Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Gelukkig zag niemand het!hoop ik....

U leest om dit moment het verhaal Gelukkig zag niemand het!hoop ik... gepost door zeg ik liever niet. Dit verhaal is gepost in de categorie blunders. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar blunders?
Categorie: blunders
Gepost door: zeg ik liever niet
Gepost op: 2011-4-25

Verhaal:

Gelukkig zag niemand het!hoop ik...
Met de verjaardag van mijn vader gingen we uiteten. We hadden drinken en eten besteld. Ik nam zoals gewoonlijk cola met een rietje. Nadat het eten was serveerd gingen we gezellig eten. Na ongeveer een halfuur was iedereen bijna klaar en mijn cola was bijna leeg. Ik wou een slok nemen uit mijn glas en opeens voelde ik wat in mijn neus. Is tijdens dat ik een slok wou nemen het rietje in mij neus gegaan! Nou.. het ergste wat je dan kan gebeuren is dat ie in je neus blijft zitten. ik snel het rietje uit mijn neus getrokken.Ik keek snel om mij heen of iemand het had gezien. maar niemand had het gezien.Gelukkig niemand had het gezien.Alhoewel......ik zag wel steeds een meneer raar naar mij kijken.

Aantal keer bekeken: 4982
Waardering: 2.15 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 17 bezoekers online