Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Fotograaf.

U leest om dit moment het verhaal Fotograaf gepost door Frank Ciscu. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Frank Ciscu
Gepost op: 2006-3-16

Verhaal:

Fotograaf
Fotograaf

Door Frank Ciscu


Ik was achttien jaar en werkte het zomerseizoen in een dierentuin. Voor mijn leeftijd was ik vrij verlegen en ik had weinig ervaring met meisjes. Ik stond in een kiosk met souvenirs. Tegenover de kiosk was een bassin met pinguïns. Een fotograaf maakte daar foto’s van de bezoekers. Die foto’s ontwikkelde hij in een aparte ruimte in mijn kiosk.
Eens in de twee weken liet hij zich vervangen door zijn zeventien jarige dochter. Zij heette Joke en was een donkerharig meisje met diep blauwe ogen. Zij had volle iets vooruitstekende lippen en een goed figuur.
Op een mooie zomerse dag was Joke er weer. Zij droeg een wit bloesje waarin haar redelijk ontwikkelde borsten zich duidelijk aftekenden. Verder droeg ze een vrij kort crème kleurig rokje waaronder haar licht gebruinde lange benen goed uitkwamen.
Zij maakte foto’s van kinderen bij de pinguïns. Ik kon haar dus de hele dag ongemerkt bewonderen. Ik vond haar een plaatje en kon mijn ogen niet van haar af houden. Ik zou graag een keer met haar uit willen maar dat durfde ik niet te vragen. Iedereen deed altijd heel aardig tegen Joke en zij reageerde daar meestal spontaan op.
Ze kon volgens mij jongens krijgen zo veel ze wilde en ik was bang dat ze mij beslist niet zag zitten.
Op een avond waren de bezoekers van de tuin vrij vroeg verdwenen. Wij konden naar huis gaan. Joke was bezig het fotomateriaal op te ruimen en de administratie bij te houden. Bijna iedereen ging weg maar ik moest wachten tot zij alles af had. Ik moest namelijk de kiosk waar zij in werkte afsluiten.
Toen ze haar werk had gedaan praatten we nog wat na.
Er waren die dag veel bezoekers geweest. Joke had twee keer problemen gehad met klanten die de foto’s niet goed en te duur vonden. Zoals gebruikelijk had ik partij gekozen voor haar en de mensen tot rede gebracht. Er was ’s middags ook een jonge vrouw hard op haar knie gevallen. Haar hadden we in de kiosk opgevangen en Joke had haar verbonden. Er was dus genoeg om over na te praten.
Joke zat op een krukje en haar rokje was ongemerkt zover opgeschoven dat ik haar slipje kon zien. De bovenste drie knoopjes van haar bloes waren niet gesloten. Hierdoor kwam aan de bovenkant de rondingen van haar borsten duidelijk in beeld. Ik kon tussen haar BH door haar navel zien en ik kon mijn blik niet van haar afhouden.
Zij zag dat en voeg gekscherend of ik genoot van het uitzicht.
Ik voelde mij betrapt en kreeg een rood hoofd van schaamte. Ze zei dat het niet eerlijk was dat jongens altijd alles bedekt hielden. Zij wilde ook wel eens iets zien. We gingen nog even door met wat pikant getinte opmerkingen naar elkaar waardoor de sfeer ongemerkt intiemer werd dan gewoonlijk.
Het was een warme avond en we hadden beiden geen zin om naar huis te gaan.
Joke vroeg of ik met haar een wandeling door het bos achter de dierentuin wilde maken. Ik was blij verrast en wilde maar al te graag. We liepen een tijd door het bos en spraken opnieuw met elkaar over het werk en over wat we die dag hadden beleefd.
Eigenlijk praatten we over onbenullige zaken om maar geen stiltes te laten vallen en er was een zekere spanning tussen ons.
Op een bepaald moment pakten we elkaar bij de hand en liepen we hand in hand verder.
Ik was in de wolken en voelde mijn hart bonken in mijn borst.
Na een flinke wandeling bleven we staan op een plekje waar we nagenoeg aan het oog van de buitenwereld waren onttrokken.
