elize realiseerde zichzelf dat ze maar had gedroomd. Dus je weet het hé. Zorg dat je klaarwakker bent als je moet gaan studeren!!

P.S. Blijf gewoon klaarwakker...

Aantal keer bekeken: 2573
Waardering: 6.35 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 14 bezoekers online