Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Geil bioscoopbezoekje.

U leest om dit moment het verhaal Geil bioscoopbezoekje gepost door patjebelgie. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: patjebelgie
Gepost op: 2007-8-7

Verhaal:

Geil bioscoopbezoekje
Het was zomer. Slechts gekleed in een short en polo ging ik naar mijn favoriete seksbioscoop op zoek naar een spannende ontmoeting.
Ik ben niet echt bi, maar ook niet vies van contact met een andere man om me in mijn kontje te neuken. Als ik dus naar de seksbioscoop ga weet ik nooit van te voren welke richting het uit zal gaan. Het komt zich aandienen of niet. Ik had me voor de gelegenheid lekker glad geschoren en liep over van geilheid. Toen ik de seksshop binnen liep, koos ik aanvankelijk voor de hetero cinemazaal. Je kan daar van buiten kiezen, maar eens binnen is er een verbindingsdeur tussen de beide cinema zalen en kan je wisselen van zaal zoveel je maar wil. Ik zette me zoals gewoonlijk op de eerste rij omdat ik daar lekker veel beenruimte heb en dus ver onderuit kan zitten. Er was die dag geen ander volk in de zaal, maar ik besloot toch maar te gaan zitten.
Het onderwerp van de film was een geile meid die lekker in haar kontje geneukt werd door een man met een echte stierenlul. Best wel een geil gezicht om dat kontje zo opgerekt te zien worden. Het duurde dan ook niet lang of ik zat met een knoert van een stijve die ik de vrijheid besloot te geven. Binnen de kortste keren lag mijn short op mijn enkels. Een slip had ik voor de gelegenheid niet aangetrokken. Lekker ver onderuit gezakt lag ik zachtjes met mijn pik te spelen, af en toe even met mijn vingers kroelend aan mijn glad geschoren balzak.
Op een gegeven moment gaat de deur van de zaal open en er komt een man de zaal binnen. Hij gaat helemaal vooraan aan de zijkant staan ter hoogte van de voorste rij stoelen waar ik zit. Tussen mij en hem zijn slechts een viertal stoelen. Hij blijft een tijdje staan kijken en ik merk dat hij niet naar de film kijkt maar naar mij. Gebiologeerd kijkt hij naar het spel dat ik speel met mijn pik. Ik ga nog wat dieper onderuit zitten en duw mijn bekken wat omhoog, zodat hij een nog beter zicht krijgt. Op dat ogenblik valt voor mij de beslissing. Ik ben geil op die vent en hoop dat hij naast me komt zitten en spontaan mijn lul en balzak zal strelen.
Tot mijn spijt gebeurt het echter niet. Hij kiest plots voor de tussendeur en gaat de gay cinemazaal binnen me alleen achterlatend met mijn geile stijve lul.
Ik hoef niet lang na te denken en besluit hem achterna te zullen gaan. Ik geef hem echter rustig enkele minuten de tijd om zich te installeren. Wanneer ik denk dat het wel goed is, doe ik mijn short terug aan en berg mijn stijve lul zo goed mogelijk op. Via de tussendeur kom ik in de schemerige ruimte van de gay cinema. Direct rechts als je binnenkomt is er een met een schutsel afgesloten vrij toegankelijke ruimte om te vozen. In dat schutsel zijn ook gaten voorzien om je lul door te steken.
Ik merk echter dat de ruimte vandaag leeg is. Ik kijk de zaal rond en merk dat slechts één zetel bezet is. Het is de man die zonet nog in de andere zaal had staan kijken naar het schouwspel dat ik opvoerde. Hij zit met zijn stijve lul in de hand te kijken naar het scherm waar twee knappe jongens gepijpt worden door twee andere jongens. Best wel een geil beeld.
Ik besluit om tot actie over te gaan en neem pardoes plaats naast de man. Lang wil ik niet meer wachten, dus ik ga onmiddellijk tot actie over door mijn hand om de lul van de man te leggen en zachtjes te kneden. Ik vertel hem dat ik vind dat hij best wel een lekkere lul heeft. ’t Is een stevig dik exemplaar van ongeveer 18 cm lang. De man kreunt zachtjes en zakt verder onderuit. Ik besluit een stapje verder te gaan en buig me over zijn lul. Even later sluiten mijn lippen zich om zijn lul en geeft ik hem een zalige zachte pijpbeurt. Ik trek zijn voorhuid achteruit en lik plagend met mijn tong rond de rand van zijn eikel. Ik sluit mijn lippen er omheen en beweeg mijn hoofd zuigend op en neer. Ik hoor de man meer en meer kreunen.
Ik stop met zuigen, kijk hem aan en vraag of hij misschien zin heeft me in mijn kontje te neuken. De man is daar onmiddellijk voor te vinden en we staan allebei recht. Ik loop naar het podium vooraan in de zaal, doe mijn short uit, ga op mijn knieën op het podium zitten en duw mijn kontje uitdagend naar achter wachtend op zijn lul. Even later voel ik de druk van de kop van zijn lul tegen mijn kontgaatje. Ik ontspan me en ik voel zijn lul in één keer helemaal naar binnen schuiven. Ik heb meteen terug een knoert van een stijve lul. Zachtjes begint de man in en uit mijn kontje te neuken. Ik kreun van geilheid en genot en knijp met mijn kringspier zachtjes om zijn lul om het effect van zijn binnendringen nog te versterken. Ik zwijmel van genot door de neukende lul. De man voert zijn stotende tempo alsmaar op terwijl ik met mijn ene hand aan mijn stijve pik ruk. Plots voel ik de lul van de man opzwellen. Hij rukt zijn lul uit mijn kontje en met een luide kreun schiet hij zijn zaad de lucht in. Enkele rukken later volgt ook mijn zaad dezelfde weg. Na even bekomen te hebben kleden we ons aan en verlaten de zaal. De man neemt afscheid met de mededeling dat het leuk en aangenaam was geweest.

Zo, ik hoop dat jullie dit een leuk geil verhaal vonden.
wil je me laten weten wat je er van vind, dan kan dat op patjebelgie@hotmail.com


Aantal keer bekeken: 12339
Waardering: 7.00 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 17 bezoekers online