Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Gala avond.

U leest om dit moment het verhaal Gala avond gepost door Suzan. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Suzan
Gepost op: 2007-12-14

Verhaal:

Gala avond
Je legt je handen op mijn wangen omdat ze gloeien. Een siddering gaat door mijn lijf. Wat een grote,fijne handen. ik kijk je vol verlangen aan. Je handen gaan naar mijn schouders. We staan steeds dichterbij elkaar.Je lippen vlakbij de mijne, opeens geroezemoes om ons heen.

Ik fluister in je oor of je mee naar een rustig stukje gaat. We beginnen te lopen, onze handen vlakbij elkaar. Dan hand en hand. Maar ik wil meer, leg mijn hand voorzichtig op je heup. Je ziet het als een teken en doet hetzelfde bij mij.

We stoppen even en ik geef je een paar kusjes in je nekje, je hand gaat naar mijn kontje toe. Dan zijn we bij een rustig plekje met allemaal stoelen en tafels...

Ik wil gaan zitten maar voordat ik die kans krijg zijn we heftig aan het zoenen. Je handen gaan over mijn lichaam, mijn handen gaan over jouw lichaam. Ondertussen zijn we uitgebreid, heftig en geil aan het zoenen vol lust. Ik doe je blouse uit en knoop je hemd los. Mijn panty gaat uit.

Ik streel langs de rand van je broek. Geef je kusjes in je nek. Je doet de bandjes van mijn jurk en bh naar beneden..

We kijken elkaar even aan een gigantische vonk ter gevolge. Niet meer willen wachtend streel hij mijn benen steeds hoger. Ik streel uitdagend bij hem er langs.. Zeg zacht we kunnen het beste snel zijn, voordat er iemand komt.. Knoop als bevestiging zijn broek los.

Hij doet mijn string uit en ik zijn boxer.. Even bang dat er iemand komt maar dan begin we weer te zoenen en vergeten we alles. Eigenlijk wil ik maar 1 ding en dat is gewoon lekker hard geneukt worden.. Begin hem te pijpen en merk dat hij het ook wel graag wil.. Ik doe mijn jurk helemaal omhoog en ga voor hem zitten op de tafel..
Hij gaat voor me staan en ik trek hem uitdagend naar me toe.. We beginne te zoenen en dan ohhh wat is hij groot...

Ik leun achterover en laat hem lekker doorgaan. Nog rustig beginnend zeg ik uitdagend het mag wel wat stouter hoor.

Dat laat hij zich geen tweede keer zeggen. Kei hard neukend midden in de school.. Het liefst zou ik het uitschreeuwen wat een goddelijke jongen.

Ik zie hem genieten steeds harder stotend gaan we een tijdje door. Als hij bijna komt stoppen we even. Hij vraagt of ik voorover wil bukken met mijn handen op de tafel.

Braaf doe ik het en dan begint hij me pas echt hard te neuken. Zijn ballen kletsen tegen me kontje...

Ohh ik kom hoor ik zachtjes.. Ja, spuit me maar vol antwoord ik. Dan word ik helemaal gevuld. Nog 1 heftige zoen, kleren in orde en terug.

Aantal keer bekeken: 8944
Waardering: 6.15 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 16 bezoekers online