Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Flauwekul.

U leest om dit moment het verhaal Flauwekul gepost door PStT. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: PStT
Gepost op: 2010-9-15

Verhaal:

Flauwekul
Flauwekul

Belachelijk vond ze het. Belachelijk hoe iedereen minuten, uren verspilde aan het uitkramen van flauwekul.
Zelfs nu hier in de bus werd er luidruchtig geproken over niets.
Ze had er van kinds af aan al een hekel aan gehad. Haar moeder praatte vijf kwartier in een uur en haar oma was nog erger.
Als klein meisje had ze ooit eens, onder het gebral van haar moeder, haar vingers in haar oren gestopt. Het was enerzijds verschrikkelijk geweest om te zien dat haar moeder het niet eens doorhad, maar anderzijds was het heerlijk geweest om een soort demper op haar moeders stemgeluid te kunnen zetten.
Eindelijk kon ze haar eigen gedachten eens horen. De gedachten waren eerst nog postief van aard geweest maar later had zich dat geleidelijk omgezet in frustrerende gedachten.
Ze kon nu, zo’n twintig jaar later, er niet precies de vinger opleggen wanneer die twist in die gedachtenstroom was gekomen. Maar dat doet er nu niet meer toe dacht ze. En een weerzienwekkende grijns sierde haar gezicht.
De grijns had er hoe dan ook misplaatst uitgezien want de vrouw tegenover haar in de bus had haar raar aangekeken. Bij de eerstvolgende halte stapte de vrouw op, keek haar minachtend aan en nam plaats op een van de vrijgekomen plaatsen aan de andere kant van de bus.
‘kutwijf’ mompelde Betsy agressief naar de van plaatsveranderende vrouw. Maar al snel overmande haar een fijn en opgewonden gevoel van euforie.
‘Laatste halte Betsy’ riep de buschauffeur na een tijdje. Ze stond met haar vettige lijf op en veegde een bezwete haarpluk uit haar gezicht alvorens ze de weekendtas om haar schouder slingerde.
Bij het uitstappen van de bus zag ze het bord al staan. Met oranje schreeuwige letters stond er GG- net op.
Toen ze eenmaal aangekomen was bij het aanmeldloket van haar afdeling vroeg een van de verpleegsters of ze het leuk had gehad in het weekend bij haar moeder.
‘ja fantastisch, het was erg fijn om haar weer te zien’ zei Betsy grijnsend.
Sjokkend liep ze de gangen door naar haar kamer. Opgewonden om wat ze meesleepte in haar weekendtas. Een troffee dacht ze. Een rosig stuk vlees. Een van de belangrijkste organen om te kunnen spreken. Maar niet meer voor haar moeder.
Geen flauwekul meer, nooit meer vingers in mijn oor.Aantal keer bekeken: 2023
Waardering: 6.32 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online