Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Elize (deel 7).

U leest om dit moment het verhaal Elize (deel 7) gepost door Nanou Gevaert. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Nanou Gevaert
Gepost op: 2011-4-10

Verhaal:

Elize (deel 7)
Elize dronk uit haar glas. De ring ging in haar mond. Elize haalde de ring uit haar mond. Daniel ging voor haar knielen. Hij was nerveus. 'Elize,' begon hij, 'wil je met me trouwen?' Elize kon het niet geloven. Ondertussen keek iedereen hen aan. Elize antwoordde met een klein veelbetekenend woordje: 'Ja.' Iedereen klapte. Daniel en Elize kusten elkaar. Elize deed de ring aan. Ze was gelukkiger dan ooit.


Aantal keer bekeken: 1826
Waardering: 7.43 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online