Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Familiebanden (2).

U leest om dit moment het verhaal Familiebanden (2) gepost door Herman van Veer. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Herman van Veer
Gepost op: 2006-10-13

Verhaal:

Familiebanden (2)
En zo werd ik de slaaf en minnaar van mijn eigen moeder. Vanaf dat moment speelden wij regelmatig een SM-spel met elkaar. Meestal gebeurde dat in het weekend, maar soms bracht ik ook midden in de week de nacht bij haar door. Zij bleek over een onvermoede hartstocht en fantasie te beschikken. De bondage was altijd stevig en feilloos. Ik hoefde haar nauwelijks nog iets te leren op dat gebied.
Gaandeweg begonnen wij ook onze grenzen te verleggen. De plaats van de halsband werd ingenomen door een strop. De eerste keer was dit voor mij even schrikken, maar ik merkte al snel dat mijn moeder precies wist wat zij aan het doen was. Haar favoriete spelletje was om het touw strak aan te trekken, zodat ik hoog op mijn tenen moest gaan staan. Vervolgens begon zij mij dan een tijdje te kietelen en te plagen. Daarna werd mijn achterwerk afgeranseld met de zweep. Het spel eindigde altijd met een heerlijke en langdurige vrijpartij. Ook dan bleef ik vastgebonden en hield zij de controle over alles wat er in bed gebeurde.

Een ander idee van mijn moeder stelde mijn zenuwen danig op de proef. Ik stond dan rond middernacht naakt vastgebonden voor het raam in de huiskamer. Weliswaar was het in de kamer net zo donker als buiten op straat, maar ik wist nooit zeker of er voor toevallige voorbijgangers niets te zien was. Ondertussen kreeg mijn achterste er flink van langs met de zweep of met de mattenklopper. Ook gebeurde het wel eens dat zij 's avonds doodleuk een buurvrouw uitnodigde voor een hapje en een drankje. Tijdens zo'n visite stond ik stijf vastgebonden en gekneveld in de aangrenzende slaapkamer. Over mijn mondknevel was nog rekverband gewikkeld, zodat zij zeker wist dat ik geen kik meer kon geven. Om de verveling te verdrijven, liet zij mij meestal achter met wasknijpertjes op mijn tepels en geslacht. Af en toe kwam zij even binnen om te controleren. Terwijl de nietsvermoedende buurvrouw televisie zat te kijken, was zij mij minutenlang aan het plagen met haar scherpe nagels.
Als mijn moeder in een hele speciale bui was, dan kon het gebeuren dat ik in het begin van de avond een strop om mijn nek kreeg. Het touw liep via een haak in het plafond naar de knop van de schuifdeur tussen de huiskamer en de slaapkamer. Die deur liet zij dan expres op een kier staan. Haar buurvrouw zat daar meestal vlak achter, en mijn moeder gokte erop dat zij last zou krijgen van tocht. Zodra de deur dicht werd getrokken, verdween alle speling uit het touw en werd ik gedwongen om op mijn tenen te gaan staan. Toen de vrouw de eerste keer moeite had om de tussendeur te sluiten, hoorde ik mijn moeder vanuit de keuken roepen dat die deur soms klemde en dat ze wat meer kracht moest gebruiken...
Een soortgelijke truc haalde zij uit toen er een vriendin van haar op bezoek kwam. Ik lag die avond met wijd gespreide armen en benen vastgebonden op bed. Achter de eikel van mijn penis was een stropje van dik garen bevestigd. Het draad liep naar boven naar de haak en daarvandaan verder naar de schuifdeur. Toen de deur na verloop van tijd werd dichtgeschoven, schoot mijn penis met een ruk omhoog. Daarna werd mijn slappe lid onvrijwillig nog een centimeter of vijf uitgerekt. Het daaropvolgende uur moest ik mij behoorlijk strekken om het ongemak draaglijk te houden. Af en toe kwam mijn moeder even binnen en liet haar handen speels over mijn lichaam gaan. Glimlachend liet zij mij elke keer achter met een behoorlijke erectie. Dat bracht voor mij wel enige verlichting, omdat er dan weer wat speling in het draad ontstond. Zodra mijn piemel echter verslapte, begon de kwelling weer helemaal opnieuw.

