Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Geil Bloemenmeisje.

U leest om dit moment het verhaal Geil Bloemenmeisje gepost door Leonna. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Leonna
Gepost op: 2010-1-25

Verhaal:

Geil Bloemenmeisje
Van Leembergen zei: Hallo meisje, ik hier?. Het meisje begon te lachen waardoor haar borsten iets te speels omhoog en omlaag huppelden. Hendrik voelde zijn maag omkeren toen het meisje zei: Ach Hendrik, wat een mooie dag is het om binnen te zitten, laten wij buiten eens de wereld van een andere hoek gaan bekijken. Nou dat zag Hendrik wel zitten. Snel trok hij zijn jas aan, legde hij zijn portemenee wijdbeens op tafel en rende naar buiten al huppelend met het bloemenmeisje aan zijn zij. Echter buiten aangekomen bleek zijn auto op slot te zitten waardoor hij terug naar binnen moest. Het meisje zei: Dat geeft niet hendrik, ik loop wel even mee. Eenmaal binnen liep van Leembergen zijn kantoor binnen, deed de deur op slot en nam een slok van zijn koffie. Het meisje stond ook in dit kantoor...
Van leembergen draaide zich toen hij het bloemenmeisje de deur op slot zag doen. Hij zei: wat doe jij nou? we gingen toch naar buiten? Het meisje weigerde de vraag van Leembergen en stapte spontaan zijn richting op. "Hier is het ook best gezellig" zei ze met een ietwat overdreven geilogende glimlach. Van leembergen keek verbaasd op, Mevrouw wat doet u nou?.. Het meisje kronkelde wulps langs van Leembergen naar de andere kant van de tafel, gooide de boeken aan de kant en opende haar blouse. 2 versspringende borsten sprongen aan twee kanten aan elkaar over. Van leembergen kon zijn ogen niet geloven toen de dame haar beide benen ietsje over elkaar verschoof waardoor haar kleine stringetje en de vlanken van haar poesje te zien waren.
Van leembergen hield het niet meer, hij sprong richting het meisje en woelde woest door haar haar.
Het duurde niet lang of ze voelde zijn kloeke lid naar binnen glijden... Met een zeker zucht van verlichting plaatste ze haar rood gelakte nageltjes op zijn rug. Het striemende gevoel op Leemsbergens rug wond hem nog extra op. Het duur dan ook niet lang voor hij zijn deel uit haar warme lichaam trok.
Van Leembergen spreidde de benen van het meisje waardoor haar mooie kleine roze lipjes de wereld te zien kregen. Van leembergen ging op zijn knieen en voelde met zijn handen langs de benen steeds op het randje van de binnenkant.. steeds langzamer voelde het meisje zijn handen rondom haar lipjes glijden waardoor ze onwijs nat werd. Van leembergen kwam met zijn hoofd dichterbij en gaf spelenderwijs likjes rondom haar al natte clitje. Bij de eerste aanraking gilde het meisje van genot waardoor van leembergen en een vinger bij stopte.. Meer zei het meisje, Meer, en van leembergen begon steeds harder te stoten. Zijn kloppende lul smachte om naar binnen te gaan. Het meisje stond op en deed haar topje en alles uit. Ze ging op haar knieen zitten en zoog langzaam aan de keiharde lul van van leembergen. Zuig harder slet van me, zei van leembergen en ze z oog hard. Toen stond ze op en van leembergen zette dr tege de muur..
Toen stond ze op en van leembergen zette dr tege de muur.. Met een harde stoot bracht hij zijn inmiddels enorm geworden penis in het meisje aan. Bij elke beweging die hij maakte vloeide het vrouwvocht over zijn ballen. Terwijl hij nogsteeds met langzame diepe halen bezig was liet hij haar alle hoeken van de kamer zien. Met een ruw gebaar legde hij haar voorover op het bureau.

Aantal keer bekeken: 16864
Waardering: 2.80 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online