Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Erotische brief aan mijn vriendin..

U leest om dit moment het verhaal Erotische brief aan mijn vriendin. gepost door Rayman. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Rayman
Gepost op: 2007-10-27

Verhaal:

Erotische brief aan mijn vriendin.
Lieve schat,

Je bent mijn droomprinses, altijd geweest en dat zul je ook altijd blijven.
Je hebt vast wel eens gemerkt dat ik opgewonden raak van een beetje SM, het is juist dat contrast van het lieve met het grove, liefde en pijn, passie en agressie, daarom ga ik je meenemen in mijn fantasie..............
Ik wil dat je terwijl je dit leest zachtjes met je vingers langs je kutje wrijft, maak je vingers eerst maar een beetje nat, ja, doe maar.....

We zitten in een van der Valk hotel, en je loopt naakt door onze kamer...., wat jij niet weet, maar wat ik al lang gezien heb, is dat we aan de overkant bespied worden door een aantal mannen in een andere kamer met uitzicht op de onze....
Je loopt door de kamer met je heerlijke lichaampje en ik kom naar je toe en begin je te strelen en overal te kussen. Je gaat er heerlijk in op en ik lik langs je benen en streel met de toppen van mijn vingers langs je rug en door je lange haren.....
Zo gaan we een tijdje door en het is heerlijk, maar wat jij niet weet is dat ik wat SM attributen heb meegenomen op deze vakantie! Ik pak de zak met spullen en doe je een blinddoek voor, het is een nieuwe, deze sluit alles af dus je kunt absoluut niets meer zien.
Je vind het spannend en ik ga door met strelen en kussen en likken over je hele lichaam.
Ik manouvreer je voorzichtig richting het raam, jij hebt geen idee waar je bent in de kamer, en ik zie dat de mannen aan de overkant nog steeds geboeid staan te kijken.
We staan nu vlak voor het raam en ik kneed heerlijk je borsten, de mannen juichen het toe en nemen er een bier bij! Ik maak ze gek denk ik, en ik ga langzaam naar beneden en begin lekker aan je kutje te sabbelen, je vind het heerlijk en geniet zichtbaar, ik raak steeds meer opgewonden en haal mijn SM zak weer tevoorschijn.
Ik heb handboeien bij me, ik ga achter je staan en maak je handen achter je rug vast, omdat ik niet wil dat je je kunt verzetten heb ik ook boeien voor je benen, ik maak je benen aan elkaar vast, je protesteert niet, je vind het allemaal erg spannend. Met kleine stapjes leid ik je naar het bed en ik leg je op je zij neer en begin je weer overal te strelen en te kussen. Ik ga weer naar mijn tas met SM spullen en haal er een zwarte leren band met een soort bal eraan uit, ik doe de riem om je hoofd en steek de bal in je mond voor je er erg in hebt, dan maak ik de riem vast, nu kun je ook geen geluid meer maken, je vind het benauwend maar toch ook erg spannend....om het geheel af te maken en het een ultieme belevenis voor je te maken heb ik ook oordoppen meegenomen zodat je ook bijna niets meer kunt horen.
Daar lig je nu op dat bed, blinddoek voor, geboeid, machteloos, overgeleverd aan............er wordt aangeklopt, en nog eens geklopt.....ik ga kijken wie er is....het zijn de mannen van de overkant..............
Ik vind het spannend en laat ze binnen, ze zij erg opgetogen als ze jou zo zien liggen, ik gebied ze stil te zijn om jou niet bang te maken, we sluipen naar binnen en de mannen staan om je heen bij het bed.
Jij ligt daar naakt en geboeid vreselijk sexy te zijn en een van de mannen begint je zachtjes te betasten...je vind het blijkbaar prettig dus ik laat hem zijn gang maar gaan, maar ja, als er een schaap over de dam is.............de andere mannen beginnen je ook zachtjes te strelen en te kussen over je hele lichaam en jij ligt te kroelen van opwinding.
Je hebt een kleur van opwinding, overal voel je handen, kussen, strelen, je vind het duidelijk zalig....
