Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

GEZOCHT:kinderslachter.

U leest om dit moment het verhaal GEZOCHT:kinderslachter gepost door i love horror.... Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: i love horror...
Gepost op: 2011-8-2

Verhaal:

GEZOCHT:kinderslachter
dit verhaal begint in mijn eigen huis. ik dacht dat ik het droomden maar... maar dat was dus niet zo...

we zaten op mijn eigen kamer(ik en mijn oppas) ik zei: maar...maar mama heeft tegen mij gezegt dat ik in haar bed mocht slapen.

mijn moeder had gezegt dat ik in haar bed mocht slapen omdat ik die vorige nacht een nachtmerrie had gehad. die nachtmerrie die ik dus gisteren gehad had heb ik wel vaker

nee jij slaapt gewoon in je eigen bed, zei mijn oppas. en stel je voor dat hier nu een bebloede slager met een hakbijl binnen zou komen ,zei ik.

en op dat moment vloog de deur open! een slager met een witte jas vers bloed en afgehakte stukken(mensen) vlees zat. ik gilde het uit en mijn oppas probeerde nog weg te vluchten, maar het was al te laat. ik viel van schrik bewusteloos en het werd zwart voor mijn ogen.

toen ik weer bijkwam. zag ik dat mijn oppas helemaal bebloed dood op de gront lag. vele lichaamsdelen waren er afgehakt. ik wert bang...zo bang. ik begon te huilen. ik belde meteen de politie en zei dat "hij"nog losliep.

kort daarna ben ik toch nog vermoord door "hem"

in de krant stond: ER LOOPT EEN KINDERMOORDENAAR LOS IN DE STAD! HIJ HEEFT AL TIENTALLEN MENSEN VERMOORD. DAARBIJ ZATEN EEN KIND EN EEN OPPAS. HET KIND WAS 10 JAAR EN HETEN LILLY. DE NAAM VAN DE OPPAS IS NIET BEKEND. DE DADER IS EEN SLAGER MET EEN WITTE JAS AAN MET VERS BLOED EN VLEES EROP. ALS JE HEM ZIET BEL DAN METEEN:112.

DE MOORDENAAR IS NIET GEVONDEN EN LOOPT NOG STEEDS ERGENS ROND...

VAN LILLY'S GEEST...

P.S. MISSCHIEN IS "HIJ" WEL OP JOU SLAAPKAMER

P.S. KIJK ACHTER JE...

P.S.SUCCES MET OVERLEVEN...Aantal keer bekeken: 6762
Waardering: 5.28 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 3 bezoekers online