Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Erotische fantasie wordt werkelijkheid (2).

U leest om dit moment het verhaal Erotische fantasie wordt werkelijkheid (2) gepost door Natasha. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Natasha
Gepost op: 2007-10-2

Verhaal:

Erotische fantasie wordt werkelijkheid (2)
Ondanks het feit dat ik vorige keer geschreven had dat het wel waarschijnlijk was dat ik Mark & Charlotte nog wel eens tegen zou komen in de stad, duurde het eigenlijk wel maanden voordat ik ze daadwerkelijk weer tegen het lijf liep.
Was op een zaterdagmiddag. Had eerst uitgeslapen, maar helaas, ook ik moest aan de weekendboodschappen geloven.
Na een douche trok ik een jogginsbroek aan en een sweater, had verder niet echt zin om me op te tutten.
Ik kwam ze in de Blokker tegen. Ik herkende ze meteen en zij mij ook. Ik vroeg hen hoe het met ze ging. We babbelden wat en liepen ondertussen naar buiten. Buiten beland zij Charlotte me dat ze met iets nieuws waren begonnen. Het opnemen van amateurvideo's en die plaatsten ze dan op het internet. Daar ging al meteen een bellletje bij me, wow dacht ik, dat lijkt me wel onwijs cool! Ik vroeg hen of het misschien mogelijk was om een keertje te komen kijken en was erg nieuwsgierig. Ik fantaseer daar ook weleens over. En wilde weten hoe het er dan aan toe gaat en hoe mensen dat doen en waar ze de "amateurs" vandaan halen.
Was alleen een beetje ongepast om dat op straat allemaal uit te leggen, dus ze vroegen me mee naar hun huis te komen.
Ik ging mee. Toen we bij hen aangekomen waren zag ik weer die ene bank. Van de vorige keer. De herinnering flitste door mijn gedachten. En werd er zelfs weer een beetje geil van.
Ze boden me iets te drinken aan en we babbelden verder. D.m.v. advertenties in een dagblad en ook via een internetwebsite zochten ze naar mensen die mee wilde spelen in hun videos. Gratis, dit gezien het feit dat er dus nog wel meer mensen zijn, te veel, die het leuk lijkt een film op te nemen.
Ze lieten me een van hun films zien, althans een stukje ervan.
Ze hadden van een van hun extra slaapkamers een soort van decor gemaakt. Ofwel, een bed, netjes opgemaakt met satijnen overtrek etc. Ze vertelden me dat ze soms mensen met aparte wensen kregen. Eigenlijk wat ze deden was gewoon iemands fantasie filmen. En daarvoor zochten ze dus de juiste mensen.
Voordat ik er erg in had floepte het uit mijn mond en zei ik dat ik wel interesse had om mee te doen.
Ze vroegen me direct naar wat me leuk leek. Hmmm...uhh..nou eigenlijk zo'n beetje wat we de vorige keer gedaan hadden. Meerdere mannen. En weer kwam bij mij de gedachte op dat het me wel opwond om gedwongen sex of iets dergelijks te hebben. Ze wisten denk ik maar al te goed wat ik bedoelde.
Dus het moet spontaan gebeuren? vroeg Mark? Ik zei:" Spontaan? Voor zover je het spontaan kunt noemen hahahah!"
We moesten lachen, want dit kon niet meer spontaan zijn, zeker niet als we er van te voren over gepraat hadden.
OK zei Mark. Weetje wat, kom vanavond om 21:00 hier naar toe. Afgesproken, zei ik.
Ik ging naar huis, opgewonden als ik was over het idee alleen al. We hadden verder niets meer besproken over hoe en wat. Dus het was als een soort van verrassing. Wist niet wat me te wachten stond. Ik had nog 3 uur de tijd voordat het 21:00 was. De tijd kroop. Ongeveer twee uur van te voren begon ik om me klaar te maken voor vanavond. Ging douchen, scheerde me overal, ik werd tenslotte gefilmd en wilde er op z'n minst goed uitzien. Naarmate de tijd dichterbij kwam werd ik steeds geiler en dus ook natter. Misschien kon ik beter geen string aandoen, die zou dan helemaal doordrenkt zijn voordat ik ueberhaupt ergens aan zou beginnen.
Ik deed een jurkje aan en geen bh. Make up op, haar doen, jas aan en de deur uit. Het was zo spannend! Ik stond onderaan hun woning en belde aan.