Een man gaat achter je zitten en maakt de boeien van je handen los, hij laat een boei zitten en de andere maakt hij vast aan de hoek van het bed, ik geef hem mijn SM tas waarin ze nog meer boeien en touw bevinden, hij weet er duidelijk wel raad mee! Je andere arm maakt hij vast aan de andere kant van het bed zodat je nu met je armen wijd ligt en de mannen heerlijk bij je borsten kunnen en bij je gezichtje. Ze spelen een voor een wat met je borsten en kussen je gezicht, de man met verstand van boeien heeft zich inmiddels richting je benen begeven, hij maakt een been los en maakt de andere boei vast aan de beneden hoek van het bed, met het touw maakt hij je andere been vast aan de andere kant van het bed, nu lig je met beide armen wijd en je benen wijd uitgespreid op het bed en de mannen betasten en kussen je over je hele lichaam.
Een man begint zachtjes aan je kutje te likken, je wilt je benen samenknijpen, maar je zit zo vast, je kunt geen kant op......je voelt die vreemde tong in je kutje en je kunt niets anders dan je eraan overgeven, de andere mannen zuigen zachtjes aan je tepels en likken je buik en strelen langs je benen...., je ligt te trillen van opwinding.....
Je kunt bijna niets horen, je ziet niets door de blinddoek, je kunt niet gillen door de leren bal in je mond, en je ligt daar vastgeketend...overal handen, monden, natte tongen, en dan plots............je voelt dat iets in je kutje wil binnendringen, je probeert je te verzetten maar het gaat niet, je voelt iets in je kutje naar binnendringen, het is groot en het gaat dieper en dieper, plots voel je dat er iets warms uitspuit, je ervaart een vreemde combinatie van angst en genot, maar je besluit toch maar, ook omdat ik erbij ben, er volop van te genieten.
Je voelt het grote ding uit je getrokken worden en even later voel je dat iemand op je komt liggen, je voelt weer zo'n ding in je kutje gaan en voor je er erg in hebt voel je weer iets heets naar binnenspuiten, dan voel je opeens iets nats en warms in je gezicht terecht komen, maar je kunt er niet bij om het af te vegen, je borsten voel je ook nat worden, wat zou er toch allemaal gebeuren?
Weer voel je iets groots in je kutje binnendringen en in no time voel je weer heet warm sap bij je naar binnen gespoten worden.....
Plost voel je dat je armen en benen worden losgemaakt van het bed, je wordt opgetild en in een staande positie gebracht, je voelt dat je armen en benen weer worden vastgemaakt, gespreid net als op bed, maar nu in een staande positie..... je staat nu met je armen omhoog en je benen wijd...wat zou er gaan gebeuren.......?
Plost voel je een warme pijn op je kont, en nog eens , en weer, je wordt je gewaar dat je met een zweep op je kont wordt geslagen, je voelt je billen warm worden van de striemende zweep, de mannen pakken om beurten het zweepje en leven zich lekker uit op dat heerlijke kontje van je, en pets, en nog eens......je kontje is helemaal rood van de zweepslagen......plost voel je weer warm zaad tegen je aangespoten worden, je kontje wordt helemaal ondergespoten door de mannen die blijkbaar erg geilen op je heerlijke billenpartij.
Een van de mannen gaat tussen je wijdgespreide benen zitten en begint langzaam zijn hand in je kut te laten glijden...eerst een vinger...dan twee, dan drie,,,,,,,,,,,,hij doet zijn duim erbij............je kut is superglibberig van al het sperma en hij glijd langzaam met heel zijn hand in je natte doorweekte kut...zijn hele hand tot aan z'n pols verdwijnt in je kut, je wilt gillen, maar je kan het niet want je mond zit nog steeds vol met de leren bal aan de riem.......langzaam begint hij zijn arm heen en weer te bewegen en ik zie de hand in en uit je kut gaan, een andere man begint stevig in je borsten te kneden en te knijpen, "ik wil over haar tieten spuiten" zegt de man, dat willen de anderen ook, je armen worden losgemaakt en je wordt op je knieen gedwongen, zodra je daar zit voel je het eerste warm zaad al over je borsten gespoten worden en even later nog eens..en nog een keer, je wordt heerlijk gebruikt Marjolein.
Dit gaat zo een hele tijd door totdat iedereen van je heeft mogen genieten, de mannen zijn tevreden en gaan weer een biertje drinken, ik groet ze en weg zijn ze.
Jij zit daar nog steeds op je knieen, overspoten met sperma....
Wij nemen een welverdiend bad.
De volgende dag in het restaurant worden we wel erg nagekeken door verschillende mannen......


Aantal keer bekeken: 7043
Waardering: 5.27 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 14 bezoekers online