Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Ex beste vriendin .

U leest om dit moment het verhaal Ex beste vriendin gepost door Lisa . Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Lisa
Gepost op: 2008-11-9

Verhaal:

Ex beste vriendin
Ik zit zot van 1 bepaalde jongen, we hebben al enkele relaties achter de rug. Maar de laatste zal ik nooit vergeten en wil ik koste wat het kost terug.

(het begint bij de voorlaatste die we hadden) Hij had onze relatie verbroken omdat hij me niet genoeg zag. Daarna begon hij met een ander meisje... Ik kon hem niet vergeten... Op school ging het niet zo goed en ik wou veranderen, met mijn buik vol vlinders heb ik toen besloten bij hem naar school te gaan en op internaat te verblijven.... (ondertussen was zijn nieuwe relatie al beindigd) dus, ik zat daar p een totaal vreemde school, enkel en alleen omdat ik bij hem wou zijn. Na 2 weken hadden we terug verkering, alles was perfect, we zagen elkaar iedere dag, behalve in het weekend. We waren de gelukkigste mensen op de aarde.
Tot hij het uitmaakte, ik kwam overeen met zijn maatjes van zijn basketploeg en daar kon hij niet tegen, hij was superjaloers en maakte het dus daarom uit.

Ik was er kapot van en bleef elke dag herhalen dat ik hem graag zag en dat ik hem miste, een goeie anderhalve maand later zei hij plots dat hij me nog graag zag en dat hij het nog eens wou proberen. Ik had hem echter iets op te biechten, ik had namelijk gaan uithuilen bij een kennis en had die die avond gekust, puur uit nood aan affectie. Mijn ex kon hier natuurlijk geen begrip voor opbrengen en is boos en al wenend naar huis gereden. De weken erna waren moeilijk. Uiteindelijk wou hij terug vrienden proberen zijn, en ook ik zag dit zitten.

In de zomervakantie wou ik hem zien , maar hij was boos op me en wou dit dus niet, hij besloot er eens over te praten met mijn beste vriendin, zo gezegd zo gedaan, maar hij werd verliefd op haar, probleem was, zij had een vriendje... hij probeerde haar dus maar te vergeten, hij zij na een aantal weken dat zijn liefde voor haar verdwenen was.

Midden september liep het fout tussen mijn beste vriendin en haar vriendje... ze zocht troost bij mijn ex, die heeft haar dan verteld dat hij altijd van haar is blijven houden en nog nooit zo verliefd was geweest. Ik stelde mijn vriendin voor de keuze, hij of ik... ze kon op dat moment nog niet beslissen wat ze voelde, omdat haar vorige relatie nog te dichtbij was. Mijn ex bleef volhouden en zij heeft toegegeven.
Na een week zette ze er een punt achter, ze mistte haar ex nog te veel.

Een week later wou ze het opnieuw proberen. Ze vormen nog steeds een koppel... mijn ex heb ik sindsdien niet meer gehoord en mijn beste vriendin wil nog steeds vrienden zijn...we hebben constant ruzie, waardoor mijn ex ook steeds andrs tgnover mij komt te staan.

Ik ben boos en teleurgesteld in mijn beste vriendin en hou nog steeds van mijn ex.
ik weet niet hoe ik hiermee moet omgaan

Aantal keer bekeken: 1280
Waardering: 5.67 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online