De opzet van onze spelletjes nam een heel andere wending nadat mijn zuster een keer onaangekondigd langs was gekomen. Dat gebeurde op een sombere en regenachtige zaterdagavond. Kennelijk had zij die avond niets te doen en had besloten om een kopje koffie te komen drinken. Zoals gebruikelijk waren mijn moeder en ik weer druk bezig in de slaapkamer. Ik lag al vanaf het begin van de avond stevig vastgebonden op bed. Behalve een grote mondknevel, had mijn moeder tevens een blinddoek bij mij omgedaan. Zij zat bovenop mij en wipte er rustig en ongehaast op los. Ik schatte dat zij desondanks al een keer of drie was klaargekomen. Door het afbinden van mijn geslacht bleef mijn erectie in stand, zonder dat ik zelf de kans kreeg om aan mijn trekken te komen. Het leek er sterk op dat zij de hele avond op deze manier wilde doorbrengen. Dit langzame tempo kan zij beslist nog lang volhouden, dacht ik bij mijzelf.
Toen de bel van de voordeur ging, schoot mijn moeder haastig een kamerjas aan en liet even later haar dochter binnen. Mijn zuster verbaasde zich over de schaarse kleding van haar moeder, maar deze vertelde onbewogen dat zij een uurtje op bed had gelegen met hoofdpijn. Terwijl haar dochter het zich makkelijk maakte in de huiskamer, kwam mijn moeder snel even terug om zich verder aan te kleden. Gelukkig dacht zij er ook nog aan om de blinddoek en het knellende touw om mijn geslacht te verwijderen.
De rest van de avond bleef ik vastgebonden op bed in de slaapkamer. De beide vrouwen zaten te praten en televisie te kijken. Rond een uur of elf keek mijn moeder eindelijk weer eens naar mij om. Zij fluisterde dat mijn zuster vannacht bleef slapen in de logeerkamer. Zij en haar man hadden een fikse ruzie gehad, en zij wilde even weg zijn uit haar eigen omgeving. Ik wist dat dit de laatste tijd al vaker was voorgekomen, maar vroeg mij wel af hoe het nu verder zou gaan met ons SM-spel. Het feit dat mijn moeder geen enkele poging had gedaan om mij tussentijds los te maken, deed mij vermoeden dat zij het spel gewoon wilde voortzetten.
Dat bleek inderdaad het geval te zijn. Rond middernacht zat mijn moeder weer enthousiast bovenop mij. Zij vertelde dat mijn zuster een kwartier doorvoor naar bed was gegaan. Tevens hoorde ik dat zij nog even naar mij gevraagd had. Mijn auto stond namelijk gewoon voor de deur geparkeerd. Mijn moeder had een leugentje om bestwil gebruikt en gezegd dat er een gezamelijk uitstapje van mijn werk was. Naar verwachting zou ik pas zondagavond weer terug zijn in de stad...