Ik was op dat moment zo verkikkerd op Joke dat ik haar langdurig wilde zoenen.
Ik durfde echter maar moeilijk een begin te maken maar zij dacht daar anders over. Zij begon mij hartstochtelijk op de mond te zoenen. Haar heerlijke tong krulde zich om mijn tong en haar warme speeksel vermengde zich met het mijne. Ik voelde door de opwinding mijn bloed door mijn aderen razen en mijn pik begon in een snel tempo te groeien.
Na enige tijd merkte ik dat ze vrijpostig haar handen op mijn billen legde. Ik werd hierdoor aangemoedigd en deed voorzichtig hetzelfde bij haar.
Ik voelde dat ze zachte ronde billen had en tijdens het zoenen kneep ik er zachtjes in. Joke reageerde hierop vrij heftig. Zij duwde haar onderlichaam stijf tegen mij aan. Even leek het of ik spontaan klaar zou komen. Door mijn lichaam iets van haar af te draaien kon ik mij nog beheersen. Ze pakte mijn hand vast en bracht die onder haar rokje naar haar kut en ze zei: ‘Voel maar eens hoe warm ik daar ben.’
Ik voelde de vorm van haar schaamlippen door haar vochtige slipje. Toen ze mijn hand losliet streek ze langs mijn kruis en ze kneep even zachtjes in mijn ballen. Ik werd hier ontzettend geil van maar het ging mij allemaal wat snel en ik aarzelde om verder te gaan. Joke deed een stapje terug.
Tot mijn grote verwondering trok ze haar slipje uit en ze gooide dit achter zich tussen de struiken.
‘Zo kan ik wat afkoelen,’zei ze ‘en jij kunt er beter bij.’
Hierna kwam ze zo dicht tegen mij aan staan dat ik haar borsten tegen mijn borst voelde drukken. Ze pakte opnieuw mijn hand vast en ze liet mij langs haar borst strijken. Daarna bracht ze mijn hand opnieuw naar haar kut. Ik voelde nu dat haar zachte opgezwollen schaamlippen flink nat waren. Ze duwde haar onderlichaam stevig tegen mijn hand. Ik streek met een vinger over haar schaamlippen en Joke begon zachtjes te kreunen. Ze pakte door mijn broek mijn nog steeds stijve pik beet. Vervolgens begon ze mijn broek open te maken.
Ik was bang was dat ik alsnog klaar kwam als zij mijn pik in de hand zou nemen. Joke vond al snel de opening in mijn onderbroek en ze haalde mijn pik uit mijn broek. Ze keek er naar en zei: ‘Wat heb jij een mooie stijve pik. Nu ben jij niet de enige die wat heeft gezien.’
Ik was zo onder de indruk van haar actie dat ik geen woord kon uitbrengen. Ik vond wel dat ik in deze situatie ook wat moest ondernemen en probeerde met een vinger bij haar naar binnen te gaan. Dit lukte maar gedeeltelijk want zij nam mijn pik in de volle hand en begon mij af te trekken.
Ik had dit niet verwacht en ik vergat even alles om mij heen.
Nu kon ik een orgasme niet meer tegen houden. Joke vroeg wat er gebeurde als ze zo doorging. Voor ik kon antwoorden verkrampte ik. Ik spoot mijn sperma het bos in en gedeeltelijk over de hand van Joke.
Op datzelfde moment kwam er een man met een hondje aanlopen. Ik haalde gauw mijn vinger uit haar kut en trok haar rokje goed naar beneden. Ik had geen tijd meer om mijn pik terug in mijn broek te doen. We bleven dicht tegen elkaar aanstaan. Voor de man leek het of wij een stelletje waren dat onschuldig stond te vrijen.
Toen de man voorbij was wilde Joke verder gaan maar voor mij hield het avontuur hier op. We hebben met het slipje van Joke de spermaresten weggeveegd. Het slipje werd onder een struik verstopt. Daarna hebben nog wat gezoend en gevoeld, maar we voelden ons betrapt. De geilheid van het moment was verdwenen. Ten slotte zijn we met de armen om elkaar heen geslagen naar het pretpark teruggelopen. Daar namen we afscheid van elkaar met een langdurige kus en een tot ziens.

