Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Erotische vacantie (les)deel 2.

U leest om dit moment het verhaal Erotische vacantie (les)deel 2 gepost door Maaike 65. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Maaike 65
Gepost op: 2007-7-3

Verhaal:

Erotische vacantie (les)deel 2
Iedreen blijft slapen


Het is al laat als Lisa naar ons komt toe gelopen. He meiden blijven julie hier slapen vannacht ? om nu nog terug te rijden en Bianca heeft gedronken en Nicky zie jou nou niet terug rijden over die smalle weggetjes hier , trouwens alles blijft hier slapen hoor wat hier nu in de ronten loopt dus vier meer of minder maakt niet uit we hebben plaats zat . O ja , is goed als het verder geen probleem is .
Van wie is dit huis eigelijk ? Het is van mijn vader maar ja die is hier geloof ik 3 maanden van het jaar de rest zit hij in Nederland vanaf augustus tot december is hij hier en de rest daar , ja, ben ik hier het hele jaar door . heb me werk hier me vrienden dus wat zoek ik in Nederland . Voor mij heb je gelijk ze zouden mij er ook niet mee straffen om hier te wonen Lisa begint te lachen nou er is plaats zat hier hoor Jullie komen er maar bij heb ik ook eens aanspraak .O nee ! zegt Husnia en Inge mij niet gezien zou niet weten wat ik hier de hele dag zou moeten doen , geen familie nee ik blijf in me koude kikker landje .Hilda zegt ja kom hier zo vaak me tante en oom wonnen hier dus kan hier net zolang blijven als ik wil al blijf ik bij ze wonen zouden ze alleen maar leuk vinden kan ik ze helpen met de zaak Kijk Hilda aan , waarom doe je dat dan niet ? ja weet ik niet eigelijk nooit bij stil gestaan . Ja , en dan moet ik jullie missen lacht ze. Kom ik laat jullie het huis zien oppert Lisa . We lopen door het grote huis Boven is een hele grote woonzolder met een kamer zo groot als onze beneden verdieping thuisen modern ingericht en zwart wit met wat rood er in verwerkt groot kleed op de grond en een rode wand geen brand weer rood maar een warme keur rood beetje de kleur van een donker rode roos grote openslaande deur met een dakteras met uit zicht over zee en wat huisjes bomen en her en der een berg Echt gaaf Lisa zeker jou optrekje nee hier heeft een student gewoond die hier de op leidin toerisme deed en die heeft hier totaal 6 jaar gewoond ze was blij met deze zolder nou ja lisa dit is toch geen zolder meer he het is meer een bugalow boven op een huis we lopen de badkamer zwart marmere vloer lig bad en doche krijt wit en zilvere aseswaris en zwart witte handoeken wc keuken slaapkamer helemaal ingericht en het ene ziet er nog mooier uit als het ander .loop nog wat rond te kijken de andere lopen al door naar beneden .
Loop nog wat in de ronte en bekijk alles eens grondig wist niet dat je verliefd kon worden op een ruimte loop nog even naar het dakteras en droom voor me uit pak er even een stoel bij en geniet van de stilte en de rust tuur voor me uit en bedenk me wat we hier allemaal zouden kunnen doen als we hier echt zouden wonene .
Heb altijd al naar het buitenland gewild maar goed we houden het maar bij dag dromen begin Nicky zou dat nooit doen De vermoeit heid slaat toe Ga zo eens kijken waar de andere zijn......... nog even genieten van het uitzicht...... hoor de meiden wel maar zie ze niet, loop een beetje door het huis heen te dwalen kijk overal eens binnen en het is een pracht huis tot ik bij een deur kom die op slot is er zit wel een sleutel in nou ja zal wel niet voor niets op slot zitten ondanks mijn nieuwschierig heid loop ik verder en bekijk de ene naar de andere kamer alle deuren staan open kij in alle kamers waar ze op uit kijken heb alles bekeken en loop terug . Terwijl ik terug loop zie ik dat de deur die net dicht was open staat vreemd het is er donker binnen hoor een geluid wat me nieuwschierig maakt en loop naar binnen het geluid stop mijn hart klopt in me keel maar wil toch weten wat het is loop zachtjes in de ronte zie her en der wat paars licht maar het geeft niet genoeg licht om te zien wat er allemaal staat Ineens slaat de deur achter me met een klap dicht en hoor dat de sleutel werd om gedraait hoor wat voetstappen en dan is het weer stil .men hart gaat nu nog sneller te keer ren terug naar de deur en probeer de deur te openen Jamer he dat je er niet uit kunt hoor ik een vrouwe stem zeggen dat krijg je er van als je nieuwschierig bent o was ik hier maar nooit naar binnen gelopen o me mobiel probeer Nicky te bellen geen berijk ja zegt de vrouwen stem je hebt hier totaal geen berijk en niemand kan je horen er komt iemand in me richting gelopen en blijft net naast het paarse licht staan zie wel een paar benen met laarzen met hoge hakken . Wat zocht je ? vraagt ze kort en krachtig eh eh niets Niets weet je dat zeker
