Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Familiebanden 4.

U leest om dit moment het verhaal Familiebanden 4 gepost door Herman de Veer. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Herman de Veer
Gepost op: 2007-1-28

Verhaal:

Familiebanden 4
Nadat ik een paar dagen de stad uit was geweest voor mijn werk, bezorgde mijn moeder mij bij thuiskomst een onverwachte verrassing. Bij terugkeer in het ouderlijk huis merkte ik meteen al een bepaalde nervositeit bij haar. Op dat moment zocht ik daar verder niets achter en besloot om mij eerst eens te gaan opfrissen. Daarna aten wij een broodmaaltijd en vertelde ik haar over de wederwaardigheden van de afgelopen dagen. Mijn moeder toonde echter maar weinig belangstelling en leek met haar gedachten ergens anders te zijn.
Zonder overgang vroeg zij opeens of ik zin had om na het eten een SM-spel te spelen. Verbaasd antwoordde ik dat ik dit best een leuk idee vond. Zo langzamerhand was het alweer enige tijd geleden dat wij voor het laatst iets gedaan hadden op dat gebied. Ik keek wel enigszins vreemd op van haar directheid. Normaal gesproken liet zij het initiatief meestal aan mij over, ook al door het onregelmatige karakter van mijn werk. Zonder commentaar verdween zij naar haar slaapkamer om de bondagespullen op te halen. Kennelijk wil zij het spel deze keer beginnen in de huiskamer, schoot het door mij heen. Ook dat was een tikje vreemd, want tot nu toe waren wij altijd in haar slaapkamer begonnen. Ik kleedde mij snel uit en probeerde zelf alvast mijn handen tussen mijn schouderbladen te klemmen. Even later kwam zij terug in de huiskamer en begon mij op de vertrouwde manier vast te binden.
Na een minuut of tien kon ik geen vin meer verroeren. Mijn handen waren stevig vastgemaakt en werden op hun plaats gehouden door touw om mijn bovenarmen en borstkast. Daarna waren mijn benen samengebonden bij de knieën en enkels. Als laatste propte mijn moeder een nieuwe stofdoek in mijn mond en plakte deze af met grote stukken tape. Ook nu weer bekroop mij het gevoel dat er iets niet klopte. Bij alle eerdere spelletjes die wij gespeeld hadden, gebruikte zij altijd de lederen mondknevel.

Veel tijd om daarover na te denken kreeg ik niet, want zij gaf opdracht om naar de slaapkamer te huppelen. Toen de tussendeur geopend werd, vielen alle stukjes van de puzzel op zijn plaats. Tot mijn stomme verbazing zag ik haar buurvrouw Gerda naakt vastgebonden op bed zitten. Zij zat met haar gezicht naar de deur en was gekneveld met een lederen mondprop. Aan haar reactie te zien was zij net zo verrast als ik. Terwijl mijn moeder mij naar het midden van de kamer duwde, viel mij op dat de bondage van haar buurvrouw identiek was aan de mijne. Zij had bovendien een dikke strop om haar nek. Haar samengevouwen benen waren gespreid en elk apart vastgebonden met veel touw.
Binnen luttele minuten had mijn moeder een tweede strop gemaakt en deze om mijn nek gelegd. Het touw naar het plafond werd strak aangetrokken en dwong mij hoog op mijn tenen te staan. Tot nu toe leek de opzet van het spel veel op het vorige samenzijn met mijn moeder, dacht ik bij mijzelf. Zo goed en zo kwaad als het ging, draaide ik mijzelf in de richting van het bed. Nu pas zag ik talloze rode streepjes op het lichaam van de buurvrouw. Kennelijk was hier al enige tijd iets gaande, drong het tot mij door. Ook de zweep en andere attributen op het bed wezen daarop.
Uit zichzelf begon mijn moeder tekst en uitleg te geven. Het bleek dat zij en haar buurvrouw al vanaf de middag met een SM-spel bezig waren. Oorspronkelijk was dit voorstel van mijn moeder afkomstig geweest. Zij had open kaart gespeeld en haar buurvrouw verteld over onze speciale hobby. Daarna had zij haar ervan overtuigd dat er ook zonder mij een spannend spel gespeeld kon worden. Haar buurvrouw had hier wel oren naar en had zich laten ontvallen dat zij met haar ex-man ook wel enige ervaring met bondage had opgedaan. Zij had echter geen flauw idee dat ik rond etenstijd thuis zou komen. Zij wist niet beter dan dat ik de hele week van huis zou zijn. Glimlachend vertelde mijn moeder dat zij bewust niets had gezegd om ons allebei te verrassen.

Daar was zij zeer zeker in geslaagd, dacht ik bij mijzelf. Ik wist dat mijn moeder al heel lang bevriend was met de buurvrouw. Kennelijk was dat contact dusdanig goed dat mijn moeder het aangedurfd had om pikante onderwerpen ter sprake te brengen.
Tijdens het praten had ik de vrouw eens goed bekeken. Uiteraard kende ik haar al een hele tijd, maar ik had haar nog nooit naakt gezien of zelfs maar in badpak. Zij was een jaar of tien ouder dan mijn moeder en wat kleiner van stuk. Haar borsten waren echter enorm en zagen er niettemin nog mooi en vrijwel ongerimpeld uit.
Ondertussen had mijn moeder de zweep gepakt en was achter mij komen staan. Zij stelde dat ik nog niet helemaal in de juiste stemming was. Het was beslist noodzakelijk om daar eerst even wat aan te doen. Wat dat betreft had ik natuurlijk een achterstand op haar buurvrouw. Die was al een tijdje op temperatuur dankzij de opzwepende lessen van de afgelopen uren, besloot zij fijntjes. Het strakke gezicht van de vrouw sprak boekdelen. Kennelijk had zij zich het spel heel anders voorgesteld. Ik kon mij goed voorstellen dat zij zich nogal overvallen voelde door de stevige aanpak van mijn moeder. Uit ervaring wist ik dat er na het vastbinden geen weg terug meer was. Mijn moeder had niet de gewoonte om dan nog te reageren op bezwaren of protesten. Ongetwijfeld zat de buurvrouw met gemengde gevoelens. Het was duidelijk te zien dat zij uitgebreid kennis had gemaakt met de harde zweep. Die opzet week sterk af van de onschuldige vastbindspelletjes die de vrouw voor ogen moet hebben gehad...

(wordt vervolgd)

Aantal keer bekeken: 11449
Waardering: 6.74 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 21 bezoekers online