Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Foul Odor.

U leest om dit moment het verhaal Foul Odor gepost door Phoebe. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Phoebe
Gepost op: 2011-4-26

Verhaal:

Foul Odor
Een pasgetrouwd stel was op huwelijksreis in Pennsylvania, USA. Ze hadden een duur hotel geboekt en waren inmiddels gearriveerd. Ze keken hun ogen uit! Een grote, witte deur als ingang van de suite, als je binnenkwam een prachtig groot hemelbed met 20 verschillende kussens en een gangetje naar de gigantische privé badkamer. Hier zouden ze zeker wel de tijd van hun leven gaan hebben. Het was perfect, op èèn ding na. De ongelooflijke stank! Ze konden niet uitvinden waar het vandaan kwam. Ze zouden zo wel de manager bellen. Eerst belden ze roomservice. Na lekker te hebben gelunched, belden ze de manager. Hij kwam meteen naar de suite. Hij vond de stank ondraaglijk en verontschuldigde zich. Nadat hij de schoonmaakploeg had opgebeld, en die alles grondig hadden schoongemaakt, was het beter. Als het morgen nog niet weg was, informeerde hij hen, zouden ze hem onmiddellijk moeten opbellen. Die nacht viel het stel in slaap. In de vieze, vieze stank die boven de heerlijke schoonmaaklucht heen walmde. De volgende dag belde het jonge stel weer. De manager werd boos op zijn personeel en stimuleerde hen beter schoon te maken, maar dit keer ook alles grondig te checken. Het personeel boendde alsof hun leven er vanaf hing. Ze checkten allen ook grondig. Niks. Die avond besloot het koppel zelf op zoek te gaan. Badkamer, banken, stoelen alles. Niks. Totdat de man het bed onderzocht en het matras omdraaide. Het was afschuwelijk. De vrouw ging over haar nek. De man staarde naar de vreselijke, afgrijselijke ontdekking die hij zonet had gedaan; op haar rug, lag een verrot, opgezwollen lijk van een man. Het lichaam was groen-bruin en het zag er niet uit!

Aantal keer bekeken: 1872
Waardering: 5.49 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online