Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Geneukt op vakantie.

U leest om dit moment het verhaal Geneukt op vakantie gepost door Fynn. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Fynn
Gepost op: 2010-11-7

Verhaal:

Geneukt op vakantie
Afgelopen zomer mocht ik mee met mijn beste vriendin en haar ouders op vakantie naar Griekenland. Geweldig want mijn eigen ouders gingen dit jaar niet. Ze hadden op een eiland een huisje gehuurd voor 2 weken vlak bij het strand, echt prima.
Vlakbij, 3 km, was een dorpje waar je boodschappen kon doen en waar wat terrasjes en dansbarren waren voor enig vermaak.
Op een dag lagen we op het strand en Roos, mijn vriendin, en haar moeder gingen even zwemmen. Het was ook erg warm die dag, zo´n 28 graden. Daarom smeerde ik me goed in met zonnebrandolie. Ik kon natuurlijk niet bij mijn rug, dus vroeg ik of Roos´vader dat even wilde doen. Hij smeerde mijn rug in en daarna mijn kuiten en bovenbenen. Best lekker die sterke handen die mij insmeerden! Na de bovenbenen smeerde hij zelfs mijn billen in en ik voelde zijn handen zachtjes in mijn billen knijpen. Op dat moment kwamen Roos en haar moeder net de zee uitgelopen.
Even later gingen we terug naar het huisje om te eten, want het was inmiddels al bijna avond. Op een of andere manier bleef ik maar aan die middag denken, aan zijn handen die in mijn billen knepen. Had ik me dit ingebeeld of kneep hij met opzet. Na het eten moesten Roos´vader en ik de afwas doen, dus ik besloot het hem gewoon te vragen. Hij schrok eerst een beetje van de vraag, maar antwoordde uiteindelijk dat hij het niet kon laten om in mijn billen te knijpen, omdat ze zo lekker vol waren. Hierop vroeg ik of hij daar opgewonden van raakte. Als ik eerlijk ben wel, zei hij.
Ik vertelde hem dat ik er ook opgewonden van raakte en vroeg hem of hij mijn billen nogmaals wilde voelen. Dat vond hij een prima idee, maar niet en publiek zei hij. Daarom stapten we 1 van de douchehokjes binnen en deden de deur op slot.
Hij legde rustig zijn handen op mijn billen en kneep er zachtjes in terwijl ik met mijn borsten tegen zijn borstkas aanleunde. Wat een lekker kontje fluisterde hij me.
Ik kon het niet laten om met mijn hand naar zijn kruis toe te bewegen en voor ik het wist voelde ik zijn penis en zak in zijn zwembroek. Ik liet mijn hand in zijn zwembroek glijden en pakte zijn penis beet. Hij had een grote dikke penis en al snel werd zijn penis stijf en hard. Hier werd ik erg opgewonden van. Ik stond tenslotte opeens de vader van mijn beste vriendin hier in een douchehok af te trekken. Hij ging met 1 van zijn handen richting mijn borsten en kneep hier ook zachtjes in. Langzaam liet ik mij door mijn knieen zakken tot ik geknield voor hem zat. Ik trok zijn zwembroek verder naar beneden en begon zijn zak te likken en te kussen langzaam verder naar zijn eikel. Opeens nam ik zijn hele penis in mijn mond en begon heftig en wild te pijpen terwijl ik zijn ballen kneedde. Ik was zo ontzettend geil! Na een harde pijpbeurt ging ik weer staan en zag hoe geil Roos´vader naar mij keek. Hij draaide mij om, deed mijn bikini af en mijn slipje naar benden. Ik voelde zijn harde lul tegen mijn kontje. Hij greep me bij mijn borsten en ik drukte mijn kontje naar achteren. Hij tilde 1 been op en drukte zijn enorme lul in mijn kutje. Hij neukte me keihard door in het douchehokje. Je hoorde zijn zak tegen mijn billen ketsen. Hij had me echt helemaal doorgeneukt en spoot al zijn zaad in me al schokkend. Hierna hebben we samen gedouched en zijn we teruggelopen naar het huisje. ´s avonds besefte ik dat ik 18 was en me heb laten neuken door de vader van mijn beste vriendin en dat hij 53 jaar was.
Ik vond dit een erg geile gedachte. Hij heeft me die vakantie nog vele malen geneukt op verschillende plekken en ik heb hem zelfs nog gepijpt op de terugreis. Ik probeer nu zo vaak mogelijk bij Roos´te logeren en dan ontmoeten we elkaar bijvoorbeeld midden in de nacht. Ook heb ik hem een keer afgetrokken terwijl we aan het dineren waren, echt super spannend en geil. Roos´en haar moeder hebben niets door. Het is zo lekker om door haar vader geneukt te worden. Hij is gek op mijn lichaam en ik kan niet zonder zijn penis. Hij spaart alle sperma voor mij op en als ik dan weer langskom spuit hij we steeds opnieuw weer vol. Heerlijk.

Aantal keer bekeken: 26810
Waardering: 7.31 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 17 bezoekers online