Het duurde even voordat de deur open gedaan werd. Charlotte deed open. Ik liep naar boven. Het volede wel een beeetje vreemd, spannend en opgewonden op het zelfde moment. Toen ik in de huiskamer belandt was, zaten daar meerdere mensen. Oops...dus het was niet alleen ik en Mark en Charlotte...hmmm. Er zaten nog 3 mannen op de bank. Ik stelde mezelf voor en Charlotte nam mijn jas aan. Ik wist dat het overduidelijk was dat ik geen bh aan had en over mijn string die ik dus niet aan had maar niet te spreken. De bank was al vol, dus ik nam plaat op in een van hun fautuilles, die was iets hoger, dus ik wist dat ik inkijk had tussen mijn benen. Gelukkig had ik me geschoren... De mannen staarden naar mijn kutje. Ik voelde me een beetje ongemakkelijk zo, met wildvreemden. Charlotte nam plaats in de fautuille naast mij.
Gelukkig begon Mark weer met praten en blijkbaar hun gesprek te vervolgen. Pffff.. Ik dronk wijn, samen met Charlotte en al snel waren we al aan de tweede fles bezig ( een uur later volgens mij). Ik voelde me warm worden en wat meer op mijn gemak. Eigenlijk stiekum ook wel heel geil en ook het idee dat ze mijn kut konden zijn. Ik voelde dat ik weer nat werd en dat mijn kutje zich een beetje opende. Een van de mannen maakte nu een opmerking, hij was blijkbaar ook wat aangeschoten. Hij zei: Volgens mij zie ik daar iets glinsteren. Charlotte, meer dan aangeschoten trok mijn jurkje omhaag en keek er naar. Vond het eigenlijk niet erg. Ze liet mijn jurkje omhoog en zei: "Zo, nu hoeven de mannen zich niet meer aftevragen wat je daar hebt! hahahah".
Dit was dus het begin. Mark ondertussen liep de kamer uit. Hij kwam terug met zijn camera. Hij zei: "Dit is nu het voordeel van amateurvideo's. Kan opgenomen worden op ieder moment van de dag. Ga gerust door met wat jullie aan het doen waren."
Ik zat daar dus met mijn jurk omhoog, tot aan mijn middel. Ik zei tegen Charlotte dat het wel zo fair was als zij ook iets liet zien. No problem, binnen een mum van tijd zat zij naakt naast me. Spreidde haar benen en gaf de mannen een goed uitzicht. Misschien moet jij nu ook maar je jurk uit trekken zei ze tegen mij.
Ik deed dat.
De mannen stelde voor dat we beiden onze benen over de leuning gooiden om ons zo beter te kunnen bekijken. Onder tussen filmde Mark alles.
Moesten Charlotte en ik nu weer een showtje weggeven? Leek er wel op. Ondertussen was ik echt mega geil en mijn kutsap droop nu uit mijn kutje. Mark zoomde daar op in. Een van de mannen stond nu op en liep de kamer uit. Hij kwam weer terug met een herdershond...OK, wat was het idee hierachter. Snel genoeg kwam ik erachter. Hij liet de hond los en keek wat er gebeurde. De hond snuffelde aan mijn en aan Charlottes kutje. Ik wilde mijn benen bij elkaar doen uit reactie, maar Mark zei: Als je dat maar uit je hoofd laat!
Ik vond het een beetje eng en blijkbaar zagen ze dat aan mijn gezicht. Charlotte had haar ogen gesloten. Ik dacht, misschien moet ik dat ook maar doen. Ik voelde de natte neus van de hond tegen mijn kut. En toen voelde ik zijn tong. Hij likte mijn sap op. Hij bleef likken ik kwam klaar. Door een hond!! Mijn god..
Ik opende mijn ogen. Nog steeds met mijn benen wijd op de leuning. Hij kwispelde. En nam plaats naast zijn baasje.
Die bracht hem weer weg.
De mannen begonnen zich uit te kleden en eentje van hen zei dat hij nu wel zin had om eens lekker te neuken. Mark zei dat we beter naar de slaapkamer konden gaan. Charlotte zei me dat ik naar boven kon gaan. Ik wist al welke kamer ze bedoelden, hun filmkamer.
De lichten waren al aan. Ik ging op bed liggen. En voelde me een beetje ongemakkelijk doch geil. Mark kwam als tweede boven. Zijn camera was uit. Hij had touw bij zich. Hij zei verder niets en maakte mijn handen en voeten vast aan het bed. Ik lag met met armen en benen gespreidt. Toen hij klaar was liep hij weer weg en zei met een lach:'Tot zo".. Ik lag daar 10-15 minuten alleen en hoorde alleen geluiden van beneden komen. Charlotte werd daar geneukt. Het was geil om dat te horen, ik voelde weer mijn sap uit mijn kutje komen. Toen kwamen ze naar boven. Ik lag daar, wachtend op wat er gebeuren zou. Mark kwam eerst, hij kwam al filmend binnen. Hij filmde me zeer uitgebreid en nam wat close-up van mijn kut. Deze stond nu open en voelde opgezwollen. Hij gaf wat commentaar. "Kijk eens wat een lekker kaal kutje en zie die clitoris eens! Wat een knop. Je bent zeker al opgewonden, want het geil druipt eruit. Wie wil dit neukgrotje eens proberen?"