.....ja was alleen aan het kijken Maar je was wel nieuwschierig wat er achter de gesloten deur zat . toch je wilde toch weten waarom die deur eerst opslot zat ? uh uh Ja eigelijk wel Mooi zo dan ga ik je laten zien wat er met nieuwschierige mensen gebeurt keer je om . en loop nu drie stappen naar rechts dan twee voor uit
draai nu naar rechts en loop vijf passen naar voren kleed je uit en leg je kleren op die stoel . Waarom ?
Uit zei de vrouw , je bent niet doof toch . O Nicky waar ben je . Nou komt er nog wat van . Doe maar wat ze zegt en kleed me uit en leg me kleren op de stoel . Doe je handen op je rug sprijt je benen en blijf zo staan .
Nu komt ze achter me staan en laat haar handen over me borsten gaan ze heeft handschoenen aan van leer of zoiets hm wind je wel op geloof ik je tepels staan helemaal stijf , met dat ik wat wil zeggen , zegt ze heb ik je wat gevraagt
En snoert me de mond Nog hard leers ook , hou je handen boven je hoofd Dan gaan haar handen gaan over me hele lichaam ze geilt me op maar voel ook de angst in me, wie is dit ?
Ze gaat op haar hurken achter me zitten sprijt je benene beter en haar hand gaat over me billen en zegt buk voorover legt een hand op me rug en schuift haar vinger in me . zo dus het geilt je nog op ook .Ga op je knieen zitten en zet je handen op de vloer. Ze loopt weg blijf zo zitten tot ik terug kom , heb zeker een kwartier zo gezeten voor ze terug kwam Mooi zo je zit nog steeds zoals ik je neer gezet heb , Ze komt voor me staan wil kijken wie het is , Kijk voor je heb je niet gevraagt om me aan te kijken , Ik blindoek je wil niet dat je me aankijkt . ze doet ,me een blinddoek voor en pakt me aan me haren om hoog en neemt me mee draai je om pakte me handen en boeit ze aan twee kanten gespreid. Denk aan de muur ook me enkels worden gespreid geboeid Dan komt ze tegen me aan staan en kust me maar draai me hoofd weg Niemand ..draait zn hoofd voor mij weg , en krijg een tik in m’n gezicht , ze probeerd het opnieuw het dus duidelijk dat ik mee moet werken laat haar haar gang gaan ze stap achter uit o help die muur beweegt gaat omhoog en iets of wat schuin naar achter zo voelt het krijg een riem of band om mijn middel die strak aan getrokken. Wordt er angstig van maar te gelijke tijd wind ehet me op en geef me over voel duidelijk dat haar vinger bij me naar binen schuift en op ene neer beweegt Je vind het heerlijk ik voel het je lippen zijn helemaal op gezwollen en je klit steekt ver naar buiten . de muur begint weer te bewegen als of ie draait kan niet missen of het is een draaischijf Zo , ik kan je alle kanten op bewegen ze drraait het in het rond zodat ik niet meer weet hoe ik sta, lig , hang iets heel zachts gaat over me klit heen het maakt me gek maar kan geen kant op waardoor ik geluid maak een flinke tik tegen me klit Wil je niet horen zegt de stem Waarop volgt dat ze me beide tepels tussen haar vingers neemt en er in knijpt Heb je me gehoord ja of nee geef antwoord ja zij ik zachtjes , wat ik hoor je niet. Lieffie lieffie ik zei toch JA ....hey lieffie rustig je bent in slaap gevallen je zit hier gewoon op het teras te slapen wordt eens wakker Kijk verschrikt in de ronten ,lief je bent helemaal bezweet wat is er aan de hand Het is Nicky pak der stevig vast en druk der tegen me aan o wat ben ik blij dat je er bent ze gaat naast me zitten op de stoel wat is er aan de hand Je bent helemaal bezweet voel je je niet zo lekker Jawel maar ..... en vertelde haar het hele verhaal wat ik dus blijkbaar gedroomt had ...... foei lieffie toch . We lopen naar beneden waar de meiden in de living zitten , hey waar zat jij dan onze schone slaapster was op het dak teras in slaap gevallen ... sorry kom er bij zitten maak niet uit toch je komt toch om te relaxen ja dat is waar .Aantal keer bekeken: 4180
Waardering: 5.33 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online