De consequentie van deze uitspraak drong langzaam tot mij door. Aannemende dat mijn zuster de volgende morgen weer zou vertrekken, moest ik dus tot die tijd in de slaapkamer van mijn moeder blijven.
De logeerkamer lag weliswaar aan de andere kant van de hal, maar ik wist dat deze al wat oudere woning nogal gehorig was. Misschien was het beter om nu maar een punt achter het spel te zetten, dacht ik bij mijzelf. De mondknevel belette mij echter om commentaar te geven. Bovendien vond ik het wel een spannend idee dat er iemand in huis was die geen flauw benul had van wat zich elders in de flat afspeelde. In een mum van tijd was mijn moeder weer op temperatuur en bereed mij minstens zo geconcentreerd als eerder op de avond. Bij het licht van het nachtlampje zag ik haar zware borsten op en neer dansen. Af en toe trok zij hard aan mijn tepels en moest ik mijn bovenlichaam half oprichten. Daarna duwde zij mij weer terug en begon dan stevig mijn borstkast te masseren.
Zeker een uur lang leefde mijn moeder zich helemaal uit en deed ongeremd wat er in haar opkwam. Ik moest haar op alle mogelijke manieren verwennen en bevredigen. Ook werd de mondknevel verwijderd en moest ik hard aan haar tepels of clit zuigen. Dat laatste verraste mij wel, want normaal gesproken moest ik daar altijd heel voorzichtig mee omgaan. De onverwachte komst van haar dochter had haar hartstocht kennelijk een nieuwe impuls gegeven.
Een plotseling geluid uit de hal deed ons verstijven. Even later hoorden wij het toilet doortrekken. De slaapkamer was daar hooguit twee meter van verwijderd, en ik vroeg mij af of mijn zuster misschien iets opgevangen had van onze vrijpartij. Het houten ledikant van mijn moeder was ook niet echt stil te noemen. Gespannen zaten zij en ik te wachten en te luisteren. Duidelijk hoorbaar was mijn zuster zich in de badkamer aan het opfrissen. Daarna gebeurde er verder niets meer. Ik fluisterde tegen mijn moeder dat dit misschien een geschikt moment was om ermee te stoppen. Verbaasd keek zij mij aan en antwoordde dat daar helemaal geen reden toe was. "Onverwachte gebeurtenissen maken het spel juist extra spannend," stelde zij. "Wij zijn nog lang niet klaar. Er is nog heel wat in te halen van de verloren avond. Bovendien heb ik mij de hele week verheugd op dit weekend," besloot zij resoluut.
Was het verbeelding of bespeurde ik een verwijtende ondertoon in haar stem? Meer kans op tegenspraak kreeg ik niet, want meteen deed zij de mondknevel weer bij mij in. Zij stapte van het bed af om zelf even gebruik te maken van het toilet. Ik vermoedde dat dit tevens bedoeld was om te controleren of de kust veilig was. Na terugkomst begon mijn moeder mijn slappe lid weer tot leven te wekken. Dat gebeurde niet bepaald zachtzinnig of liefdevol. Haar stevige vingers dwongen mijn piemel gewoon tot een erectie. Blijkbaar had mijn opmerking toch enige wrevel gewekt, dacht ik bij mijzelf. Mijn nieuwe opwinding won het echter van de twijfels. Met een tevreden gezicht liet zij zich langzaam op mij zakken. Het duurde niet lang of wij waren weer in hetzelfde tempo bezig als daarvoor.

Nadat mijn moeder voor de zoveelste keer tot een hoogtepunt was gekomen, zag ik haar onderzoekend naar de deur van de slaapkamer kijken. Ik volgde haar blik en begreep al snel wat er aan de hand was. De deur bleek namelijk op een kier te staan. Dat was inderdaad vreemd, want ik wist vrijwel zeker dat zij deze achter zich dicht had gedaan toen zij terugkeerde in de slaapkamer.
Terwijl wij elkaar vragend aankeken, ging de deur verder open en kwam mijn zuster binnen. Zij leek niet erg verrast te zijn door hetgeen zij zag. Mijn moeder zat prompt met een vuurrood hoofd en wist even niets te zeggen. Uit zichzelf begon mijn zuster te vertellen dat zij al een bepaald vermoeden had gehad. Bij toeval had zij bij een vorige visite een half weggestopt bondage-magazine aangetroffen in de huiskamer. Dat was een paar weken geleden op een zondagmorgen geweest. Ook had zij toen gemerkt dat wij allebei een enigszins vermoeide indruk hadden gemaakt. Die bewuste ochtend was haar tevens opgevallen dat er afdrukken van touw op mijn polsen te zien waren geweest. Meteen voegde ze er aan toe dat zij dergelijke dingen best wel spannend en interessant vond. Zij en haar man hadden ook wel eens iets geprobeerd op SM-gebied, maar dat was geen succes geworden. Haar man had nu eenmaal geen sterke voorkeur voor seksuele varianten of experimenten.
Na deze uitleg was het ijs min of meer gebroken. Mijn moeder had haar kalmte herwonnen en gaf toe dat wij af en toe dit soort spelletjes met elkaar speelden. Ondertussen was zij uit bed gestapt en samen liepen de vrouwen terug naar de huiskamer. Voor de tweede keer die avond bleef ik alleen achter in de slaapkamer...

(wordt vervolgd)


Aantal keer bekeken: 20444
Waardering: 7.57 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 20 bezoekers online