Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Gewilig2.

U leest om dit moment het verhaal Gewilig2 gepost door Sandra Klaassen. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Sandra Klaassen
Gepost op: 2007-8-17

Verhaal:

Gewilig2
De volgende dag.

De volgende ochtend werd ik wakker, naast me lag Elly, ze lag geheel naakt.
Ik werd gelijk warm in me buik, streelde zachtjes haar buik, ze deed langzaam haar benen wijd, haar kutje stond wijd open, langzaam duwde ik een vinger naar binnen en nog een, het ging heel makkelijk, ik duwde wat harder en zowaar ging mijn hele hand naar binnen. Elly begon langzaam te kreunen, ik ging voor haar zitten en begon haar langzaam met me hand te neuken.
Haar bewegingen werden steeds heftiger, haar kut werd natter en natter, ik voelde haar urine langs me hand lopen, haar gezicht vertrok in een grimas ze drukte haar benen tegen elkaar en beleefde een enorm orgasme. Ik trok me hand uit haar kutje, dit maakte een zacht zuigend geluid. Elly kwam weer tot haar positieven, ze kuste me zachtjes, draai je eens om Sandra en doe je kont omhoog. Ik draaide me om en deed me kont omhoog, Elly gaf me een paar flinke tikken voor me billen, en zei doe dit nooit meer, het was heel lekker, maar je doet alleen dingen als ik je daar opdracht voor geef, heb je dat begrepen Sandra.
Ik knikte beduusd ja. Goed zo Sandra, je moet nog een hoop leren.
Ik heb alleen een vraag Elly, vind je het erg als ik mijn werk gewoon blijf doen? Elly antwoordde misschien is dat wel beter, anders zit je de hele dag maar binnen, oké zei ze doe maar. Opgelucht haalde ik adem, want een beetje zelfstandigheid wilde ik wel behouden, in ieder geval een eigen inkomen. Maar ook mijn eigen flatje.
We stapte uit bed, en gingen samen onder de douche, Elly droogde me daarna af, en wreef zachtjes een crème op me billen, ze zei het mooie van straffen is dat je moet zorgen dat er geen zichtbaar en blijvend letsel ontstaat, zeker niet op jouw mooie kontje. En ze kuste me zachtjes. We gingen ontbijten, het stond klaar, blijkbaar werd daarvoor gezorgd. Ik deed met te goed aan het ontbijt, je hoef niets op te ruimen Sandra, dat wordt gedaan.
Wat gaan we vandaag doen? Ten eerste gaan we nieuwe kleding voor je kopen, ik heb strakke regels, en je moet er uit zien als een slavinnetje.
Ik heb een kennis die een kleding winkel heeft dus daar gaan we naar toe.
Trek het shirtje maar weer aan dan gaan we. Ik keek Elly vragend aan en zei, is dat niet al te opzichtig, dat bedoel ik, je moet opdrachten uitvoeren Sandra, niet vragen, of wil je eerst met de zweep? Nee, nee, is goed.
Ik trok het shirtje aan, het leek wel korter als gister, mijn billen en kutje waren goed te zien, maar goed, het moet maar. We stapte in de auto, met zo’n 20 minuten stonden we voor een winkel en gingen naar binnen. Elly kuste de eigenaresse intiem, zo zei ze is dit het meisje, kom trek je shirtje maar uit, dat heb je hier niet nodig. Ik trok het shirtje uit, en stond in de winkel in me blootje. Ze bekeek van alle kanten, buk eens en doe je benen wijd, ik bukte en zij drukte me schaamlippen en billen uit elkaar, je heb niets te veel gezegd Elly, ze is inderdaad prachtig, kom zei ze. Ze haalde een aantal luchtige jurkjes uit het rek en hield ze tegen me aan, prachtig zei ze, zo blijf je alles goed zien, ik moest een jurkje aan trekken, en inderdaad je zag alles door het jurkje, deze 4 neem ik zei Elly, en deze mag je aanhouden Sandra.
