Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Geschoren door mijn zus.

U leest om dit moment het verhaal Geschoren door mijn zus gepost door FK. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: FK
Gepost op: 2011-4-17

Verhaal:

Geschoren door mijn zus
Vorig jaar ging mijn zus irma met haar vriendinnen twee weken op vakantie met de travelsleeper vouwwagen van mijn ouders, de ouders van een van haar vriendinnen zou hen wegbrengen omdat geen van haar vriendinnen een rijbewijs voor aan hanger had, een paar dagen voor zij zouden vertrekken belde Sanne naar Irma en vertelde dat haar vader hen vrijdags niet weg kon brengen omdat hij voor zijn werk een paar dagen naar frankrijk moest en pas zaterdag tegen de avond of op zondagmorgen pas thuis zou komen, ik kijk wel of pa vrij is en de travelsleeper weg kan brengen hoorde ik Irma zeggen, toen we wat later aan tafel zaten vertelde Irma het verhaal en vroeg aan mijn vader of hij soms tijd had om de travelsleeper weg te brengen, dan pas na het werk want ik kan zo snel geen vrije dag meer nemen maar ben jij dan niet vrij want jij mag toch ook met een aanhanger rijden vroeg hij aan mij, ik kan wel want ik neem vrijdag toch al vrij zei ik, Irma belde meteen naar Sanne om te vertellen dat ik de travelsleeper wel weg bracht, na het eten ging ik nog buiten zitten en Irma kwam er ook bij zitten, om hoe laat willen jullie gaan vroeg ik, we kunnen pas na twee uur op de camping en Sanne neemt Iris en Vera mee en Joélle rijd dan nog met ons mee zei Irma, en het is zowat twee uur rijden met de aanhanger dus we rijden rond twaalf uur aan zei ik, oke dan bel ik Joélle wel dat zij op tijd hier is zei Irma,vrijdags kwam Sanne al vroeg naar hier om te kijken of zij nog iets van Irma mee moest nemen, nee dat kan er bij mij wel in en in de travelslaaper kan nog wat in zei ik, Sanne bleef nog even wat met Irma kletsen en toen ik er bij kwam zitten vroeg Sanne of mijn vriendin soms ook meeging, nee hij heeft geen vriendin meer zei Irma, en jullie gingen toch samen naar spanje op vakantie vroeg Sanne, ja dat zouden we doen maar dat gaat niet door zei ik, ik zag bij sanne haar tepels al harder worden en flinke bultjes op haar strak shirtje maken, een hele poos geleden was ik tijdens een avond stappen Sanne en Irma tegen gekomen en had toen met Sanne gezoend en verder dan wat aan haar borsten voelen waren we nog niet gegaan en sindsdien was zij nog wat verliefd op mij zoals ik van Irma had begrepen, Joélle kwam achterom de plaats op en ik leg haar koffer in de auto en alles was zover dat we aan konden rijden, ik haal Iris en Vera nog op en dan ben ik ook zover zei

Aantal keer bekeken: 52890
Waardering: 2.54 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 20 bezoekers online