Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Fouten.

U leest om dit moment het verhaal Fouten gepost door Annemary Marlens. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Annemary Marlens
Gepost op: 2007-3-27

Verhaal:

Fouten
Ik keek met een haastige blik naar de klok."Oh nee he! Ik zou te laat komen voor wiskunde."dacht ik bij mezelf.Snel gritste ik mijn boeken van mijn bureau.Ik rende de trap af waarbij ik de laatste tree miste en met een luide bonk op de houten vloer stampte."Kan het wat zachter Debby?"Riep mijn moeder vanuit de keuken.Ik mompelde iets over te laat komen op school.Ik pakte mijn fiets en haastte me om nog een beetje snel op school te komen."Debby, wist je het al we hebben eerste uur vrij.Wiskunde valt weg meneer Rozenbottel is ziek"Riep een stem achter mij.Sander stond lachend voor mij."Pfff gelukkig.Ik was me net aan het haastten ik dacht dat ik weer een week kon nablijven."
"Zo'n mooie meid als jij komt toch niet te laat?"Vroeg Sander nieuwschierig met een lachje op zijn gezicht."Jammer genoeg wel"Maar toch bloosde ik."Heb je zin om nog eventjes het park in te gaan?"Vroeg Sander nonchalant.Ik antwoordde dat het me erg leuk leek.
Even later liepen we in het zonnetje door de prachtige bloementuinen naar de rozenstruiken.Onder een prachtige koepen van klimrozen bleef Sander staan."Lieve Debby, al een tijdje volg ik jou in mijn gedachten en ik kan mijn ogen niet van je afhouden.Wil je met me vekering?"
Op mijn gezicht kwam een glinstering tevoorschijn.Ik riep "Ja".Zijn gezicht kwam dichter bij en we zoenden.

Aantal keer bekeken: 2682
Waardering: 5.07 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 19 bezoekers online