Loop even met mij mee naar achter zei de eigenaresse, ik liep achter Elly aan, kleed je uit Sandra, ik trok het jurkje weer uit, de eigenaresse trok ook haar kleren uit, en begon me zachtjes te strelen, ze leidde me naar een massage bank waar ik op moest gaan liggen, ze bonden me benen en armen vast aan de bank, ik kon geen kant meer op, zo en laat nu maar je klitje eens zien, ohhhhhhhh wat een mooie grote zeker een centimeter, nauw snap ik waarom je haar heb uitgekozen Elly, ze pakte een camera en begon te filmen, Elly streelde zachtjes me schaamlippen, mijn klitje kwam langzaam omhoog, ze kon het niet laten om hem in haar mond te nemen en er zachtjes op te zuigen.
Dit werd me echt te veel, en spoot een hoeveelheid vocht in haar gezicht, met grote verbazing keek ze me aan, ook dat nog, ik wil graag voor haar betalen Elly, om een paar leuke privé films te maken, misschien later zei Elly, ze is nu nog in opleiding. Elly maakte me los, en zei kleed je maar aan Sandra.
Elly keek heel tevreden naar me toen ik me weer aankleedde. Ze liep naar de naakte eigenaresse kuste haar, ze drukte haar naakte lichaam tegen Elly aan, alsjeblieft Elly help me even. Oké, zei Elly, ga op de bank liggen met je kont omhoog, Elly pakte een kontstopje, deed er wat massage olie op en drukte hem in haar anus. Ze zuchtte en deed haar kont nog meer omhoog, kom Sandra zei Elly, hier heb je de zweep geef haar eens flink op haar donder. Ik keek Elly verbaasd aan, ja, ja zei ze toe maar. Ik pakte de zweep en liet hem zachtjes op haar billen neer komen, ze kromp ineen, en Elly zei harder lieverd, ik sloeg harder en harder, haar billen waren rood, en nu omdraaien zei Elly tegen de eigenaresse, ze draaide om, benen wijd, ze deed haar benen wijd, zodat haar kutje wijd op lag. En nu op haar kutje wat je met haar billen deed. Ik sloeg haar hard op haar kutje, ik zag dat ze aan het klaarkomen was, ik sloeg harder en harder, en nu de achterkant van de zweep in haar kutje Sandra, ik duwde de leren achterkant in haar kutje terwijl Elly het kontstopje op vibreren zette, dat werd haar te veel, en er kwam een enorme explosie van een orgasme. Ze viel uitgeput terug op de bank, stop maar Sandra, je heb het goed gedaan, mijn complimenten, Elly trok het kontstopje uit haar anus, en kuste de eigenaresse lang en intiem. Goed gedaan Tineke zo zie ik je graag, onderdanig en hoerig, ondanks je vele geld.
Bel me vanavond maar slet, misschien komen we dan nog eens langs voor een verdere behandeling, Tineke bedankte Elly en kleedde zich weer aan. We liepen terug naar de winkel, het winkelmeisje keek op een bijzondere manier naar me, ik knikte vriendelijk terug. Wilma loop even met Sandra mee om de jurkjes in te pakken, nee je hoeft ze niet af te rekenen, ze zijn al betaald. Ik liep achter Wilma aan, ze pakte de jurkjes, wil je ze in een tas vroeg ze me, alsjeblieft zei ik. Ze bukte zich om een tas te pakken, en tot mijn verbazing keek ik recht tegen haar blote kontje aan, ze deed ook geen moeite om dit te verhullen, ze pakte de tas en deed de jurkjes er in. Wacht zei ze ik schrijf de was voorschriften even op, schiet op Wilma zei Tineke er wachten meer klanten, schuw keek ze naar Tineke, ze schreef iets op en gaf het aan me.
Ik keek op het briefje, en daar stond haar naam en telefoonnummer, in grote letters stond er bel me. Ik stak het briefje in me zak en knikte. Samen met Elly verliet ik de winkel, Elly gaf me een compliment voor mij op treden. Je zult dit vaker moeten doen, er zijn een aantal vrouwen die deze behandeling willen, maar daar moet een meisje zoals jij bij zijn, ik ben degene die stuurt, en jij voert uit, het brengt ons een hoop geld op. Ik knikte.
Voor we naar huis gaan, gaan we eerst even langs een kennis die tatoeëert ik wil mijn kenmerk op je billen laten zette, kom. Ik heb nog steeds veel aandacht in mij jurkje, we gaan naar de auto, en Elly doet mijn halsband weer om. We rijden naar de andere kant van de stad, Elly stopt voor een groot huis, kom zei ze. Ik liep achter haar aan. Elly belde aan, een grote blonde vrouw, ze zat onder de tattoes deed open. Dag Elles ik heb een klusje voor je.