Een van de mannen stapte naar voren. En zei:" Laat mij het sletje maar een voelen". Hij stopte zijn pik in mijn kutje. Zonder enige moeite. Hij kneep hard in mijn borsten en trok aan mijn tepels. Deze waren helemaal stijf. Af en toe sloeg hij ook tegen mijn borsten. Dat deed wel pijn en ik riep auw. Maar hij ging gewoon door. Ik voelde dat hij tot een hoogte punt kwam. Hij haalde zijn pik eruit en spoot over mijn gezicht. Toen kwam de tweede man. Met sperma op mijn gezicht werd ik gewoon doorgeneukt. Het voelde wel heel geil om zo vastgebonden te liggen en ook nog gefilmd te worden.
De man die me zojuist geneukt had kwam weer naar me toe en begon weer in mijn borsten te knijpen. Mark filmde mijn hoofd en soms van dichtbij hoe ik geneukt werd. Tussendoor zei hij ook nog dingen tegen me, als: "Vind je het lekker om geneukt te worden???!! en dat iedereen jou kan terugzien op het internet." Jaaa, riep ik.
De tweede man kwam ook klaar over mijn gezicht. Ik dacht dat de derde man nu kwam, maar dat was niet het geval. Ik werd los gemaakt en kon mijn hoofd omhoog doen, het sperma droop van mijn gezicht. Ik vroeg een doekje om het af te vegen, maar Mark zei dat ik het moest laten zitten.
Ik moest tegen de hoofdsteun van het bed leunen, mijn benen wijd doen, ik kreeg een dildo aangereikt en moest mezelf klaar maken, met die mannen toekijkend.
Dit was niet zo moeilijk, van ik was nu echt mega geil. Het sperma op mijn gezicht kon me nu niets meer schelen. Mark filmde me hoe ik mezelf naar een hoogtepunt werkte. Met de dildo in en uit mijn kut, die nu rood was en mijn vingers over mijn clitoris wrijvend. Af en toe trok ik eraan. Mijn clitoris was nu echt groot en hing buiten mijn schaamlippen. Het was zo lekker. Ik zag hoe hun lullen weer overeind kwamen. Aanmoedigend zij Mark:" Kom maar lekker met het slettekutje van je. Die ziet er al heerlijk geneukt uit. Die woorden deden het en ik kwam klaar. Ik haalde de dildo eruit en ik voelde dat mijn kutje open bleef staan. Goed zo zei Mark en hij nam weer een close up. "Kijk eens hoe haar kutje wijd open blijft staan en al het geil naar buiten loopt! Ga eens op je knieeen zitten en leun op je schouders en trek je billen en kut wat uit elkaar." Ik deed dat. Wijder zij hij, we willen je goed kunnen zien. We willen het geil eruit zien lopen.
Ik opende het zo wijd als ik kon.Toen voelde ik vingers in mijn kut en met mijn kutsap werd mijn anus ingesmeerd. Een dildo werd ertegenaangehouden en doorgedrukt. Het deed geen pijn en voelde goed. Toen die erin zat lieten ze hem zitten en draaide slecht rondjes met de dildo. Mark zei dat dit was om mijn anus wijder te maken. Ondertussen voelde ik weer een pik in mijn kutje. De dildo werd nog steeds vastgehouden. Het voelde alsof er geen plek meer was.
Ik moest mezelf mu weer klaarmaken met mijn vingers. Het orgasme was zelfs heftiger dan de eerste. Nu ook kwam de derde man de kamer binnen en propte zijn pik in mijn mond en beval me hem af te likken en te zuigen. Ik zat nu helemaal vol en al mijn gaatjes werden gevuld. Het was zo'n geil gevoel. Ik kwam twee keer klaar. Toen werd de dildo eruit gehaald en ik voelde er een lul in komen. Nu zat er dus een pik in mijn mond, eentje in mijn kont en de ander in mijn kut. Wat was dit heerlijk!
Het leek wel of ze het afgesproken hadden, want de een na de ander kwam klaar, in mij. Ik voelde ze daarna slap worden en ze gingen uit me.
Ik lag geneukt op mijn buik, ik kon niet meer.
Ik draaide me om en zag Charlotte in de kamer staan. De mannen liepen de kamer uit. Mark stond nog te filmen. Charlotte kwam naar me toe en likte mijn kut schoon en mijn kontje.
Dit was het einde van de film.
Ik mocht bij hen douchen. De mannen waren ondertussen al naar huis.
Na het douchen wilde ik ook naar huis.
Ik bedankte hen en zei dat ik de film volgende week kwam kijken.
Dat was goed.
Thuis aangekomen ging ik gelijk naar bed, met een voldaan gevoel. En viel in slaap.Aantal keer bekeken: 8621
Waardering: 7.00 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online