Een maand later was Joke er weer om foto’s te maken. Het was een warme dag en er waren weinig bezoekers. Ze droeg een topje dat enkele centimeters onder haar borsten ophield, waardoor ze een ruime blik gunde op haar strakke buik en haar navel. Vanonder haar lichtblauwe rokje leken haar slanke bruine benen oneindig. Als ze iets voorover boog toonde ze een klein stukje onderkant van haar mooi gevormde billen.
De hele dag knipte ze foto’s in mijn omgeving. Daarbij liet ze zoveel van zichzelf zien dat ze mijn bloed af en toe tot het kookpunt bracht. Ik was blij dat ik achter de balie stond. Die was hoog genoeg om mijn regelmatig groeiende pik te verbergen.
Regelmatig stonden mannelijke bezoekers geïnteresseerd te kijken als zij haar foto’s maakte.
We praatten tijdens het werk met elkaar en ze maakte af en toe opmerkingen over ons avontuurtje. In de middag spraken we af dat we die avond weer een wandeling zouden maken.
Ik kon haast niet wachten tot de laatste bezoeker weg was. Zo snel als ik kon sloot ik de luiken van de kiosk. Joke had nog wat tijd nodig om haar administratie af te werken. Ik gebruikte die tijd om mij in de personeelsruimte te douchen en om te kleden. Toen ik weer in de kiosk kwam was Joke klaar met de werkzaamheden.
We liepen hand in hand het bos in. Toen we uit het zicht waren legde ik een arm om haar schouder. Ze reageerde door voor mij te gaan staan met haar armen om mijn nek en we verloren ons in een heftige tongzoen. We liepen verder en kwamen op de plek waar we de vorige keer haar broekje hadden achtergelaten.
Het broekje was verdwenen, maar daar waren we niet echt naar op zoek. We baanden ons een weg door dicht struikgewas en kwamen uit op een met mos en gras bedekte plaats.
Hier waren we vanaf het bospad niet zichtbaar.
Mijn lippen zochten haar mond en ze ontving mij met half geopende lippen. Gretig vonden onze tongen elkaar. Ik trok haar dicht tegen mij aan en het leek of haar stevige borsten door mijn dunne shirt brandden.
Als vanzelf gleden mijn handen naar haar billen.
Ik hoefde haar rokje niet ver omhoog te schuiven om haar rondingen te strelen. Ik voelde dat ze een tanga slipje droeg.
Met een hand maakte zij mijn broek open en via de bovenkant van mijn onderbroek gleed haar hand om mijn stijve pik. Het gaf mij een geweldig gevoel in mijn ballen en buik, terwijl mijn adem even stokte.
Nadat ik mij had hersteld schoof ik haar slipje van haar heupen. Toen ik het over haar billen had getrokken gleed het kleine stukje textiel langs haar benen op de grond. Ze stapte er uit en duwde haar onderlichaam tegen mijn stijve pik.
Ik streelde met mijn vingers over haar schaamlippen. Zij kreunde van genot en begon mij langzaam met lange halen af te trekken.
Na een tijdje zei ze:’Ik wil die pik in mij voelen.’
Even dacht ik dat ik haar niet goed had verstaan, maar toen ze haar topje over haar hoofd uittrok en ik naar de grote harde tepels op haar borsten staarde, wist ik dat ze het meende.
Ze hielp mij om mijn shirt uit te trekken. Even stonden we met onze blote bovenlijven tegen elkaar.
Ik dacht dat ik droomde.
Het bloed bonkte weer door mijn aderen en mijn pik stond op springen. Ik maakte het knoopje van haar rokje open waardoor het lapje stof om haar enkels viel. Ze stapte achteruit uit haar rokje en liet zich in haar volle naaktheid bewonderen. Ik zag haar gladgeschoren schaamlippen, die iets openstonden. Daartussen zag ik een klein beetje vocht glinsteren.
Ik werd duizelig van spanning en emotie. Ik deed een stap in haar richting en wilde haar vastpakken. Zij hield mij even tegen. Ze trok mijn broek en onderbroek in een beweging naar beneden. Ik stapte er uit en het voelde als een bevrijding nu ik ook naakt was.