Kom binnen zei ze, is zij de nieuwe? Ja zei Elly, oké zei Elles. Kom lieverd trek je jurkje maar uit, het liet toch al weinig fantasie over. Ik deed me jurkje uit en liep achter haar aan, ik moest gaan liggen op een bank met een verhoging in het midden zodat me kontje om hoop stak. Ze maakte me linkerbil schoon, en begon, ik voelde het zoemen en trillen van de naald in me bil, de pijn viel wel mee. Na een uurtje was ze klaar, kom eens kijken Elly ik heb me zelf weer eens overtroffen. Elly keek en was tevreden Ze had een klein hondje op mijn bil gezet, zo moet je je ook gedragen Sandra, dat is mijn kenmerk, heb je dat goed begrepen, ik knikte. Elly en Elles liepen naar een andere kamer, ik liep achter ze aan, nee lieverd jij blijft even hier, Elles pakte een ketting en lag me vast aan een haak in de muur. Ze gingen weg. Opeens hoorde ik een vreemd geluid, er ging een deur open en er kwam een Deense dog binnen, hij keek me aan, en liep op me af, hij likte zachtjes me benen, ik aaide langzaam zijn grote kop, toen drukte hij zijn natte neus tegen me kutje aan, ik raakte in paniek en probeerde hem weg te duwen, maar tegen dit enorme beest kon ik niets beginnen, ik viel achterover en het beest begon me verwoedt te likken. Ik moest wat, dus deed ik me benen uit elkaar in de hoop dat hij dan weg zou gaan, niets is minder waar, hij zette zijn poten in me zij en rolde me op me buik, met zijn snuit duwde hij me kont omhoog, en ging met zijn grote lichaam boven me staan, ik zat als een teefje gevangen, langzaam duwde hij zijn grote pik in me, ik durfde niet te gillen, bang dat hij me zou bijten. Toen begon hij me te neuken, eigenlijk viel het nog wel mee, ik voelde zijn grote pik diep tegen me baarmoeder aan stootte, het beest begon te grommen kwijl liep uit zijn bek, ik voelde langzaam dat ik opgewonden werd van zijn geneuk, en deed mijn benen wat verder uit elkaar zodat zijn hele pik er in kon, en met een harde stoot spoot het zijn sperma in me kutje, ik voelde dat zijn pik zich vast zette in mijn kutje, hij bleef drukken en ik kreeg een geweldig orgasme, het duurde zeker 4 minuten voor dat zijn pik uit mijn kutje los kwam, hij snuffelde nog eens aan me kutje en ging weer door de deur weg. Met dat kwamen Elly en Elles terug, zo Sandra heb je, je nog vermaakt, ze lachte beide, ik durfde niets te zeggen, Elles maakte me los en zei ga je maar even wassen lieverd, zo te zien is dat wel nodig, op het einde van de gang is een badkamer. Ik liep door de gang er stond nog een deur open ik keek, daar stond een camera, ze hadden de hele voorstelling gefilmd. In de badkamer waste ik mezelf, ik zag ook een vagina douche staan, hiermee spoelde ik me vagina schoon. Ik voelde me weer helemaal fris. Ik liep terug naar de kamer, daar zaten Elly en Elles naar een video te kijken, tot mijn schrik zag ik, dat ik de hoofdrol speelde samen met de hond. Je heb het prachtig gedaan Sandra, nu ben je klaar om als echte slavin voor ons te werken, o ja Elles en ik zijn een paar, en Wodan is ons lievelingsdier, kom hier wodan en geef Sandra eens een likje, wodan gaf me een likje over mijn buik, hij is heel lief, en jij bent zeker zijn favoriet.
Toen je op het strand lag had je eerst sex met een ander wie was dat Sandra? Ik zei dat is een collega van mij, kan je haar mee nemen, wij zouden haar ook graag inwijden, ik weet het niet zei ik. Kom, kom Sandra je bent heel ver gegaan, dat moet je bij haar toch ook lukken? Wij rekenen op je, en Elles zwaaide met de video band. Ik was overtuigd.
Maar dat de volgend keer


Aantal keer bekeken: 11835
Waardering: 7.67 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online