Joke spreidde onze kleding uit op de grond. Ze pakte mij vast en liet zich op de grond zakken. Daarbij trok ze mij mee. Ze lag op haar rug en trok mij half over zich heen.
Haar tepels staken uitdagend omhoog en ik omsloot ze een voor een met mijn lippen.
Ik proefde een licht zoute smaak vermengd met haar lichaamsgeur. Met mijn hand streek ik langs haar schaamlippen om daarna met een vinger naar binnen te gaan.
Ze was drijfnat daarbinnen en toen ik mijn vinger over haar klit streek kronkelde ze van geilheid en ze kreunde luid.
Ik was bang dat iemand ons zou horen en verplaatste mijn mond van haar tepels naar haar lippen. Onze tongen vonden elkaar opnieuw en ik voelde haar hand mijn stijf staande pik vastpakken.
Ze deed haar benen iets uit elkaar en leidde mijn pik voor haar drijfnatte kut.
Heel langzaam liet ik mij in de vochtige warmte zakken.
Er ging een rilling van genot door mij heen.
Ik voelde mijn borst verdwijnen tussen haar zachte borsten, waarbij haar harde tepels bij de geringste beweging over mijn huid schuurden. Onze tongen omstrengelden elkaar en ik proefde haar warme speeksel in mijn mond als een heerlijke opwindende drank. Heel langzaam bewoog ik mijn pik in haar.
Met een hand streelde ik haar billen en rug en ik voelde haar hand over mijn billen. Het heerlijke lijf van Joke kronkelde en schokte onder mijn lichaam. Ze bewoog mee op mijn ritme.
Plotseling begon ze haar bekken ongeduldig heen en weer te bewegen en haar nagels trokken een spoor vanaf mijn schouders tot op mijn billen.
De spanning in mijn lichaam steeg hierdoor zodanig dat ik mij niet meer kon beheersen. Terwijl onze tongen in elkaars mondholten heftig tekeer gingen bewoog ik mijn penis in haar met steeds hogere snelheid en hardere stoten.
Op dat moment hoorde ik takken kraken.
Ik keek in de richting van het geluid en zag, op een afstand van ongeveer tien meter, de man van het hondje staan. Hij had zijn broek op de enkels en stond zich, in onze richting kijkend, hevig af te trekken.
Ik voelde dat Joyce zich helemaal aan mij vastklampte en terwijl haar lichaam zich verkrampte riep ze:’Ga door! Neuk me! Ik kom klaar! Ooohhh!’
Op hetzelfde moment leek het alsof er iets in mijn lichaam ontplofte en in een aantal heftige schokken spoot ik Joke vol met mijn sperma. Voor mij bestond alleen nog mijn pik en het lijf van Joke.
Toen het voorbij was dacht ik weer aan de man. Ik keek om en zag nog een sliert sperma van zijn vingers druipen terwijl hij zijn broek ophees. Hij draaide zich om en verdween in het dichte struikgewas.
Even had ik de neiging achter hem aan te gaan, maar Joke hield mij stevig vast.
‘Ik wil dat je in mij blijft,’zei ze.
Om de druk op haar wat te verminderen draaiden we ons op de zij. Stil lagen we tegen elkaar na te genieten. De rust begon langzaam weer in ons lijf terug te keren. Af en toe voelde ik dat Joke met haar kut een signaaltje doorgaf naar mijn nog zeer gevoelige pik en als ik mij in haar bewoog ging er opnieuw een rilling door onze lichamen.
Na een tijdje begonnen we het koud te krijgen. Voldaan kleedden we ons aan. Joke vertelde op de terugweg dat ze de man al een tijdje had zien staan. Het had voor haar de spanning verhoogd.

Deze avond was het begin van een langdurige relatie waarin we te gekke avonturen hebben beleefd. Misschien vertel ik daarover een andere keer.


Aantal keer bekeken: 28479
Waardering: 7.86 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 13 bezoekers online